ورود

View Full Version : طریقه اتصال به Sql Server در VFP9

mehdi_doraghi
سه شنبه 14 فروردین 1386, 16:36 عصر
با سلام
لطفا طریقه اتصال به SQL SERVER و نحوه بازکردن آن در داخل Form من را راهنمایی کنید

kia1349
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 07:20 صبح
برای جلوگیری از توضیحات اضافی مستقیما به سایتهای www.universalthread.com و www.foxite.com مراجعه کنید
برای یک فاکس پرو کار لازمه که از وجود این سایتهای مرجع آگاه باشه

rezaTavak
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 07:35 صبح
مثل mySQL و foxpro است. یک مقاله توی این قسمت هست پیداش کن فقط عبارت connection را عوض کن.

rezaei
شنبه 18 فروردین 1386, 09:45 صبح
با سلام به دوستان

من با نحوه ارتباط با sql اشنا هستم اما الگوریتم مناسب برای کار با بانک را نمی دانم
بطور مثال اگر بخواهم در ثبت یک حواله انبار از وجود کد ثبت شده در فایل کدینگ
اطمینان حاصل کنم چکار باید بکنم
ایا برای هر کد یکبار از دستور select استفاده کنم
یا ابتدا همه جداول را به صورت cursor به client انتقال دهم ویا .....
لطفا راهنمایی کنید

rezaTavak
یک شنبه 19 فروردین 1386, 08:04 صبح
خب بستگی داره این را شما تشخیص می دهید. اما کار با cursor راحتتر است.

rezaei
سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:27 صبح
با تشکر
کار با cursor راحتتر است اما می خواهم بدانم الگوریتم مناسب وقتی جداول پایه خیلی بزرگ هستند چگونه است بطور مثال وقتی کد واحد کالا در نظر بگیرم به علت کم بودن وتغییر نکردن
سریع هر روشی امکان پذیر است اما اگر کد کالا را درنظر بگیریم(در محیط شبکه) ممکن در حین
ثبت حواله کاربر دیگری با ثبت حواله موجودی ان را کاهش دهد پس همواره بایستی موجودی
چک شود حال چه روشی پیشنهاد می کنید

rezaTavak
سه شنبه 21 فروردین 1386, 11:10 صبح
قبل از ثبت نهایی موجودی چک شود. و خطا صادر کند.

mehran_337
دوشنبه 28 آبان 1386, 11:30 صبح
نمی دونم چرا کسی به این تاپیک به این مهمی جواب نداد.
به هر حال بنده برای اولین بار مجبور به استفاده از sql شدم و مسلما به مشکلاتی هم برخورد کردم که شاید برای خیلی ها مبتدی هم باشه :
سرور دارای دومین است و سیستم بنده نه . و از ریموت ویندوز به سرور دسترسی دارم. در سرور sql نصب شده و نرم افزار داخلی تحت شبکه از آن دیتابیس استفاده می کند که اطلاعات دانشجویی است. من برای دیتابیس مورد نظرم که نرم افزار هم از آن استفاده می کند یوزر جدیدی ساختم که از اطلاعات برنامه استفاده کنم و برنامه کمکی برای اشکالات آن بنویسم.
حال از هر راهی که خواستم متصل شوم نشد و fail میداد. برای سیستم خودم هم دومین تعریف کردم با هم متصل نشد.
روی سرور رفتم و همانجا اتصال را انجام دادم (البته همه این اتصالات با vfp ) اتصال به بانکهای دیگر انجام شد اما این دیتابیس که اتوماسیون داخلی از آن استفاده می کند متصل نمی شود.
در زمینه های فوق بنده را یاری کنید.

rezaTavak
دوشنبه 28 آبان 1386, 12:22 عصر
آیا نام کاربر و رمز درست وارد شده است؟

یعنی موقع نصب sqlserver یک گزینه داریم که در موقع اتصال از چه نوع امنیتی استفاده کند آن چگونه بوده است؟

