علی غفوری
سه شنبه 29 اسفند 1385, 22:07 عصر
با سالم
من برنامه نویس دلفی 7 هستم.
برای تبدیل یک برنامه ERP که یک فاز آن حدود 100 فرم دارد و از هزاران تابع تشکیل شده است از برنامه نویسان سوال کردم که امکان تبدیل آن به دلفی 2005 است که اکثر گفتند بله!!
ولی من با توجه به ساختار برنامه نویسی دلفی 7 و 2005 متوجه شدم که چنین امکانی به همین راحتی ها نیست.
چرا؟؟؟؟
چون در دلفی 2005 خیلی از کامپونتهای دلفی 7 وجود دارد و هم نام آن است و همه فکر می کنند که همان کامپونت است در صورتی که در متدها با هم تفاوت دارند.
به طور مثال ما در دلفی 7 چنین دستوری داریم[ListBox.Items.String[i
در صورتی که در 2005 چنین متدی را مشاهده نکردم
یا
در زمان فراخوانی رویداد(BitBtn1Click(Sender: TObject فقط Sender وجود دارد
در صورتی که این رویداد در دلفی 2005 به صورت
(BitBtn1Click(sender: System.Object; e: System.EventArgs می باشد.
حال با توجه به این شرایط و تغییراتی که در کامپونتهای دیگر وجود دارد آیا شما فکر می کنید چنین امکانی وجود دارد.
اگر من اشتباه می کنیم من را راهنمایی کنید.
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد آن چه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
منتظر جوابها و راهنمایی های شما هستم.:چشمک:
من برنامه نویس دلفی 7 هستم.
برای تبدیل یک برنامه ERP که یک فاز آن حدود 100 فرم دارد و از هزاران تابع تشکیل شده است از برنامه نویسان سوال کردم که امکان تبدیل آن به دلفی 2005 است که اکثر گفتند بله!!
ولی من با توجه به ساختار برنامه نویسی دلفی 7 و 2005 متوجه شدم که چنین امکانی به همین راحتی ها نیست.
چرا؟؟؟؟
چون در دلفی 2005 خیلی از کامپونتهای دلفی 7 وجود دارد و هم نام آن است و همه فکر می کنند که همان کامپونت است در صورتی که در متدها با هم تفاوت دارند.
به طور مثال ما در دلفی 7 چنین دستوری داریم[ListBox.Items.String[i
در صورتی که در 2005 چنین متدی را مشاهده نکردم
یا
در زمان فراخوانی رویداد(BitBtn1Click(Sender: TObject فقط Sender وجود دارد
در صورتی که این رویداد در دلفی 2005 به صورت
(BitBtn1Click(sender: System.Object; e: System.EventArgs می باشد.
حال با توجه به این شرایط و تغییراتی که در کامپونتهای دیگر وجود دارد آیا شما فکر می کنید چنین امکانی وجود دارد.
اگر من اشتباه می کنیم من را راهنمایی کنید.
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد آن چه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
منتظر جوابها و راهنمایی های شما هستم.:چشمک: