View Full Version : setup برای vb
sajjad1365
شنبه 11 فروردین 1386, 12:18 عصر
سلام
من میخوام با نرم افزار inistal shield فایل ستاپ درست کنم.میخواستم بپرسم که میشه فایل ستاپ برای vb از این نرم افزار استفاده کرد یا نه.
اگه میشه لطفا راهنمایی کنین.ممنون
CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 12:23 عصر
بله میشه.شما اول با خود Package and Deployment Wizard مایکروسافت یه پروژه نصب برای برنامه ات بساز بعد فایل هایی رو که توی پوشه Support میریزه رو بردارد.این ها فایل های مورد نیاز برای اجرای برنامه ات هستند.دیگه ایجاد نصب و تنظیمات اضافی به عهده خود شماست.اگر برنامه ات سنگین نیست از چیز هایی مثل Wise InstallMaster یا InnoSetup هم می تونی استفاده کنی.
sajjad1365
شنبه 11 فروردین 1386, 12:40 عصر
ببخشید
با pacage وی بی ستاپ درست کردم .
پس برای ستاپ با instal sheld باید فایل های pakage رو به instal sheld اضافه کنم؟
CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 12:51 عصر
آره.ببین دوست عزیز فایل هایی که توی پوشه Support قرار میگیرن چند تا فایل دارن که اضافی هست:
App.Batch
App.LST
دو تا فایل هست با نام برنامت که فا فرمت های بالا هستن،این دو فایل و دو سه تا فایل دیگه که فایل های نصب و پاک کردن برنامه هستن اضافی هستن اینجا.اونا رو حذف کن.حالا بقه فایل ها هر کدوم جای خودشون رو دارن.مثلا کنترل های اکتیوایکس باید توی System32 کپی بشن و توی رجیستری ویندوز هم رجیستر بشن.یا مثلا اگر برنامتون دیتابیس داره باید فایل دیتابیس رو همونطوری که تو برنامه اضافه کردین تو ستاپ تنظیمش کنید.
برای استفاده از کلید های رجیستری و ایجاد File Extenstion ها و غیره هم بسته به نیازتون استفاده می کنید.اگر بخوایی از Wise استفاده کنی توی همین سایت اقای حامد محمدی یه مقاله آموزشی گذاشتن.
CodeMasterX
شنبه 11 فروردین 1386, 12:52 عصر
در ضمن تا یادم نرفته!
قبلا در این باره کلی بحث شده یه جستجو لطفا بکنید،هم قوانین و احترام سایت و اعضا رعایت میشه هم شما به اطلاعات خوبی میرسی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.