ورود

View Full Version : اسکن کردن IP ها و پورت های باز

CodeMasterX
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 08:53 صبح
تو این تاپیک میخواهیم درباره چگونگی سکن IP ها و پورت های باز کامپیوتر محلی و کامپیوتر هایی که به ماشین محلی وصل هستن بپردازیم.ابزار،الگوریتم ها و کد هایی رو که در این باره دارید بذارید تا دسوتان استفاده کنن.همچنین به بحث فنی VB6 که چقدر در این زمینه قدرت مانور داره هم خودم خواهد پرداخت.می دونستم که خیلی ها این کار رو لازم دارن یا دوست دارن یاد بگیرن.خصوصا اون هایی که جدیدا سعی در نوشتم برنامه هایی برای کافی نت ها و گیم نت ها دارن.در آخر اگر دوستان استقبال خاصی نکردن یا کمک شایانی نشد خودم یه سری کد و ابزار رو تو همین تاپیک قرار می دم :شیطان:.

S_VB.max
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 09:08 صبح
Timer = 1500

Private Sub CmdStart_Click()
Winsock1.Connect "127.0.0.1", txtscanfrom.Text
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub CmdStop_Click()
Winsock1.Close
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
txtscanfrom.Text = txtscanfrom.Text + 1
If Val(txtscanfrom.Text) < Val(txtscanto.Text) Then
Winsock1.Close
Winsock1.Connect "127.0.0.1", txtscanfrom.Text
Else
MsgBox "اسکن تمام شد"
Timer1.Enabled = False
End If
End Sub

Private Sub Winsock1_Connect()
List1.AddItem "شماره پورت باز =" & Winsock1.RemotePort
End Sub

CodeMasterX
جمعه 10 فروردین 1386, 10:00 صبح
ممنون خوب بود.
حالا یه سوال دیگه: اگر من بخوام به یکی از IP هایی که الان به کامپیوترم وصل هست کانکت بشم (این رو بلدم) و بعد بدون اینکه طرف مقابل متوجه بشه فایلی براش بفرستم (این رو هم بلدم) و بعد اون فایل رو اجرا کنم باید چیکار کرد ؟
در واقع منظورم همون Remote Execution هست ؟!

S_VB.max
جمعه 10 فروردین 1386, 13:17 عصر
به کمک متد SendData کنترل Winsock یک رشته خاص ارسال می کنی بعد در برنامه کلاینت توی رویداد Winsock1_DataArrival اگر داده ورودی برابر همان رشته خاص بود فایل مورد نظر را به کمک تابع shell اجرا کن (عزیزم یکم خلاقیت بخرج بده:لبخند: شوخی کردم جناب استاد CodeMasterX هر وقت مشکلی بود و تونستم کمکی کنم درخدمتم)

CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 11:47 صبح
درسته،من منظورم استفاده از Winsock نیست.شما فکر کن من بدون اینکه شما از یه نرم افزار Client/Server استفاده کنی IP کامپیوترت رو می گیرم.بعد به IP شما یه فایل رو بصورت باینری انتقال می دم.بدون اینکه شما هیچ پیغامی یا چیزی بگیری که از این قضیه مطلع بشی.حالا این فایل رو من مصلا توی C:\File.exe آپلود کردم،چجوری میشه اونو Execute کرد ؟
توی دات نت 2.0 نوشتمش ولی با وی بی 6 مشکل دارم.

manager
شنبه 11 فروردین 1386, 12:10 عصر
می شه توضیح بیشتری بدید در مورد اینکه چه طور فایلی رو به یک port ارسال می کنید و سپس اون رو در سیستم قربانی ذخیره می کنید. ؟ نمی خوام برام کد بذارید، تو برنامه نویسیش مشکلی ندارم فقط نمی دونم شما فایل رو به کدوم پرت ارسال می کنید ؟ پرت رو از کجا گیر می یارید یا اینکه چه مشخصه هائی باید داشته باشه ؟ و اینکه چه دیتائی به سیستم طرف می فرستید ، مثلا اطلاعات هدر و پارامترها و .. چی هستند ؟

CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 12:14 عصر
خوب دوست عزیز Manager سوال من هم همین بود.توی دات نت این کار رو من کردم.ولی خوب تو دات نت کلی کلاس و امکانات دارم ولی اینجا نمی دونم چجوری باید یه فایل رو جایی آپلود کنم و بعدش هم اجرا ؟

manager
شنبه 11 فروردین 1386, 12:18 عصر
مگه قبلا شما این رو با چی نوشته بودید ؟ شما با سوکت کار می کنید دیگه حالا جه فرقی می کنه با چه ابزاری نوشته بشه !!!!!!

CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 12:25 عصر
فرقی نداره که با VB6 باشه یا دات نت ؟
دات نت نزدیک به 3000 کلاس به من میده! ولی برای این کار VB6 فقط یه سری API و دو سه تا کنترل اکتیوایکس به من میده که نه تنها محدود هستن بلکه از قدرت زیادی هم برخوردار نیستن.حالا اگه کسی میدونه چجوری اون سوال منو میشه عملی کرد دریغ نکنه.

manager
شنبه 11 فروردین 1386, 14:00 عصر
شما فکر کن من بدون اینکه شما از یه نرم افزار Client/Server استفاده کنی IP کامپیوترت رو می گیرم.بعد به IP شما یه فایل رو بصورت باینری انتقال می دم.بدون اینکه شما هیچ پیغامی یا چیزی بگیری که از این قضیه مطلع بشی.حالا این فایل رو من مصلا توی C:\File.exe آپلود کردم] برای این کار چه پکت هایی و به کجا می فرستید ؟؟
می شه توضیح بیشتری بدید در مورد اینکه چه طور فایلی رو به یک port ارسال می کنید و سپس اون رو در سیستم قربانی ذخیره می کنید. ؟ نمی خوام برام کد بذارید، تو برنامه نویسیش مشکلی ندارم فقط نمی دونم شما فایل رو به کدوم پرت ارسال می کنید ؟ پرت رو از کجا گیر می یارید یا اینکه چه مشخصه هائی باید داشته باشه ؟ و اینکه چه دیتائی به سیستم طرف می فرستید ، مثلا اطلاعات هدر و پارامترها و .. چی هستند ؟