ورود

View Full Version : مقاله آموزشی ارتباط کریستال با C#

In_Chan_Nafar
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 12:50 عصر
دوستان این مقاله جدید کاملا فارسی و جدید است

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=11035&d=1190030009

jafari_m246
یک شنبه 07 مرداد 1386, 08:12 صبح
سلام
پس چرا مقاله بالا باز نمی شود؟

fakhriamir
یک شنبه 07 مرداد 1386, 11:58 صبح
بابا باز نمی شه:متفکر::عصبانی++:

In_Chan_Nafar
سه شنبه 09 مرداد 1386, 20:30 عصر
الان می تونی دانلود کنی (لینک اصلاح شد)

golihaghighi
چهارشنبه 10 مرداد 1386, 11:34 صبح
مرسی حالا دانلود میشه

فردا
یک شنبه 18 شهریور 1386, 18:44 عصر
با سلام من کدهای موجود در این مقاله را وارد می کنم اما امکان گزارش ساری به وجود نمیاد. برنامه قفل می کنه.

BJ2349
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 09:14 صبح
مرسی از این همه لطف این مقاله به دردم خورد.

maryamyosefi
دوشنبه 26 فروردین 1387, 09:26 صبح
با سلام و خسته نباشید
من مقاله آموزش ارتباط کریستال ریپورت با سی شارپ را خواندم اما چون من اصلا با کریستال ریپورت کار نکرده ام نمی دانم چطور یک گزارش ساده در سی شارپ که بانک اطلاعات sqlserver است ایجاد کنم ارتباط آن را برقرار کنم ویک گزارش ساده از dataset ها داشته باشم لطفا راهنمای بیشتر و منابعی که بتوانم از آن استفاده کنم را به من بگویید

NeverFade62
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 09:18 صبح
خیلی ممنون منتظر قسمت بعدی نوشته هاتون هستیم

aeirik
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 18:21 عصر
baz nemishe chi kar konam

bikar_kgk
یک شنبه 09 تیر 1387, 15:27 عصر
من دقیقان همنجوری که توضیح داده بودین عمل کردم ولی وقتی میره تو حلقه

foreach (TableLogOnInfo TbLogOnInfos in TbLogOnInfos)
{
TbLogOnInfos.ConnectionInfo = connectionInfo;
}
TbLogOnInfos خالیه(null) کجارا اشتباه میکنم

ilaaras
جمعه 14 تیر 1387, 11:35 صبح
دست درست

خدا خیرت بده

چاکرتیم:تشویق:

maryam.g
سه شنبه 12 شهریور 1387, 23:29 عصر
خیلی ممنونم.............
حالا خود نرم افزارش رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟؟؟

bikar_kgk
جمعه 22 شهریور 1387, 17:42 عصر
توی سی دی Microsoft Visual Studio 2005 یا 2008 هست

sabet2009
پنج شنبه 17 بهمن 1387, 06:58 صبح
سلام دوستان ، این یک سوال واقعی است ........... باور کنید
چند روزه روی این موضوع کار میکنم تا گزارشات ASP.NET 2.0 رو با کریستال ریپورت بسازم مطمئنا MSDN و نمونه کدها برای من کافی بوده اما ! اما ! هنوز مشکل استفاده از تاریخ شمسی وجود داره و دوستانی که مطرح کردم از طریق dll که تمام مراحل با موفقعیت انجام شده اما در FUNCTION های موجو نمایش داده نمیشه.
چرا !

