View Full Version : کم کردن log فایل
habdolah
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 11:27 صبح
من 64Gb هارد دارم که دیتابیس در آن میباشد حدود 5GB ولی LOG آن 58Gb فضا گرفته چگونه میتوانم آنرا کم کنم
SabaSabouhi
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 12:43 عصر
با سلام
خیلى سخت نیست. اول فرمان زیر را اجرا کنید:
Backup log MyDataBse with no_log
و بعد روى DataBase خودتون RightClick کرده و آن را Shrink کنید.
صباصبوحى
habdolah
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 21:00 عصر
با تشکر
از جواب شما
کار من با این دو دستور انجام شد
اگر امکان دارد در مورد کار این دو دستور توضیح بدهید
reza_rad
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 22:29 عصر
روشی که گفتند درسته
ولی مشکل رو اساسی حل کنید...
اگه دیتابیس تون یه دیتابیس معمولیه و کار خاصی باهاش ندارید که نیاز به برگردوندن لاگ داشته باشه می تونید برید توی option دیتابیس و RecoveryMode رو Simple کنید...
اینجوری هیچوقت حجم لاگ شما زیاد نمیشه
habdolah
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 04:41 صبح
باتشکر
اطلاعات ما برایمان مهم است و بهتر است LOG داشته باشیم
AminSobati
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 10:36 صبح
Log داشتن به این معنی هست که شما Backup منظم از Log File بگیرید. اگر از دستور Backup log که در پستهای قبلی اشاره شد استفاده کنین، عملا مثل اینه که از Simple Recovery استفاده کنین. پس در صورت اهمیت Log برای منظور شما، دیتابیس رو روی Full Recovery قرار بدین ولی مرتب Log Backup بگیرید. با این کار Log File دیتابیس شما به حجم معینی میرسه و رشد اضافی نخواهد کرد. توجه داشته باشید که Complete Backup مانع رشد Log File نمیشه، فقط Log Backup باید انجام بدین (منظم بودن این Backup حائز اهمیته)
reza_rad
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 20:06 عصر
باتشکر
اطلاعات ما برایمان مهم است و بهتر است LOG داشته باشیم
Log داشتن به این معنی هست که شما Backup منظم از Log File بگیرید. اگر از دستور Backup log که در پستهای قبلی اشاره شد استفاده کنین، عملا مثل اینه که از Simple Recovery استفاده کنین. پس در صورت اهمیت Log برای منظور شما، دیتابیس رو روی Full Recovery قرار بدین ولی مرتب Log Backup بگیرید. با این کار Log File دیتابیس شما به حجم معینی میرسه و رشد اضافی نخواهد کرد. توجه داشته باشید که Complete Backup مانع رشد Log File نمیشه، فقط Log Backup باید انجام بدین (منظم بودن این Backup حائز اهمیته)
دقیقا همینو می خواستم بگم که امین جان گفت:)
SabaSabouhi
دوشنبه 20 فروردین 1386, 00:05 صبح
با سلام
ببخشید دیر شد یه مدت نبودم...
این فرمان عمل Backup گرفتن رو بدون انجامش شبیه سازى مىکنه. یعنى یه جورى به SQL-Server مىگه تو فرض کن من Backup گرفتم.
البته خوب بهتره که واقعاً Backup رو بگیرید. بخصوص اگه ابزار مناسب هم براى این کار پیشبینى کرده باشید (مثل TapeDrive) چون روى CD و DVD دیگه بدون دخالت دست نمىشه.
صبا صبوحى
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.