پدرخوانده
دوشنبه 06 فروردین 1386, 11:38 صبح
می خواهم در فرم اصلی برنامه ام از فلاش استفاده کنم وقتی که به صورت نرمال از طریق ابزار موجود ole مربوط را به صفحه اضافه می کنم پارامترهای width ,height,... تمامی را کامل دارا هست
ولی برای اطمینان بیشتر می خوام اینکار را از طریق کدنویسی انجام دهم
بدین صورت که ابتدا آبجکتی از خانواده فلاش ایجاد کنم و در صورت عدم اشکال این فایلها فراخوانی شوند ولیکن متاسفانه به هنگام فراخوانی از طریق کدنویسی پارامترهای بسیاری از این ole را نمی دهد (و نمی توان آنها را مقداردهی کرد ) من جمله خود طول و عرض و محل شروع در صفحه را
کد مربوط به تست وجود فلاش (هرچند اینکار رو در setup برنامه نیز انجام می دهم ولیکن جهت اطمینان به هنگام اجرا کردن به صورت تکی از روی خود سی دی (اصل برنامه را)
flash1= CREATEOBJECT('ShockwaveFlash.ShockwaveFlash')
IF TYPE(flash1) <> 'O'
FO = .F.
IF FILE('DLL\flash.ocx')
RUN /N regsvr32 DLL\flash.ocx -S
ENDIF
ENDIF
و حالا که می خوام به این متغیر flash1 (که در حقیقت آبجکتی از خانواده فلاش هست) پارامتر width , height,... نمی گیرد
ولی برای اطمینان بیشتر می خوام اینکار را از طریق کدنویسی انجام دهم
بدین صورت که ابتدا آبجکتی از خانواده فلاش ایجاد کنم و در صورت عدم اشکال این فایلها فراخوانی شوند ولیکن متاسفانه به هنگام فراخوانی از طریق کدنویسی پارامترهای بسیاری از این ole را نمی دهد (و نمی توان آنها را مقداردهی کرد ) من جمله خود طول و عرض و محل شروع در صفحه را
کد مربوط به تست وجود فلاش (هرچند اینکار رو در setup برنامه نیز انجام می دهم ولیکن جهت اطمینان به هنگام اجرا کردن به صورت تکی از روی خود سی دی (اصل برنامه را)
flash1= CREATEOBJECT('ShockwaveFlash.ShockwaveFlash')
IF TYPE(flash1) <> 'O'
FO = .F.
IF FILE('DLL\flash.ocx')
RUN /N regsvr32 DLL\flash.ocx -S
ENDIF
ENDIF
و حالا که می خوام به این متغیر flash1 (که در حقیقت آبجکتی از خانواده فلاش هست) پارامتر width , height,... نمی گیرد