payamsite
جمعه 25 بهمن 1387, 17:22 عصر
ممنونم . خیلی به دردم خورد

alihassanabadi
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 23:11 عصر
با سلام و خسته نباشید
من مقاله آموزش ارتباط کریستال ریپورت با سی شارپ را خواندم اما چون من اصلا با کریستال ریپورت کار نکرده ام نمی دانم چطور یک گزارش ساده در سی شارپ که بانک اطلاعات sqlserver است ایجاد کنم ارتباط آن را برقرار کنم ویک گزارش ساده از dataset ها داشته باشم لطفا راهنمای بیشتر و منابعی که بتوانم از آن استفاده کنم را به من بگویید
سلام
من چگونگی استفاده از کریستال ریپورت رو برات میگم .
از قسمتsulotion روی نام پروژت راست کلیک کن و بعد این مراحل رو انجام بده
Add/New item/dataset.xsd
کلیک کن تا به پروژت اضا فه بشه بعد از اضافه شدن dataset.xds روی آن کلیک کن تا محیط مربوط به آن نمایانگر شود
بر روی صفحه باز شده راست کلیک کن و کزینه add/tableadapter رو انتخاب درضمن sql server رو باید نصب کرده باشی البته با اکسس وپایگاه داده های دیگر هم میشه سپس در پنجره باز شده دکمه new connection رو بزن سپسmicrosoft sql server رو انتخاب کن اگه پنجره ای باز نشد که microsoft sql server رو انتخاب کنی رو change کلیک کن وبعدmicrosoft sql server رو انتخاب کن دکمه continue رو بزن سپس در قسمت server name نام سرور sql رو وارد کن که معمولا local یا هر اسمی که داره سپس دکمه refresh رو بزن در قسمت select or enter a database name دیتا بیس رو انتخاب کن ok رو بزن سپس next بزن دوباره next بعد در پنجره tableadapter configure wizard دکمه query builder رو بزن سپس جدول دلخواه رو add کن دکمه close روبزن میبینی که در پنجره query builder نام جدول اضافه شده وجود داره که باید *(All Cloumsn) رو تیک بزنی ok رو بزن سپس دوبار next رو بزن بعد روی finish کلیک کن.
حالا به فرم یک crystalreportviewer اضافه کن.
حال از گوشه سمت راست بالای کریستال ریپورت مثلث کوچک را بزن و بعد creat a new crystal reportسپس ok شکل رو انتخاب کن ok را بزن سپس میبینی که در پنجره باز شده توی data project .......... ado.net datasets وجود دارد از این مسیر جدولت رو انتخاب کن بعد دکمه > رو بزن بر روی next کلیک کن دوباره از پنجره ای که میبینی که جدول انتخاب شده است دکمه>> رو بزن تا فیلدها به قسمت fields to disply اضافه شن سپس سه بار next رو بزن و در پایان finish روبزن میبینی که تمام فیلد ها به crystalreport.rpt اضافه شده اند
البته با اکسس هم اینجوریه فقط بعد از انتخاب microsoft access databse file از پنجره change data source باید پایگه داده روbrowse کنی
حالا برنامه رو اجرا کن.
سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست.

m.abooei
دوشنبه 26 اسفند 1387, 17:32 عصر
سلام

این لینک که باز نمیشه !!!!
شما هم فهمیدید ما دیوووووووووووووووووونه ایم!!!!!!!!!!!!!!!

NIUSHA_KH
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 15:55 عصر
ببخشید ، با winrarکه باز نمیشه .
میشه راهنمایی کنید چطور بازش کنم؟

NIUSHA_KH
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 16:23 عصر
ممنون از جوابتون خیلی به درد من خورد حتما جواب سوال کننده رو هم داده
اما من یک سوالی دارم
من همه مراحل را انجام دادم و نام فیلد ها را که addکردم (به قسمت detailدر گزارشم) وقتی اجرا میکنم گزارش رو باز میکنه ولی بدون دیتا !! فقط نام فیلد ها را که addکردم میاره