با محیط ویژٰوال کار میکنید؟

اگر mysql بود راهنمایی می کردم اما sql server راستش زیاد طرفش نمیرم.

sassan
دوشنبه 28 آبان 1386, 13:28 عصر
آقا مهران گل
به نظر من اول از همه بصورت ریموت از طریق یک دیتا بیس در ویژوال فاکس ارتباطت را برقرارکن . بدین صورت که :
1 – یک دیتا بیس به اسم مثلا test بساز
2 – یک کاننکشن ریموت تشکیل بده . Database --> Connection
3 – تیک connection string رو بزن و سپس برروی کمند باکس مقابل کلیک کن
4 – MACHINE DATA SOURCE رو بزن و کلید NEW
5 – روی USER DATA SOURCE کلید NEXT رو بزن
6 – SQL SERVER رو انتخاب و کلید NEXT رو بزن و در نهایت FINISH

حالا یک پنجره باز خواهد شد که مشخصات SQL SERVER رو ازت می خواهد .
1- در قسمت اسم یک نامی رو به دلخواه بزن
2- در پنجره SERVER بطور اتوماتیک باید تمام دستگاهایی که برروی آن SQL SERVER نصب شده است را می آورد و هیچ ارتباطی به DOMAIN CONTROL ندارد .
اینجا باید دستگاه یا سرور مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد کلید NEXT .
3 – در این مرحله شما به دو صورت می توانید به SQL وصل شوی ... WINDOWS Authentication و یا SQL Authentication ... که معمولا اگر به شکل دوم یعنی sql وصل می شوی ... یا باید با نام کاربری Sa وارد شوی یا با نامی که در sql ثبت شده باشد ... sa معمولا admin در sql می باشد .
اگر این ارتباط با نام کاربری اشتباه باشد ... fail می دهد ... حالا اگر درست بود کلید next .
4 – در پنجره بعدی change default database رو بزن و دیتا بیس مورد نظر رو انتخاب کن
5 – و بعد next و finish

اگر این مراحل رو طی کنی تو قسمت connection string رشته مربوطه جهت ارتباط با دیتابیس ثبت شده و تو می تونی به راحتی از این رشته در برنامه هات استفاده کنی و به sqlserver وصل بشی .

وقتی کانکشنت با موفقیت ایجاد شد ... حالا به راحتی می تونی به دیتابیست به صورت ریموت وصل بشی و گزارشاتت رو ایجاد کنی ...

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ... موفق باشی .

rezamim
دوشنبه 28 آبان 1386, 15:41 عصر
من تا به حال با SQL کار نکرده ام ولی از این جور راهنمایی کردن واقعا لذت میبرم

mehran_337
دوشنبه 28 آبان 1386, 15:48 عصر
جناب ساسان عزیز از راهنمایی بسیار خوب و پله پله شما ممنونم.
از روش شما استفاده کردم متاسفانه در بخش دوم و گام شماره 2 که می خواد لوگین کنه این پیغامو میده :

Microsoft SQL Server Login
Connection failed:
SQLState: '01000'
SQL Server Error: 10061
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][TCP/IP Sockets]ConnectionOpen (Connect()).
Connection failed:
SQLState: '08001'
SQL Server Error: 17
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][TCP/IP Sockets]SQL Server does not exist or access denied.

سوال دوم :
وقتی برنامه ای از بانکی با یوزر sa استفاده می کنه من با برنامه و بوزر دیگری به همون دیتابیس نمی تونم متصل بشم؟؟

sassan
دوشنبه 28 آبان 1386, 17:28 عصر
مهران جان
مشکل شما بدلیل اینه که یوزر sa دارای پسورد می باشد ... برای حل این مشکل باید یک یوزر (login) در sql manager ایجاد شود . یعنی باید برروی سرور یا جایی که sql شما نصب شده است رفته و این مراحل را اجرا کنی .
1- Sql Server Enterprise Manager رو اجرا کن و در قسمت Sql Server Group - > Local باید بخش Security و در ادامه Logins را زده و در آنجا مجددا New Login کرده و یک یوزر به هر اسمی که می خواهید ایجاد کنید .
2 - بخش General --> قسمت Sql Server Authentication رو بزن و یک پسورد برای یوزر جدید ایجاد کن
3 - در بخش Data access هم باید آن دیتابیس هایی که میخواهی بهش دسترسی داشته باشی را مشخص کن .

