ورود

View Full Version : مشکل انتقال اطلاعات

PrinceDotNet
دوشنبه 13 فروردین 1386, 21:45 عصر
سلام
من از یک شرکت 2 تا دیتابیس دارم که یکیش که بانکم توشه باید حذف بشه.
حالا من می خوام بانک سرور قبلیمو به سرور جدید انتقال بدم.
برای این کار از بانک اول بک آپ گرفتم ولی وقتی می خوام روی بانک سرور جدیدم ریستور کنم مشکل دسترسی می ده.چطور میشه این مشکلو حل کرد ؟

و یک چیز دیگه اینکه من تاحالا بک آپ هم نگرفتم.وقتی خواستم روی سیستم خودم یک بک آپو ریستور کنم هیچ تغییری روی بانک نداد.(بانک مقصد رو جدید ساختم و خالیه)
مشکل این کجاست ؟

ممنون

AminSobati
دوشنبه 13 فروردین 1386, 23:57 عصر
دوست عزیزم شما لازم نیست برای Restore کردن حتما یک بانک خالی ایجاد کنین. ضمنا پیغام خطایی که دریافت کردین چیه؟

PrinceDotNet
سه شنبه 14 فروردین 1386, 00:30 صبح
user dose not have permission to restore database "example"

ببینید این خطا از نظر من خیلی واضحه چون من 2 تا user و pass برای 2 تا بانک جدا دارم و می خوام از یکی بک آپ بگیرم و روی دیگری بریزم . ولی خوب چطور ؟
در رابطه با اینم که گفتید لازم نیست بانک خالی درست کنید باید بگم که سرور من اجازه میده که فقط یک بانک درست کنم و وقتی می خوام که یک اکانت داشته باشم باید یک بانک درست کنم.بنا بر این نا خواسته درست میشه.
ولی خوب چطور این مشکل رو باید حل کنم ؟

میشه یک توضیح مختصر هم در رابطه با مراحل انجام کار بدید ؟
ممنون.

AminSobati
سه شنبه 14 فروردین 1386, 15:18 عصر
در Books Online توضیح داده که چه اختیاری برای Restore لازمه:
If the database being restored does not exist, the user must have CREATE DATABASE permissions to be able to execute RESTORE. If the database exists, RESTORE permissions default to members of the sysadmin and dbcreator fixed server roles and the owner (dbo) of the database.

PrinceDotNet
سه شنبه 14 فروردین 1386, 21:21 عصر
من از این کار منصرف شدم.
ببینید.من 2 تا دیتابیس دارم که رویه ها و view و جدول هاش دقیقا مثل همند.
حالا می خوام فقط اطلاعات جدول اولی بره به جدول دومی . برای این کار چکار باید بکنم ؟
(خیلی واجبه, باید تا فردا "چهار شنبه" درستش کنم)

ممنون

AminSobati
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 00:50 صبح
روی دیتابیس راست-کلیک کنین و Export