ورود

View Full Version : Encript DataBase Fro Sql Server 2000

RK977877
سه شنبه 29 اسفند 1385, 09:45 صبح
با سلام
میخواهم بانک اطلاعاتی خود را Encript و یا Descript کنم که کسی نتواند اطلاعات مربوط به پایگاه داده را مشاهده - تغییر و یا حذف کند لطفا من را راهنمائی کنید
همچنین دستور العملی در مورد استفاده از Roles در مورد حق دسترسی به کاربران ایجاد شده در پایگاه داده به من بدهید
Email : Rasool_Keshtgar@yahoo.Com

AminSobati
سه شنبه 29 اسفند 1385, 11:36 صبح
شما چند مطلب رو با هم ترکیب کردین در این سوال!
نکته اول اینکه Encrypt کردن اطلاعات جلوی ویرایش (یا حذف) اون رو نمیگیره، بلکه فقط جلوی مشاهده رو میگیره.
نکته دوم، برای جلوگیری از تغییر اطلاعات، باید سطوح دسترسی رو تنظیم کنید
نکته سوم، اگر در SQL Server 2005 کار میکنید، خودش توابعی برای کد کردن اطلاعات داره
Roleها هم در سطح SQL Server وجود دارند و هم در سطح دیتابیس. من فرض میکنم در سطح دیتابیس منظور شماست. این نوع Roleها چند دسته هستند، بعضی از اونها از ابتدا وجود دارند و میزان دسترسیشون مشخصه مثل db_owner یا db_datareader که با عضو شدن یک کاربر در اونها، اختیاراتی رو بدست میاره یا از دست میده. پس شما باید به Books Online مراجعه کنید تا ببینین کدوم Role براتون مناسبه. دسته دیگه ای از Roleها رو میتونین ایجاد کنین و مثل کاربر بهشون سطح دسترسی بدین، حالا هر کاربری عضوشون بشه، همون اختیارات رو بدست میاره.

f_h1360
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 07:02 صبح
با سلام
من یک پروژه با Vb6 و sql server 2000 نوشتم و با installshield 10.5 هم setup درست کردم و Mdf وldf پایگاه داد ه ام رو attach کردم منتها پایگاه داده من حتما باید سرّی باشه و هیچکس نتونه mdf اون رو برداره لطفاً من رو راهنمایی کنید که چطور روی database ام پسورد بگذارم یا اون رو کد کنم
با تشکر

AminSobati
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 18:43 عصر
روی خود دیتابیس نمیشه Password گذاشت. از طرفی Encryption روی یک فیلد خاص معنی میده و در نسخه 2000 فقط با نوشتن توابع توسط خودتون میشه امکان Encryption داشت. در 2005 این توابع وجود داره

f_h1360
پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 07:12 صبح
روی خود دیتابیس نمیشه Password گذاشت. از طرفی Encryption روی یک فیلد خاص معنی میده و در نسخه 2000 فقط با نوشتن توابع توسط خودتون میشه امکان Encryption داشت. در 2005 این توابع وجود داره

خیلی ممنون از پاسختون ولی اگه میشه درباره این توابع هم به من کمک کنید یا جایی رو معرفی کنید که بتونم این توابع را بدست بیارم
با تشکر فراوان

AminSobati
پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 10:07 صبح
حقیقتا این نوع توابع برای 2000 رو من ندارم. در اینترنت جستجو کنین. البته خودتون هم میتونین بنویسین با کمی ابتکار