ورود

View Full Version : یونیکد و دلفی 2006

shareh
سه شنبه 14 فروردین 1386, 05:41 صبح
یا حق

با سلام به تمامی دوستان
می خواستم بدونم اینکه می گن دلفی 2006 یونیکد رو ساپورت میکنه یعنی چی؟؟
اگر ما سورس تهیه شده با دلفی هفت رو در 2006 اجرا کنیم آیا مشکل یونیکد آن توسط دلفی 2006 حل خواهد شد ؟

ghabil
سه شنبه 14 فروردین 1386, 10:20 صبح
تا جایی که من میدونم که دلفی 2006 در مود Win32 از یونیکد پشتیبانی نمیکنه ، اما دلفی دات نت چون روی دات نت هست و دات نت هم یونیکد رو پشتیبانی میکنه خودبخود از یونیکد پشتیبانی میکنه اما از VCLی که از یونیکد پشتیانی کنه فعلا خبری نیست. پس جوابت میشه متاسفانه نه!

solook
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:15 عصر
برای استفاده یونیکد در برنامه شما چه پیشنهادی می دین ؟
بیشتر توصیه کامپوننت TNT من کنن اما من آزمایش کردم جواب نداد

ghabil
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:20 عصر
قبلا توضیح دادم کجاها ممکنه به مشکل بخورید و فکر میکنم راه حلهاش رو هم گفتم. جستجو کنید اگر بازهم مشکلی بود بگید دقیقا میخواین چه کار بکنید و کجاها به مشکل خوردین.

solook
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:25 عصر
جستجو کرده ام اما به نتیجه ای نرسیدم
راستش یه برنامه پیدا کردم که کد تمام کاراکترها عربی را در ویندوز را نمایش میده اما نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم ..
می تونید راهنمایی بفرمایید؟

ghabil
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:30 عصر
خب این مثل این میمونه که بگی من یک دکمه پیدا کردم میخوام باهاش کت بدوزم (;
تو بگو میخوای چی کار کنی ، من اگر بتونم بگم چجوری میشه انجام داد.
ضمنا این برنامه کار خاصی انجام نمیده تمام نرم افزارهای آفیس هم این کار رو برات در کدپیجهای مختلف و یونیکد میکنند.

solook
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:39 عصر
راستش من می خوام برنامه که به زبان عربی هست در تمام ویندوزها حتی ویندوز انگلیسی هم خوب کار کنه .دوستان همه پیشنهاد دادن از یونیکد استفاده کنم.اما هیچی از الفبای یونیکد سرم نمیشه

ghabil
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:47 عصر
راستش من می خوام برنامه که به زبان عربی هست در تمام ویندوزها حتی ویندوز انگلیسی هم خوب کار کنه .

چرا؟!
وقتی سیستم عامل همه امکانات رو به بهترین شکل در اختیار میزاره، چرا باید از امکاناتش استفاده نکرد و مسئله رو پیچوند ؟

به هر حال انجام این کار با دلفی حتی با استفاده از تردپارتی عملا کار عملیی نیست. یا برید سراغ جاوا یا وب.

solook
سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:56 عصر
ممنون

حالا یه سوال پس دقیقا کامپوننت های TNT چیکار می کنن

Delphi Skyline
سه شنبه 14 فروردین 1386, 15:13 عصر
حمایت از یونیکد به این صورت که شما میگید در دلفی 5 هم بوده . در دلفی 2006 که یونیکد در Win32 هم است منظور اینه که شما می تونی مثلا نام یک متغیر را فارسی تعریف کنی .
مثال ::
سلام : integer;

solook
سه شنبه 14 فروردین 1386, 15:16 عصر
حمایت از یونیکد به این صورت که شما میگید در دلفی 5 هم بوده
چگونه حمایت می کند..یعنی کلمات فارسی در سیستم عاملهای انگلیسی هم بدرستی نمایش داده می شود؟

Delphi Skyline
سه شنبه 14 فروردین 1386, 20:44 عصر
فکر کنم منظورتونو بد متوجه شدم .
SoRrY

ghabil
سه شنبه 14 فروردین 1386, 21:15 عصر
حمایت از یونیکد به این صورت که شما میگید در دلفی 5 هم بوده . در دلفی 2006 که یونیکد در Win32 هم است منظور اینه که شما می تونی مثلا نام یک متغیر را فارسی تعریف کنی .
مثال ::
سلام : integer;

این اسمش یونیکد نیست دلفی هیچ وقت در محیط ویندوز32 از یونیکد پشتیبانی نکرده هنوز هم اگر alt + 1740 رو مثلا بزنید علامت سوال میبینید. اون چیزی که پشتیبانی کرد تعیین Charset روی فونتها بود که هیچ ربطی به یونکد نداره.

کامپونتهای TNT مجموعه ای از کامپونتها هستند که از WideString که در واقع امکان کانتینر حروف یونیکدی هست پشتیبانی میکنن ، یعنی توی ورودی یک ادیت باکس (اونم از ویندوز 2000 و ببعد که سیستم عامل هم یونیکد رو پشتیبانی کرد) وقتی یک کلمه فارسی تایپ میکنید این نوشته شما با توجه به Locale سیستم تبدیل به استرینگ نمیشه بلکه همچنان بصورت یونیکد میمونه و مثلا وقتی میزنید TNTEDIT1.Text بجای اینکه مقدار بازگشتی String باشه WideString هست.

Valadi
سه شنبه 14 فروردین 1386, 21:52 عصر
جناب آقای علیرضا کوشا
اگر امکان داره کامپونتهای TNT همین جا آپلود کنید
با تشکر

ghabil
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 00:01 صبح
کامپونتهای TNT تا چند وقت پیش OpenSource و مجانی بودند و میشد از سایتش دانلود کنید اما یک سالی هست که به TMSSoftwares فروخته شدند و دیگه مجانی نیستند.