در جواب سوال دوم ... شما می توانید با هرچند یوزر به دیتابیس های خود وصل شوید .

مطمئنا مشکلت حل خواهد شد ... موفق باشی

rahro
سه شنبه 29 آبان 1386, 06:54 صبح
من تا به حال با SQL کار نکرده ام ولی از این جور راهنمایی کردن واقعا لذت میبرم
من هم همینطور. حیف این تشکره با یکبار کیلک مخفی میشه, حیف

mehran_337
چهارشنبه 30 آبان 1386, 08:54 صبح
با تشکر از توضیحات خوب جناب ساسان خان گرامی که دلم واسه قدم زدن با ایشون تو حیاط پژوهشگاه تنگ شده :چشمک: من این مراحل را قبلا طی کرده بودم :

من برای دیتابیس مورد نظرم که نرم افزار هم از آن استفاده می کند یوزر جدیدی ساختم که از اطلاعات برنامه استفاده کنم و برنامه کمکی برای اشکالات آن بنویسم.
.

بله عرض کردم sa پسوورد دارد و خود اتوماسیون اداری از این پسوورد استفاده می کند و کسی نمی داند این رمز چیست و اگر تغییر دهیم برنامه اصلی از کار می افتد به همین دلیل بنده یوزر جدیدی ساختم که با دیتابیس دسترسی داشته باشم تا بتوانم برنامه های مکمل اتوماسیون را شروع به کار کنم .

سوالم را اینطور مطرح می کنم :
من از کلاینت با یوزر جدیدی که توسط ریموت به سرور در sql server ساختم بدون دانستن پسوورد sa و بدون داشت sql server در سیستم کلاینت خودم نمی توانم ارتباط برقرار کنم . برنامه خودم را در سرور کپی می کنم پیغام می دهد asccess is denid از پیغام دوم شک کردم شاید وقتی برنامه اتوماسیون با پس sa در حال اجرا هست من نتوانم با یوزر دیگری وارد شوم

sassan
چهارشنبه 30 آبان 1386, 12:46 عصر
مهران جان راستش من با این مورد تا حالا برخورد نکردم ... ولی نمی دونم این تست رو هم کردی که به یوزری که ایجاد کردی تمام Roles ها (در قسمت Server Roles) و یا Permit ها در (Database Access ) را بدهی ... :گیج:

mehran_337
شنبه 03 آذر 1386, 10:03 صبح
باز هم تشکر از دوستان بخصوص آقا ساسان عزیز !
روش خودم را در خود سرور تست کردم و جواب گرفتم .
اما مشکل من این است که من در یک کلاینت ریموت می شوم به سرور و کارها را انجام می دهم .
حالا می گم شاید مشکل به همین خاطر باشه که در فاکس روی سیستم خودم نمی تونم به بانک sql موجود در سرور وصل شوم . ؟؟؟
چون جایی نیست که معرفی کنم که من ادمین سرور هستم . نکته دیگه اینکه سرور را هم بصورت \\center (file://\\center) می دهم . کجای کار مشکل داره؟

IC_prog
شنبه 03 آذر 1386, 11:12 صبح
مهران جان
مشکل شما بدلیل اینه که یوزر sa دارای پسورد می باشد ... برای حل این مشکل باید یک یوزر (login) در sql manager ایجاد شود . یعنی باید برروی سرور یا جایی که sql شما نصب شده است رفته و این مراحل را اجرا کنی .
1- Sql Server Enterprise Manager رو اجرا کن و در قسمت Sql Server Group - > Local باید بخش Security و در ادامه Logins را زده و در آنجا مجددا New Login کرده و یک یوزر به هر اسمی که می خواهید ایجاد کنید .
2 - بخش General --> قسمت Sql Server Authentication رو بزن و یک پسورد برای یوزر جدید ایجاد کن
3 - در بخش Data access هم باید آن دیتابیس هایی که میخواهی بهش دسترسی داشته باشی را مشخص کن .