darksunrise
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 01:00 صبح
سلام
Add/New item/dataset.xsd
کلیک کن تا به پروژت اضا فه بشه بعد از اضافه شدن dataset.xds روی آن کلیک کن تا محیط مربوط به آن نمایانگر شود
بر روی صفحه باز شده راست کلیک کن و کزینه add/tableadapter رو انتخاب درضمن sql server رو باید نصب کرده باشی البته با اکسس وپایگاه داده های دیگر هم میشه سپس در پنجره باز شده دکمه new connection رو بزن سپسmicrosoft sql server رو انتخاب کن اگه پنجره ای باز نشد که microsoft sql server رو انتخاب کنی رو change کلیک کن وبعدmicrosoft sql server رو انتخاب کن دکمه continue رو بزن سپس در قسمت server name نام سرور sql رو وارد کن که معمولا local یا هر اسمی که داره سپس دکمه refresh رو بزن در قسمت select or enter a database name دیتا بیس رو انتخاب کن ok رو بزن سپس next بزن دوباره next بعد در پنجره tableadapter configure wizard دکمه query builder رو بزن سپس جدول دلخواه رو add کن دکمه close روبزن میبینی که در پنجره query builder نام جدول اضافه شده وجود داره که باید *(All Cloumsn) رو تیک بزنی ok رو بزن سپس دوبار next رو بزن بعد روی finish کلیک کن.
حال از گوشه سمت راست بالای کریستال ریپورت مثلث کوچک را بزن و بعد creat a new crystal reportسپس ok شکل رو انتخاب کن ok را بزن سپس میبینی که در پنجره باز شده توی data project .......... ado.net datasetsوجود دارد از این مسیر جدولت رو انتخاب کن بعد دکمه > رو بزن بر روی next کلیک کن دوباره از پنجره ای که میبینی که جدول انتخاب شده است دکمه>> رو بزن تا فیلدها به قسمت fields to disply اضافه شن سپس سه بار next رو بزن و در پایان finish روبزن میبینی که تمام فیلد ها به crystalreport.rpt اضافه شده اند
البته با اکسس هم اینجوریه فقط بعد از انتخاب microsoft access databse file از پنجره change data source باید پایگه داده روbrowse کنی
حالا برنامه رو اجرا کن.
دوست عزیز بسیار ممنون که وقتت رو صرف یادگیری دوستان میکنی
من فرمایشات شما رو اجرا کردم و تا آخرین مرحله بدون مشکل انجام شد اما وقتی برنامه رو run میکنم پسورد برای فایل دیتا بیس میخواد در صورتی که من پسورد ندادم نحوه اتصال من هم به sqlاز طریق ویندوز هست نه sql یعنی موقع نصب sqlپسورد ندادم علت چی هست
متشکر

محسن نیکویی
دوشنبه 23 شهریور 1388, 03:09 صبح
سلام
اگر دیتابیس اکسس باشه چی ،همون کارهای که با sql انجام میدیم ، انجام بدیم ؟
ممنون

sirdash
شنبه 04 مهر 1388, 16:33 عصر
salam
man ebook ro dawnload kardam harki mikhad baram Email bezane barash send konam
majid_peidaei@yahoo.com

shahrzad87
چهارشنبه 08 مهر 1388, 18:12 عصر
salam
file kamel download nemishe, chekar konam?

shahrzad87
چهارشنبه 08 مهر 1388, 20:03 عصر
مقاله ای که گذاشتین باز نمیشه!

soheilajoon
شنبه 02 آبان 1388, 09:41 صبح
سلام
کسی مقاله ای در مورد Crystal Reports 11 داره؟
فارسی یا لاتین فرقی نمی کنه ، فقط کامل باشه.

dafraz
سه شنبه 15 دی 1388, 12:58 عصر
بسیار عالی بود . سپاس:تشویق:

meisam_tm
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 11:15 صبح
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!salam chera bazzzzzzz nemishe

mehriadeli
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:00 صبح
با سلام
من یک WinApplication با vs2008 نوشتم که با crystal report 10 گزارش گیری میکنه . روی سیستم خودم بدون مشکل گزارش گیری میکنه ولی روی سیستم User خطای زیر رو میده :
Crydtal Report Desicion.Report Engin.Dll رو نیاز داره .
متوجه شدم که باید CRRedist_X64 رو روی سیستم کاربر نصب کنم اما Cpu اون 32 بیتی است و 64 بیت رو ساپورت نمیکنه .ظاهرا چنین فایلی هم تو اینتر نت وجود نداره: " CRRedist_X32 "
لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمائیم کنید ممنونم.

ehsan_gol65
شنبه 01 خرداد 1389, 18:40 عصر
ممنون از مقاله خوبتون

Masoome_das
پنج شنبه 17 تیر 1389, 23:26 عصر
با تشکر مقاله کاملی هست

mr.fanaei
سه شنبه 12 مرداد 1389, 21:35 عصر
سلام يك گزازش گيري ساده كه dataset هم داشته باشه لازم دارم . با تشكر

amirisaj
دوشنبه 29 شهریور 1389, 17:27 عصر
ممنون کارتون درست:تشویق::تشویق::تشویق:

haririan2
چهارشنبه 07 مهر 1389, 01:46 صبح
مقاله خوب و طولانی بود !!!

