ورود

View Full Version : مشکل با چاپ تاریخ در QuickReport

Mohammadi_F
سه شنبه 07 فروردین 1386, 05:42 صبح
سلام
من برای نشون دادن تاریخ شمسی در برنامم از کمپوننت ShDate Solutions 1.1استفاده می کنم .
که این کمپوننت با اکثر کمپوننتهای DataAware بخوبی که می کنه. ولی با بعضی از کمپوننتها مشکل داره و تاریخ رو بصورت میلادی نشون میده. متاسفانه یکی از این کمپوننتها QuickReport دلفیه که بجای نشون دادن تاریخ بصورت شمسی اون روبصورت میلادی نشون میده.
چیکار باید بکنم؟
من از دلفی 6 و access استفاده می کنم.
اگه راه حلی به نظرتون میرسه ممنون می شم که راهنماییم کنین.
متشکرم.

Touska
سه شنبه 07 فروردین 1386, 09:30 صبح
من با ShDate Solution کار نکردم ولی یک سئوال مگر شما تاریخ هاتونو به صورت String تو Database ذخیره نمی کنید.

که مشکلی در نمایش اونها در Quick Report نداشته باشید.

موفق باشید :)

SYNDROME
سه شنبه 07 فروردین 1386, 12:30 عصر
با سالم
شما اگر تاریخ هایتان را به صورت String ذخیری کنید این مشکل را ندارید.
ولی نکته ای که در اینجا پیش می آید این است که دیگر تاریخ هایتان با توابع خود پایگاه داده ها کار نمی کند و مانند یک رشته عمل می شود.
-----------------------------------------------------
از علی آموز اخلاص عمل.

ghabil
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 03:28 صبح
پیشنهاد ذخیره اطلاعات در دیتابیس بصورت String پیشنهاد خوبی نیست.
شما مگه تابعی ندارید که تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل میکنه ؟ کافیه این تابع رو در OnGetText فیلدتون بزارید تا همیشه در همه جا بدون نیاز به کامپوننت تاریخ فارسی دیده بشه.

Mohammadi_F
شنبه 11 فروردین 1386, 07:51 صبح
سلام
کمپوننتی که من استفاده می کنم تاریخ رو بصورت رشته ذخیره نمی کنه بلکه از همون تاریخ ذخیره شده میلادی بانک استفاده می کنه.
بعد از نصب این کمپوننت نوع جدیدی به نام TSHDate,TShDateTime به دلفی اضافه می شه که بایستی برای استفاده از این کمپوننت بعد از تعریف فیلدهای جدول در قسمت FieldEditor بانک همه فیلدها رو اضافه کرده و سپس فیلد تاریخ رو حذف کرد ، در آخر هم فیلد جدیدی با همان نام فیلد تاریخ ولی با انتخاب نوع TSHDate یا TShDateTime درست کرد.
از این به بعد تمام تاریخها بصورت فارسی نمایش داده میشه.
البته روشی که ghabil گفته خیلی خوب و موثره .
از همگی ممنونم.