در جواب سوال دوم ... شما می توانید با هرچند یوزر به دیتابیس های خود وصل شوید .

مطمئنا مشکلت حل خواهد شد ... موفق باشی
با تشکر از شما من هم مشکل آقا مهران رو دارم مراحی رو که فرمودید تو Sql Server Enterprise Managerانجام دادم ولی نمیدونم چرا وقتی پسورد رو میدم خودش پسورد رو عوض میکنه و یک پسورد 10 کارکتری میده که نمیدونم چیه ؟؟!!:متعجب:

mehran_337
شنبه 03 آذر 1386, 12:49 عصر
:قهقهه: نه دوست عزیز!
پسوورد عوض نمی شه . بلکه برای نمایش کاربر به 10 ستاره تبدیل می شه شما حتی اگه 1 کارکتر یا 20 کارکتر هم بدین بازهم 10 تا ستاره نشون می ده . (امنیت)
خنده من به این خاطره که خودم 1 روز علاف همین ایراد بودم و همش فکر می کردم پسووردم عوض می شه

IC_prog
شنبه 03 آذر 1386, 13:56 عصر
:قهقهه: نه دوست عزیز!
پسوورد عوض نمی شه . بلکه برای نمایش کاربر به 10 ستاره تبدیل می شه شما حتی اگه 1 کارکتر یا 20 کارکتر هم بدین بازهم 10 تا ستاره نشون می ده . (امنیت)
خنده من به این خاطره که خودم 1 روز علاف همین ایراد بودم و همش فکر می کردم پسووردم عوض می شه
آقا مهران آخه وقتی یوزر با پسورد جدید میسازم و میام تو فاکس تا مراحلی رو که دوستمون فرمودن رو انجام بدم در آخر وقتی پسورد رو وارد میکنم پیغام خطایی مانند پیغام خطای ذکر شده شما دریافت میکنم !:متفکر: علت چیست ؟

mehran_337
شنبه 03 آذر 1386, 14:51 عصر
این مسئله رو همه لحاظ تست کردم . مشکل همین جا بود که از سیستم خودم نمی تونستم متصل بشم اما از خود سرور شد .
حالا اگه شما هم روی سیستم خودتون sql نصب دارید و یوزری که تعریف کردن امکان دسترسی به پایگاه داده رو داره نباید مشکلی باشه

mehran_337
یک شنبه 04 آذر 1386, 07:56 صبح
بهتره سوال و اینطور مطرح کنم :
از یک کلاینت چطور می شه به sql متصل شد که در سرور نصب شده باشد( برنامه سمت کلاینت)

rezaTavak
یک شنبه 04 آذر 1386, 08:55 صبح
این مسئله رو همه لحاظ تست کردم . مشکل همین جا بود که از سیستم خودم نمی تونستم متصل بشم اما از خود سرور شد .
حالا اگه شما هم روی سیستم خودتون sql نصب دارید و یوزری که تعریف کردن امکان دسترسی به پایگاه داده رو داره نباید مشکلی باشه
در نصب SQL سرور هنگامی که امنیت بررسی می شود دو گزینه دارید که مشخص میکنید کاربر sql server و ویندوزی بررسی شود؟

باید یک کاربر با همان نام sql server در ویندور ایجاد کنید و به سرور لاگین کنید. سپس ادامه مراحل ...

IC_prog
یک شنبه 04 آذر 1386, 09:04 صبح
اگر نخواهیم شبکه کار کنیم و فقط بصوذت سینگل بر روی سیستم خودمان چگونه باید با sqlserver ارتباط برقرار کنیم .
برنامه با VFP و database مربوط به sqlserver باشه .

mehran_337
یک شنبه 04 آذر 1386, 14:59 عصر
باید یک کاربر با همان نام sql server در ویندور ایجاد کنید و به سرور لاگین کنید.

