ورود

View Full Version : مجموع ستون

sina21514
پنج شنبه 02 فروردین 1386, 13:25 عصر
سلام یه برنامه دارم با دلفی و DBEXPRESS که می خواهم مجموع اعداد یک ستون را بدست بیارم لطفا یکی کمکم کنه.:متفکر:

sina21514
پنج شنبه 02 فروردین 1386, 13:35 عصر
البته منظورم با Database Desktop بود.
اگر ممکنه یکی کمکه کنه.
ممنون.

Valadi
پنج شنبه 02 فروردین 1386, 18:38 عصر
یکی از دوستان یک نمونه سورسی قرار داده بود سرچ کنی پیدا می کنی

arashsb2000
جمعه 26 مرداد 1386, 19:18 عصر
اگه با SQL آشنایی داشته باشی با توابع Aggregation اون مثل SUM این کار امکان پذیر هست اگه نه می تونی یه فیلد از نوع Calculation در خود دلفی نه بانک ایجاد کنی که Runtime مقدار مورد نظرت رو برات حساب کنه . باید کد مورد نظرت رو توی رویداد OnCalcFields شی ADOTable بنویسی . موفق باشی . آرش هنرور .

dkhatibi
جمعه 26 مرداد 1386, 22:46 عصر
باید جدول را پیمایش کنید
اگر از clientdataset استفاده کنید راه ساده تر هم هست.
یا

select SUM(Filed) From Table

مهتاب62
شنبه 10 آذر 1386, 22:48 عصر
سلام
خسته نباشید
اگه بخوایم همین کار رو در حالتی که نوع ستون nvarchar تعریف شده و از adoquery , sql استفاده کردیم ، انجام بدیم چه تبدیل نوعی باید انجام بدیم . اصلا میشه ؟ یا با همین دستور که نوشتین برا نوع کاراکتر هم جواب میده ؟
ضمن اینکه این مجموع رو میخوام تو QReport هم نشون بده .
ممنون میشم راهنمایی کنین .
شاد باشین در پناه حق

----------------
آنانکه عشق خود را آشکار نکنند ، معشوق نخواهند بود .

ghabil
شنبه 10 آذر 1386, 23:11 عصر
آخه منظورت از مجموع یک فیلد از نوع NVarchar چیه؟! یعنی انتظار داری مثلا 3 تا فیلد که مقدارشون : تقی و نقی و حسن هست وقتی با هم جمع میشند نتیجشون چی باشه ؟!

spicirmkh
یک شنبه 11 آذر 1386, 16:23 عصر
کامپونت است بنام Ehlib که جمع هر ستون انجام می دهد

SYNDROME
یک شنبه 11 آذر 1386, 17:48 عصر
اگه بخوایم همین کار رو در حالتی که نوع ستون nvarchar تعریف شده و از adoquery , sql استفاده کردیم ، انجام بدیم چه تبدیل نوعی باید انجام بدیم . اصلا میشه ؟ یا با همین دستور که نوشتین برا نوع کاراکتر هم جواب میده ؟
ضمن اینکه این مجموع رو میخوام تو QReport هم نشون بده .
ممنون میشم راهنمایی کنین .
شاد باشین در پناه حق

اگر داخل فیلد فوق فقط مقادیر عددی وجود دارد باید اول با تابع Cast آن را تبدیل کنی سپس Sum آن را محاسبه کنی.

----------------
آنانکه عشق خود را آشکار نکنند ، معشوق نخواهند بود .
فکر کنم این جمله امضاء شما است که باید در قسمت امضاء شخصی خود وارد کنید تا هر بار زیر پستهای شما تکرار شود.
موفق باشید

مهتاب62
سه شنبه 13 آذر 1386, 22:32 عصر
اگر داخل فیلد فوق فقط مقادیر عددی وجود دارد باید اول با تابع Cast آن را تبدیل کنی سپس Sum آن را محاسبه کنی.

فکر کنم این جمله امضاء شما است که باید در قسمت امضاء شخصی خود وارد کنید تا هر بار زیر پستهای شما تکرار شود.
موفق باشید

سلام
ممنون از راهنماییتون
با دستور زیر من این کارو انجام دادم

(( sum(convert(int,number_10

همینطور دستور

(( sum (cast (number_10 as int

ولی این دستورات توی query analyzer جواب میدن وقتی توی برنامه به عنوان query می نویسم قبول نمی کنه

ADOQuery1.SQL.Text:='select (sum(convert(int,number_10))) from kartsharj
ADOQuery1.Open

هیچ خطایی نمیده ولی اجرا هم نمیکنه مقداری که می خوام روی Qreport نشون بده خالی هستش .
شرمنده
شاد باشین در پناه حق

مهتاب62
چهارشنبه 14 آذر 1386, 21:19 عصر
سلام
خسته نباشید
یعنی یه نفر پیدا نمیشه بدونه این query که من نوشتم مشکلش چیه که جواب نمیده
هیچ خطایی نمیده ولی جواب نمیده
یه راهنمایی بکنین همه پروژه من مونده فقط به خاطر همین اشکال
موفق باشین در پناه حق

ghabil
پنج شنبه 15 آذر 1386, 12:07 عصر
شما میشه بگی چرا برای پروژت فیلدی که از نوع Integer هست رو از نوع NVarchar گرفتی اول؟

در مورد این کد هم دلفی خودش برای این فیلد اگریگیت یک اسم میزاره اگر شما براش یک اسم نگیرید . الان FieldName کامپوننتی که قراره به این فیلد وصل بشه رو چی گذاشتی؟