ورود

View Full Version : انتخاب یک ورژن از sql2005

rezaei manesh
یک شنبه 05 فروردین 1386, 10:45 صبح
سلام
ضمن عرض تبریک سال نو به همه دوستان
من یک ورژن از sql رو می خوام که کارهای زیر رو بتونم انجام بدم
1.رو xp نصب بشه
2. بعد دات نت نصب بشه و فریم ورکم رو بهم نریزه
3. قابلیت ریموت رو داشته باشم و بتونم به سروری رو اینترنت وصل بشم و export کنم
4. اگه بشه رو یه ویندوز هم sql2000 و هم sql 2005 رو داشته باشم
من امروز ورژن enterprise اونو خریدم اما حواسم نبود که رو xp درست نصب نمی شه
من تاپیک های مرتبط رو خوندم
بعضی از دوستان developer رو پیشنهاد کردن اما من یجا دیدم که می گفتند که قابلیت رموت نداره
بعضی هم standard رو پیشنهاد کردند
در کل می خوام برم این سی دی رو بدم و ورژن مناسبش رو بگیرم
اون DVD رو هم تو رشت پیدا نکردم.

DonetKarvb
یک شنبه 05 فروردین 1386, 17:29 عصر
سه ورژن مناسب وجود داره(چون تو ایران قانون کپی رایت رعایت نمیشه و گرنه دو گزینه دیگر هم میشود اضافه کرد)
گزینه اول گزینه enterprise است که کاملترین آنها است ولی مشکلش این است که روی XP نصب نمیشود
گزینه دوم Developer است که تمام امکانات Enterprise را دارد تنها یک مشکل بزرگ دارد و آن هم این است که نیمشود به صورت ریموت به آن وصل شد و لی بلعکس این قابلیت را دارد یعنی شما به سرور های دیگر میتوانید وصل شوید. روی ویندوز XP هم نصب میشود.
گزینه آخر Standard است که تنها امکاناتی رو که نسبت به enterprise کم دارد partitioning است. این ورژن رو XP نصب میشه مشکلی هم نداره.
در مورد دات نت فریم ورک هم عرض کنم خدمت شما که SQL Server 2005 خودش نیاز به .Net Frame work 2.0 دارد که اگر روی سیستم نصب نباشد آنرا نصب میکند و هیچ مشکلی با >net farmework نخواهد داشت.
من نسخه های 2005 و 2000 را مدت ها درکنار هم بدون مشکل داشتم.

rezaei manesh
دوشنبه 06 فروردین 1386, 08:40 صبح
سلام
من developer رو پیدا نکردم اما standard رو تونستم تهیه کنم اما enterprise manager اون نصب نمی شه
در ضمن تو مراحل نصب اصلا سی دی 2 رو هم نمی خواد؟!
فعلان دارم باهاش ور می رم تا حلش کنم

AminSobati
دوشنبه 06 فروردین 1386, 17:07 عصر
Enterprise رو روی چه ویندوزی نصب میکنین؟

rezaei manesh
دوشنبه 06 فروردین 1386, 17:49 عصر
enterprise manager منظورم بود فکر می کردم که 2005 هم مثل 2000 هست اما ظاهراً اون فرق می کنه و به یه اسم دیگر هست engin... هست سی دی دوم رو هم وقتی دستی نصب می کنم نصب می شه البته هنوز نصبم تموم نشده داره نصب می شه فکر کنم دیگه مش کلی نداشته باشه