میشه بیشتر توضیح بدین

rezaTavak
یک شنبه 04 آذر 1386, 19:08 عصر
والا چون کاری که من می کنم استاندارد نیست توضیح ندادم گفتم شاید خودتون روش بهتری داشته باشید اما
یک راه این است guest را فعال کنید. اگر windows جلوی دسترسی را گرفته باشد مشکل حل است.
اگر این راه جواب نداد.
راه دوم این است که کاربری به نام در ویندوز سرور می سازید. سپس مثلا در درایوی که مشترک شده است مثلا c:\ را کانکت می کنید. هنگامی که رمز و پسورد را بزنید یک کانکشن ایجاد می شود.

من از طریق ساخت یک کانکشن map drive اینکار را میکنم.

راستش چون اینجا خونه هستم و نه ویندوز دارم نه sql server نمی تونم درست توضیح بدم. دوستانی که تجربه دارند شاید بتوانند بیشتر کمک کنند.

mehran_337
دوشنبه 05 آذر 1386, 08:27 صبح
همین اندازه هم لطف کردین . یادمه در همایش در این مورد بحث شده بود اما از اونجاییکه هنوز برای sql برنامه ریزی نکرده بودم متوجه نشدم ولی اونجا هم آقای حسینی و مفیدی به همین مبحث اشاره کرده بودند که یوزری در ویندوز تعریف بشه اما جزئیات و نمی دونم . حالا اگه دوستان باشن نظراتشونو درج کنند

binyaz2003
دوشنبه 05 آذر 1386, 09:55 صبح
شما اگر به SQL Enterprise manager دسترسی دارید بر روی گزینه local(windows NT) کلیک راست و از پنجره باز شده گزینه properties را انتخاب کنید در tab security نحوه تائید هویت کردن به دو شکل هست
windows و sql & windows اگر دومی باشه باید بتنونید بهش از هر جایی با لوگین خودتون وصل شید اگر روی ویندوز باشه اونوقت باید user در ویندوز بسازید ولی فکر نکنم تا روی خود سرور نباشید بتونید از طریق یوزر ویندوز بهش وصل شوید.

rezaTavak
دوشنبه 05 آذر 1386, 10:22 صبح
ولی من یک دایرکتوری را share میکنم.

در کامپیوتر دیگر سپس اول با رمز و پسوردی که در ویندوز ساختم به اون کانکت می شوم و سپس وارد برنامه می شوم جواب هم میده.

اما اگر یک یوزر به اسم guest بسازید (در sql server) و یوزر guest ویندوز را هم فعال کنید حل حله مشکلی با هیچکس هم ندارد.

IC_prog
دوشنبه 05 آذر 1386, 10:27 صبح
آقا وقت کردید جواب مارو بدید :لبخند:

mehran_337
دوشنبه 05 آذر 1386, 10:39 صبح
طبق فرمایشات جناب حسین زاده از حالت sql and windows به حالت windows only سوئیچ کردم همراه با ریستارت . بازهم نتونستم از کلاینتم کانکت بشم.
یوزری در سرور بعضو ادمینستراتور ساختم با همان نام و پسووردی که در sql یوزر ساخته بودم . بازهم از کلاینت کانکت نمی شود .
کار خاصی باید انجام می دادم یا به همین صورت درسته؟

mehran_337
دوشنبه 05 آذر 1386, 11:19 صبح
یه مشکل!
وقتی تنظیمات رو به حالت windows only برگردوندم همکارها زنگ زدند و گفتند اتوماسیون کار نمی کنه ...
خدائیش خیلی ترسیدم . دوباره گزینه اول و انتخاب کردن درست شد .
نتیجه با جبر فعلی چه راهی پیشنهاد می کنید.؟
سوال دوم اینکه log موجود در sql را نمی شه پاک کرد؟

hamed_m
دوشنبه 05 آذر 1386, 11:53 صبح
در خود اسکیوال امکان تعریف یوزر دارید.
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa176644(SQL.80).aspx

rezaTavak
دوشنبه 05 آذر 1386, 12:47 عصر
آقا وقت کردید جواب مارو بدید :لبخند:

باید نام سرور localhost باشد. مقاله mysql را ببین و به جاش برای sql server بکار برید.

