ورود

View Full Version : راهبردهای شرکت های مهندسی نرم افزار

programmable
جمعه 10 فروردین 1386, 10:54 صبح
بنام خدا

سلام، من یه تحقیق در مورد شرکتهای مهندسی نرم افزار و راهبردهای اونها در زمینه تولید نرم افزار دارم که تو این تحقیق مراحل ساخت یک نرم افزار باید عینا ذکر بشه. این تحقیق اگه از روی یک شرکت داخلی باشه یعنی مراحل واقعی تولید یک نرم افزار از روی روال اون شرکت باشه امتیاز بیشتر است. به نظر دوستان چه کار کنم؟
ممنونم

manager
جمعه 10 فروردین 1386, 13:09 عصر
بزرگترین شرکت های نرم افزاری ایران هم روال مشخص و استانداردی ندارند... اگر می تونی به صورت تئوریکال این تحقیق رو انجام بدی خیلی بهتره... به نظر من این تحقیق اصلا ربطی به شرکت نداره و شما می تونید چرخه ی زندگی RUP رو یا متدولوژی های دیگری رو تهیه کنی و سپس اون رو با توجه به ساختار و عملیات شرکت های ایرانی سفارشی کنی، اینجوری آبروی شرکت ها هم نمی ره.

programmable
جمعه 10 فروردین 1386, 13:19 عصر
بزرگترین شرکت های نرم افزاری ایران هم روال مشخص و استانداردی ندارند... اگر می تونی به صورت تئوریکال این تحقیق رو انجام بدی خیلی بهتره... به نظر من این تحقیق اصلا ربطی به شرکت نداره و شما می تونید چرخه ی زندگی RUP رو یا متدولوژی های دیگری رو تهیه کنی و سپس اون رو با توجه به ساختار و عملیات شرکت های ایرانی سفارشی کنی، اینجوری آبروی شرکت ها هم نمی ره.

دوست عزیز ممنونم از پاسختون. پس این شرکتها چطوری یه نرم افزار رو به اجرا میرسونن ؟ :متعجب:
میشه بیشتر توضیح بدین .

2. آیا چرخه RUP همیشه طبق روال پیش میره؟ چه کسی در این شرکتها تعیین میکنه که کجا انعطاف لازمه؟ اون شخص چه تخصصی داره؟

3. برای من خیلی مهمه بدونم شرکتهای ایرانی با چه برنامه ای پیش میرن؟ اصلا آیا نرم افزاری که تولید میکنن استاندارده؟

بازم ممنون

manager
جمعه 10 فروردین 1386, 19:08 عصر
پس این شرکتها چطوری یه نرم افزار رو به اجرا میرسونن ؟
1- با متدولوژی های من درآوردی
می دونی نمی تونم بگم تمام شرکت ها ولی اکثر شرکت ها از اصول و استاندارد های تعریف شده پیروی نمی کنند. اینکه چرا این کار رو نمی کنند

دلایل مختلف و جای بحث داره ولی به طور خلاصه نداشتن تخصص کافی و همچنین نداشتن بودجه و زمان و نیروی متخصص کافی باعث چنین وضعیتی

شده.

. آیا چرخه RUP همیشه طبق روال پیش میره؟
الزاما نه. شما در مستندات RUP به وفور به این عبارت برخورد می کنید که RUP یک اصل و ستون فقرات و همچنین تعریف کاملی رو به شما ارائه می ده

ولی شما بر اساس زمان و مکان و بودجه اون رو custom می کنید. ولی اکثر شرکت ها اون اصل و ستون فقرات نه تنها RUP بلکه هیچ متدولوژی و حتی

اصول مهندسی نرم افزار رو هم رعایت نمی کنند.
مثلا به نقل از یکی از اساتید نامدار در این زمینه خدمتتون عرض کنم که به ما گفت:"این روزها دانشجویان زیادی به من مراجعه می کنند و می گن از

طرف فلان شرکت معتبر از ما خواستن که مستندات RUP فلان نرم افزار معتبر را استخراج کنیم" کاملا واضح و مبرهنه که این شرکت ها نرم افزاری غیر

استاندارد در سطح کلان تولید کردند که بعضا خریداران با سوادتری از آنها مستندات رو خواستند و ایشان هیچ چیزی نداشتند که ارائه کنند و به دنبال

کلک زدن می باشند.

چه کسی در این شرکتها تعیین میکنه که کجا انعطاف لازمه؟متخصصین مهندسی نرم افزار که در بسیاری از شرکت های ایرانی

جای خودشون رو به رئیس شرکت دادند. (بنیان گزاران بسیاری از شرکت های نرم افزاری ایرانی خودشون رو متخصص هر امری می دونند.)

اون شخص چه تخصصی داره؟ معمولا کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار و یا لیسانس مهندسی نرم افزار

برای من خیلی مهمه بدونم شرکتهای ایرانی با چه برنامه ای پیش میرن؟ من شرکت های زیادی کار نکردم ولی می دونم در کنار

این همه ولبشو و بی نظمی شرکت های خوبی هستند که برنامه ریزی و متخصصین خوبی دارند. به پرسنل اهمیت می دن و مسئولین شرکت سعی

می کنند از همه لحاظ پرسنل خود رو تامین بکنند مخصوصا از نظر علمی و فنی.

اصلا آیا نرم افزاری که تولید میکنن استاندارده؟ هم آره و هم نه.

دوست من این پاسخ هایی که من دادم بیشتر تجربی بود. اگر می خواین تحقیق کنید بهترین راه همونیه که گفتم. اگر می خواین نرم افزار بخرید و می

ترسید استاندارد نباشه بهتره با یک متخصص مشورت بکنید و در هنگام خرید به نکاتی چند دقت کنید

در حال حاضر کمبود نیروی متخصص و بودجه بزرگترین مشکل شرکت های نرم افزاری ایرانیه.

mehrzad007
شنبه 11 فروردین 1386, 12:10 عصر
با همکاران سیستم تماس بگیر . اگه بتونی باهاشون کنار بیایی اونا تا اونجا که من شنیدم مرتب ترین شرکت ایرانی هستند توی این مدل کارا