View Full Version : شباهت بین دو تصویر
CodeMasterX
دوشنبه 13 فروردین 1386, 01:48 صبح
این برنامه دو تا عکس رو گیره و شباهت بین اونها رو بصورت درصد اعلام میکنه.این یه مثال خیلی ساده هست.اگه استقبال بشه می تونی خیلی توسعه اش بدیم که خیلی جاها می تونه مورد استفاده قرار بگیره :شیطان::لبخند:.
MMR_1344
سه شنبه 14 فروردین 1386, 15:20 عصر
از ارسال برنانمه ممنون هنوز روش کار نکردم اما امروز حتما" کنترل میکنم بعد پاسخ میدم
CodeMasterX
سه شنبه 14 فروردین 1386, 15:56 عصر
اگه همه لطف کنن و روش کار کنیم میتونیم خیلی توسعه اش بدیم.
خیلی جاها تو امنیت نرم افزار بدرد می خوره.
CodeMasterX
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 08:58 صبح
مثل اینکه خیلی کسی حوصله نداره رو یه الگوریتم خوب برای تشخیص شباهت بین دو تصویر کار کنیم ؟!
mehran8
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 15:18 عصر
مثل اینکه خیلی کسی حوصله نداره رو یه الگوریتم خوب برای تشخیص شباهت بین دو تصویر کار کنیم ؟!
سلام
من زیاد از کار با تصاویر سر در نمیارم ولی این کد رو که دیدم واقعاً حال کردم .
مثلاً می تونیم برنامه ای بنویسیم که در اداره پلیس برای تشخیص اثر انگشت استفاده بشه !
فقط یه سوالی داشتم :؟
تعداد پیکسل های موجود در یک عکس به اندازه عکس هم بستگی داره یا نه در همه عکس ها پیکسل ها یک اندازه اند .
من اگوریتم برای این برنامه پیدا کردم :
بیایم تمامی نقاط موجود در تصاویر رو با هم مقایسه کنیم . بعد مثلاً می گیم اگه از 90 درصد شباهت بالاتر بود یه پیغام بده که این دو تا عکس به هم شباهت دارند . اگه هم 100 درصد بود که دیگه معلومه !
من زیاد توی این زمینه کار نکردم ولی الآن خیلی علاقه مند شدم
مثلاً می تونیم یه برنامه ای بنویسیم که تعداد زیادی عکس رو توش باز کنیم و برنامه شروع کنه عکس های تکراری و شبیه به هم رو پیدا کرده و به کاربر اطلاع بده و یا کاربر یه عکس نمونه به برنامه بده بگه هر چی عکس تو مایه های این هست delete کن ! :شیطان: :شیطان:
CodeMasterX
دوشنبه 20 فروردین 1386, 09:09 صبح
اول از همه این که بله تعداد پیکسل ها به حجم عکس بستگی داره.هر چی هجوم پیکسل ها تو یه عکس بیشتر باشه حجمش هم بیشتر میشه که البته باز به فرمت عکس هم بستگی داره.
از طرفی برای مقایسه دو تصویر الگوریتم ها زیادی رو میشه استفاده کرد.باید از روشی استفاده بشه که هم مطمئن باشه هم سرعت اجرای خوبی داشته باشه.
مثلا یکی اینکه ما اطلاعات یه عکس رو بصورت باینری بخونیم و اطلاعاتش رو Hash کنیم.حالا عکس دوم رو هم باز می کنیم و اطلاعات باینریش رو هش می کنیم.اگر این دو مقدار هش با هم برابر بودن که عکس ها مشابه اند،در غیر اینصورت هم که هیچ.
یه راه دیگه همین مقایسه پیکسل به پیکسل عکس ها هست.این روش سرعت پائین تری داره،که فرمت و حجم عکس ها روش تاثیر می ذارن.من توی دات نت این برنامه رو نوشتم و به هر دو روش ذکر شده مسلح بود.مشکل اینجاست که توی VB6 من نمی دونم چجوری این کار رو بکنم:
شما فرض کنید پیکسل به پیکسل مقایسه رو انجام دادیم.حالا برای مثال پیکسل های 129 و 147 از عکس اول با پیکسل ها ذکر شده در عکس دوم فرق می کنند.چجوری میشه این پیکسل های ناهمگن رو اعلام کرد ؟ یعنی هم شماره پیکسل و هم یه شمای گرافیکی ار موقعیت پیکسل ها رو ؟
اگر دوستان کسی می تونه کمک کنه این کار رو یه کمی کامل ترش کنیم تو VB6 ممنون می شم.
amirhosein
سه شنبه 21 فروردین 1386, 09:28 صبح
برای مقایسه دو عکس این روشها که گفتین خیلی قوی نیست چون ممکنه دو تا عکس فقط توی یه تعداد محدودی پیکسل با هم تفاوت داشته باشن که اون میتونه ناشی از تفاوت کیفیت یا زاویه عکسبرداری باشه و لذا نتیجه این میشه که عکسها مال یه مورد نیست!جا برای کار خیلی زیاده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.