چرا guest را امتحان نکردید؟ امنیت؟

توی دیتابیس master پوزرها تعریف می شود. یعنی قسمت user

برای هر دیتابیس هم می شود user جداگانه تعریف کرد.

با یوز ساخته شده یک فلدر مشترک ویندوز سرور را باز کن. و آن پنجره را نبند.

IC_prog
دوشنبه 05 آذر 1386, 13:35 عصر
باید نام سرور localhost باشد. مقاله mysql را ببین و به جاش برای sql server بکار برید.
با تشکر
پیدا نکردم اگر ممکنه لینکشو قرار بدید .

mehran_337
دوشنبه 05 آذر 1386, 15:36 عصر
از localhost هم استفاده کردم متاسفانه از کلاینت نمی تونه متصل بشه . آیا ممکنه تنظیماته یوزر مشکل داشته باشه؟ آخه از سرور راحت وصل میشه

rezaTavak
دوشنبه 05 آذر 1386, 17:02 عصر
دوست عزیز localhost اسم یا dns کامپیوتری است که شما با آن کار میکنید.
آدرس IP اون هم از لحاظ عددی 127.0.0.1 است.

یعنی برای اینکه چیزی را روی سروی که مستقما پشت آن نشسته ایم تست کنیم این آدرس را میزنیم.

ظاهراباید مرحله مرحله توضیح بدهم:

فرض کامپیوتر سرور ما دارای آدرس زیر است:
192.168.0.1
و نام آن
srv1

کامپیوتر ایستگاه کاری:
192.168.0.4
و نام آن stn1
است.

خب هنگامی که روی کامپیوتر سرور کار میکنیم چهار انتخاب داریم:
localhost,srv1,192.168.0.1,127.0.0.1
که همگی یکی هستند.

اما هنگامی که روی stn1 هستیم برای آدرس دادن به سرور فقط دو انتخاب داریم:
srv1,192.168.0.1
و stn1,127.0.0.1,localhost,192.168.0.4
هم به آن کامپیوتری که کار می کنیم اشاره دارد.

خب حالا از روی srv1 یک درایو مانند C:\ را share می کنیم.
و در my Computer درآدرس stn1 می نویسیم
\\srv1
به محض نوشتن این آدرس وارد سرور می شود و نام کاربری و رمز فرد را می خواهد.
با وارد کردن رمز و پسورد وارد آن می شود و چیزهایی که مشترک شده است را نشان می دهد.

خب حالا بدون اینکه خارج شوید و پنجره explorer را ببندید کانکشن را بسازید.
باید درست عمل کند و test connection ok بدهد.

mehran_337
دوشنبه 05 آذر 1386, 17:38 عصر
جناب توکل از اینکه وقت گذاشتین ممنون . من اصلا چیزی برای اشتراک ندارم . برنامه باید به دیتابیس sql متصل بشه و فایل اجرایی باید روی هر ایستگاه کاری نصب بشه . با فاکسی که روی سرور است می توانم به دیتابیس وصل شوم اما با فاکسی که روی ایستگاهه کاری دارم نمی تونم وصل شوم.

rezaTavak
دوشنبه 05 آذر 1386, 17:38 عصر
لینک و فاکس mysql در مباحث مهم است.

rezaTavak
دوشنبه 05 آذر 1386, 18:09 عصر
حتی اگر جیزی نخواهید اینکار که من گفتم انجام دهید چون باید وارد ویندوز شوید.