sarastar67
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 19:35 عصر
سلام نمی دونم چه طوری تو دستور select جدولم شرطی که برای فیلد ID می زارم مقدار دهی کنم باید یه text box باشه چه طوری باید text box تو کریستال مقدار دهی کنم.؟

bc.ojaghi
سه شنبه 30 فروردین 1390, 19:45 عصر
سلام و خسته نباشید
یه سوال کوچیک اما مهم واسه خودم داشتم:
من یه پروژه تو سی شارپ کار کردم. و حالا رسیدم به قسمت گزارشگیری
این پروژه رو تو 2010 نوشتم و دیتابیسش رو با اس کیو ال خود ویژوال استودیو کار کردم اما وقتی میخوام تو قسمت ایجاد کانکشن کریستال ریپورت به دیتابیس دسترسی پیدا کنم ،نمی تونم.
نمی دونم چیکار کنم.وقتمم خیلی کمه.لطفا کمکی راهنمایی به حقیر بفرمایید.

mn_zandy63
سه شنبه 30 فروردین 1390, 20:56 عصر
سلام دوست من،
چه پارامترهایی رو برای اتصال به دیتابیس استفاده میکنی؟ به خصوص Server رو چی میزاری؟

bc.ojaghi
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 15:49 عصر
والا تا یه جایی حل شد.ایراد من اینه که تا حالا کریستال کار نکردم.
یکی از دوستان گفت باید اول دیتاست اضافه کنی به پروژه.

javad.nic63
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 15:54 عصر
سلام عزیز جان. مقاله خوبی بود. من از روش شما استفاده کردم برای گرفتن گزارش توی asp.net.
ولی 2 تا مشکل دارم.
1- من این کریستال رو در موقع فراخوانی صفحه بهش پارامتر پاس میدم و نشون ميده ولي موقع كليك بر روي آيكون پرينت جهت پرينت گرفتن دوباره از من مقدار پارامتر رو ميخواد. نمي دونم چكارش كنم كه دوباره از من پارامتر رو نخواد.
2- توی IE کلمات فارسی رو درست نشون نموده یعنی به جای فاصله (اسپیس) علامت مربع میندازه.
ممنون میشم مشکل رو بفرمایید.

Ata_a_b
یک شنبه 01 خرداد 1390, 17:56 عصر
فايلش بدون مشكل دانلود شد.ممنون

saeedsa
سه شنبه 11 مرداد 1390, 17:16 عصر
در اینجا دو حال پیش می آید یا گزارش subreport , هست یا داکیومنت معمولی
ابندا باید داکیومنت گزارش و کانکشن اینفو را به توابع بدهد
نحوه پر کردن connectionInfo

ConnectionInfo ConnectionInfoRpt = new ConnectionInfo();
ConnectionInfoRpt.IntegratedSecurity = true;
ConnectionInfoRpt.DatabaseName = "database";
ConnectionInfoRpt.Password = "pass";
ConnectionInfoRpt.UserID = "user";
ConnectionInfoRpt.ServerName = SystemInformation.ComputerName.ToString();
Finassl rpt = new Finassl();

حالا نوبت به ارسال هم داکیومنت و کاننکشن است

ApplyLogOnInfoForSubreports(rpt, ConnectionInfoRpt);

تابع را فراخوانی می کنیم

private void ApplyReportLogon(CrystalDecisions.CrystalReports.E ngine.ReportDocument RptYears, ConnectionInfo sa)
{
foreach (CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Table tablex in RptYears.Database.Tables)
{
tablex.LogOnInfo.ConnectionInfo.AllowCustomConnect ion = true;
TableLogOnInfo tablelog = tablex.LogOnInfo;
tablelog.ConnectionInfo = sa;
tablex.ApplyLogOnInfo(tablelog);
}
}

حال اگر فرم شما ساب ریپورت داشته باشد فرم ریپورت خود را به جای ارسال به تابع فوق به تابع زیر ارسال می نمایید

private void ApplyLogOnInfoForSubreports(CrystalDecisions.Cryst alReports.Engine.ReportDocument rpt, ConnectionInfo ConnectionInfoRpt)
{

