ورود

View Full Version : Master/Detail در کریستال ریپورت

ESG_Esfahan
دوشنبه 13 فروردین 1386, 01:57 صبح
سلام
آیا میشه در ایجاد یک گزارش با کریستال ریپورت یک رابطه جز به کل ایجاد کرد؟
برای روشن شدن سوالم یه مثال میزنم
یک سیستم اموزشی را در نظر بگیرید که تعداد دانشجو داره و پس از پایان ترم می خواهیم در یک گزارش برای همه ی دانشجویان کارنامه چاپ کنیم.به این صورت که در هر صفحه کارنامه یک دانشجو نمایش داده بشه که در بالای صفحه مشخصات دانشجو است و زیر اون فهرست دروس دانشجو به همراه نمره و در پایین کارنامه معدل نمایش داده بشه.
متشکرم.

sm
سه شنبه 14 فروردین 1386, 12:22 عصر
دوست عزیز، کریستال ریپورت کارش اینه...
اگه تا الان باهاش کار نکردین توی همین بخش جستجو کنین... از کاربر in chand nafar آموزش های مقدماتی خوبی وجود داره
هرچند بهترین راهنما Help خود برنامه هستش

موفق باشین

ESG_Esfahan
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 01:07 صبح
ممنونم که پاسخ دادین
من هم ابتدا سرچ کردم و چون مطلبی پیدا نکردم این تاپیک را ایجاد کردم.
من با Master Detail سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا را هنمایی کنید که با چه کلیدی سرچ کنم.
ممنون

sm
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 12:49 عصر
شما تاپیکهای مربوط به کاربر In chand nafar رو پیدا کن... بدردت میخوره
اگرم که کریستال 10 رو نصب کردین اجرا کنین و هم میتونین بصورت ویزاردی یه گزارش بسازین و هم میتونین از Sampleهاش استفاده کنین

موفق باشین

ESG_Esfahan
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 19:17 عصر
ممنون
من از کریستال دات نت استفاده می کنم ولی خوب پیداش می کنم.
شرمند ه ام اگه بگین که نام این طور گزارش ها را چی میگند ممنون میشم . چون اینطوری زودتر به نتیجه می رسم.
sm
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 13:10 عصر
اگه توی کریستال 10 عمل کنین خودش ویزارد داره و باید از حالت Standard استفاده کنین
خیلی گزارش سازی راحت هست ...
اگر هم از دات نت استفاده می کنین وقتی یه Item جدید از جنس Crystal report به پروژتون اضافه کنین صفحه ای مطابق شکل زیر باز میشه که باید |Standard رو انتخاب کنین و مراحل رو طی نمایید
در مرحله بعد باید ارتباطتون رو با بانک مشخص کنید و بعد هم که کل جداول و کوئری ها رو بهتون نشون میده و باید اون ستونهای موردنظر رو انتخاب کنین
با این کار همه اونها بصورت خودکار اضافه میشن
به همین راحتی

موفق باشین

ESG_Esfahan
یک شنبه 19 فروردین 1386, 01:26 صبح
پیداش کردم
اونقدر هم که من فکر میکردم سخت نبود
با یک گروه بندی کل گزارش آماده شد.
بازهم از شما دوست عزیز به خاطر راهنمائیتون ممنونم.