اینکه گفتم راهم استاندارد نیست همین است

خوبی mysql این است که دیگر این مشکلات را ندارد.

rezaTavak
سه شنبه 06 آذر 1386, 08:05 صبح
بهتر اینجوری بگم:

هر وقت شما به sql server وصل بشید یک فایل ساخته میشه که مسیرش Pipe\sql\query\ است.

برای اینکه متوجه شوید کدام همکار شما از چه کانکشنی داره با برنامه کار میکند:

Start-Control Panel - administrative tools- computer manegment

Computer management(local)-system tools- shared folders- open files

sassan
سه شنبه 06 آذر 1386, 11:14 صبح
سلام من امروز شرایط مشابه آقا مهران رو بوجود آوردم ... یعنی دستگاهی که بدون دومین کنترل بالا آمده رو به sql server ارتباط بدم . با توضیحات که جناب توکل گفتند ... تونستم این ارتباط رو برقرار کنم

برای این ارتباط ... باید یک کانکشن ایجاد بشه درست مشابه شرایط قبل که گفته بودم . پس یه مرور به قبل می کنیم و بعد اصلاحاتم رو در همونجا توضیح می دم .
1 - یک دیتا بیس به اسم مثلا test بساز
2- یک کاننکشن ریموت تشکیل بده . Database --> Connection
3 - تیک connection string رو بزن و سپس برروی کمند باکس مقابل کلیک کن
4 - MACHINE DATA SOURCE رو بزن و کلید NEW
5 - روی USER DATA SOURCE کلید NEXT رو بزن
6 - SQL SERVER رو انتخاب و کلید NEXT رو بزن و در نهایت FINISH

حالا یک پنجره باز خواهد شد که مشخصات SQL SERVER رو ازت می خواهد .
1 - در قسمت اسم یک نامی رو به دلخواه بزن
-------------- تا اینجاش تکراری بود ---------------- قسمت هیجان انگیز از اینجا شروع میشه .
2 – در قسمت سرور اگر به دومین کنترل وصل باشی ... خود سیستم sql server رو شناسایی میکنه ولی اینجا خود شما باید نام دستگاهی که SQL برروی آن نصب است وارد کنی .... بطور مثال : app-serv بدون ( // یا \\ ) و سپس next .
3 – تیک with sql …. و سپس کلید Client Configuration رو بزن
4 – پنجره آی باز می شود ... در اینجا شما اول باید در بخش Network Libraries اولین آیتم رو انتخاب کنید .... یعنی Named Pipes و سپس server alias - server name و Pipe name رو همون نام سرور رو وارد میکنید ... بطور مثال اینجا من نام app-serv رو می زنم و سپس ok .
5 – در قسمت login id ... نام لاگین بطور مثال : sa و یا هر نامی که در sql server بشناسد و درصورت داشتن password ... پسورد مربوطه رو وارد می کنید .
6 – دیگه تموم شد ... حالا حتما باید به sql server وصل شده باشی و مابقی موارد که قبلا توضیح داده شده بود . یعنی انتخاب بانک مورد نظر و در نهایت ثبت connection string مربوطه .

من که خیلی راحت ارتباط برقرار کردم ... امیدوارم مشکل شما دوستان هم حل شود .

rahro
چهارشنبه 07 آذر 1386, 11:58 صبح
سلام محسن جان:
یک نگاه به این پیوستی ذیل بینداز ببین مشکلت رو حل میکنه منظور جلد 3 به بعدشه !
چند فایل PDF در خصوص SQL هستش
ببخشید این تنها کاریه که میتوانستم انجام دهم:خجالت:

hamed_m
چهارشنبه 07 آذر 1386, 14:30 عصر
خاطرتون نره پورت 1433 باز باشه تا فایروال مانع اتصال نشه.

mehran_337
شنبه 10 آذر 1386, 09:13 صبح
علی جان از اینکه به فکرم بودی ممنونم . چشم نگاه می کنم نتیجه شو م گم

خاطرتون نره پورت 1433 باز باشه تا فایروال مانع اتصال نشه.
چطوری اینو چک کنم ( آقا پارسال دوست امسال آشنا)