Sections Sections = rpt.ReportDefinition.Sections;
foreach (Section section in Sections)
{
ReportObjects reportObjects = section.ReportObjects;
foreach (ReportObject reportObject in reportObjects)
{
if (reportObject.Kind == ReportObjectKind.SubreportObject)
{
var subreportobject = (SubreportObject)reportObject;
ReportDocument SubReportDocument = subreportobject.OpenSubreport(subreportobject.Subr eportName);
ApplyReportLogon(SubReportDocument, ConnectionInfoRpt);
}
}
}

}

امیدوارم تونسته باشم مشکلی را حل کرده باشم

c30_2two
سه شنبه 25 مرداد 1390, 22:10 عصر
سلام این هم یک مثال خیلی خیلی ساده واسه کسانی که تا به حال اصلا با کریستال ریپرت کار نکردند
http://www.4shared.com/file/S-5Kk053..._reporter.html (http://www.4shared.com/file/S-5Kk053/__crystal_reporter.html)

reza_magical
شنبه 09 مهر 1390, 22:46 عصر
سلام
Add/New item/dataset.xsd
حال از گوشه سمت راست بالای کریستال ریپورت مثلث کوچک را بزن و بعد creat a new crystal reportسپس ok شکل رو انتخاب کن ok را بزن سپس میبینی که در پنجره باز شده توی data project .......... ado.net datasets وجود دارد از این مسیر جدولت رو انتخاب کن بعد دکمه > رو بزن بر روی next کلیک کن دوباره از پنجره ای که میبینی که جدول انتخاب شده است دکمه>> رو بزن تا فیلدها به قسمت fields to disply اضافه شن سپس سه بار next رو بزن و در پایان finish روبزن میبینی که تمام فیلد ها به crystalreport.rpt اضافه شده اند
حالا برنامه رو اجرا کن.

دوست عزیز بسیار ممنون که وقتت رو صرف یادگیری دوستان میکنی
من فرمایشات شما رو اجرا کردم و تا آخرین مرحله بدون مشکل انجام شد اما وقتی برنامه رو run میکنم پسورد برای فایل دیتا بیس میخواد در صورتی که من پسورد ندادم نحوه اتصال من هم به sqlاز طریق ویندوز هست نه sql یعنی موقع نصب sqlپسورد ندادم علت چی هست
متشکر

سلام من هم دقیقا به همین مشکل برخوردم ، این یوزر و پسورد چیه ؟ چطور میشه غیرفعالش کرد ؟

amir719
شنبه 29 بهمن 1390, 16:56 عصر
خوب بید. دانلود کردم

reghodsi
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 07:50 صبح
سلام خیلی به درد خورد.
ممنون

endavid
یک شنبه 15 مرداد 1391, 12:46 عصر
دوستان این مقاله جدید کاملا فارسی و جدید است

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=11035&d=1190030009

مرسی واقعا دستتون درد نکنه.:تشویق::تشویق::تشویق:

helia64
جمعه 20 مرداد 1391, 11:19 صبح
سلام
ممنون از مقاله خوبتون ولی من یک مشکل بزرگ دارم اونم اینه که میخوام گزارش رو براساس مقادیری که می خوام بهم بده پس لازم هست query بدم به گزارشم. لطف می کنید بگید چطور باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون

omidrayaneh.68
سه شنبه 08 اسفند 1391, 17:57 عصر
very good tnx

علی فتحی
جمعه 03 خرداد 1392, 17:43 عصر
کاش کسی بصورت تصویری نشون بده چگونه از کریستال رپورت در ویژوال استادیو 2010 استفاده کنیم.6 ماهه تو این سایت دنبالش میگردم موفق نشدم.خود برنامه و برای ویژوال 2010 دانلود کردم نصب هم میشه ولی استفاده نمیشه

mehdiomnia
پنج شنبه 05 دی 1392, 09:38 صبح
سلام
Add/New item/dataset.xsd
حالا برنامه رو اجرا کن.
داداش خیلی مردی
اگر بتونی همین آموزشتو در قالب یک فایل ورد با تصویر در بیاری از صفر اینقدر دعات میکنم که حد نداره البته الانم دعات کردما

hm66z_q
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 18:53 عصر
سلام من با vs2010 کار می کنم.همون روش هایی که تو مقاله توضیح داده شده برای vs2010 هم صادق هست؟؟
با تشکر