View Full Version : Sql Mail
Pioneers
سه شنبه 14 فروردین 1386, 16:49 عصر
آیا از طریق sql میتوان Mail ارسال کرد(مثل وب نه فقط در یک شبکه)؟ اگر بله, چطور؟ چه عملیاتی لازم است؟
Pioneers
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 20:36 عصر
تا اونجایی که من فهمیدم فقط به کاربرای سرور میشه میل زد. اما اگه بشه به هر کسی میل زد عالیه. اگه کسی میدونه....
Behrouz_Rad
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 00:25 صبح
آیا از طریق sql میتوان Mail ارسال کرد
تا اونجایی که من فهمیدم فقط به کاربرای سرور میشه میل زد
میشه در مورد این کشف جالب توضیح بیشتری بدی؟:لبخندساده:
متشکرم.
shahram197070
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 18:43 عصر
تا اونجایی که من فهمیدم فقط به کاربرای سرور میشه میل زد. اما اگه بشه به هر کسی میل زد عالیه. اگه کسی میدونه....
میشه بیشتر توضیح بدید چه طوری می شه به کاربرای سرور میل زد (SQL SERVER 2000)
PrinceDotNet
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 18:46 عصر
در sql server 2005 یک سرویس به نام Database Mail وجود داره که فکر می کنم میشه باهاش در وب ایمیل فرستاد.
برای استفاده از اون باید اول یک پروفایل ساخت که برای این کار باید از قسمت managment سرور ویزارد Database Mail رو انتخاب کرد و تنظیماتشو کامل کرد.
بعد از اون می شه از اسکریپت زیر یک ایمیل رو ارسال کرد :
Use msdb
GO
EXEC sp_send_dbmail @profile_name='YourProfile',
@recipients='username',
@subject='Test message',
@body='This is the body of the test message.'
در پروفایل تنظیمات ارسال ایمیل مثل SMTP SERVER , دفعات تلاش برای ارسال های ناموفق و ... رو تنظیم کرد.
PrinceDotNet
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 18:52 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید چه طوری می شه به کاربرای سرور میل زد (SQL SERVER 2000)
در sql2000 این سرویس اسمش SQLMAIL هستش که کار باهاش خیلی سخته و ناجور.
AminSobati
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 23:48 عصر
در SQL Server 2000 با دو وسیله میشه Mail ارسال کرد: SQL Mail و SQL Agent Mail.
در هر دو حال شما به یک نرم افزار MAPI نیاز دارید که SQL Server با کمک اون Mail ارسال کنه. نرم افزار MAPI مثل Outlook یا Exchange Server.
باید یک Profile در مثلا Outlook بسازید (در Control Panel) و اون رو به SQL Server معرفی کنین، بعد به کمک دستوراتش Mail ارسال کنین (توضیحات کامل در Books Online وجود داره)
اما در SQL Server 2005 نیاز به MAPI نیست و خودش مستقیما با SMTP Server ارتباط برقرار میکنه.
arash1360
شنبه 18 فروردین 1386, 11:03 صبح
با سلام
من میخوام بتونم باSqlServer2000,ایمیل بزنم توضیحات بالا رو هم خوندم
تنظیمات outlook هم انجام دادم حالا می تونم با Outlookهم ایمیل بگیرم هم بفرستم
ولی نمیدونم بعدش باید چه کار کنم یعنی وقتی تو SQLServer 2000رو SqlMail کلیک سمت راست میکنم تو قسمت Propertiesچی باید بنویسم
در ضمن ویندوز من XP Profهست و من یه نسخه با نام از SQlserver رو نصب کردم
تنظیمات outlook رو هم چون مربوط به بحث نمی شه تو فایل ورد گذاشتم
لطفا اگه کسی تا حالا با این قسمت SQlServer2000 کار کرده کمک کنه
AminSobati
یک شنبه 19 فروردین 1386, 09:05 صبح
باید در Profile Name نام پروفایل ساخته شده رو بدین و بعد، از xp_sendmail استفاده کنین. لطفا SQL Mail رو در Books Online مطالعه کنین
arash1360
یک شنبه 19 فروردین 1386, 14:27 عصر
من وقتی پروفایل خودم رو که Outlook با اون کار میکنه تو SqlServer وارد میکنم این ارور رو می ده
Error 18025:xp_text_MAPI _profile:failed with mail errorOx80004005
AminSobati
یک شنبه 19 فروردین 1386, 22:49 عصر
شما با هر کاربری که به ویندوز Login کردین و این Profile رو تحت اون بوجود آوردین، باید سرویس SQL Server هم تحت همون Login استارت بشه. مثلا اگر با Admin وارد ویندوز شدین و Profile ساختین، سرویس SQL Server هم باید با Admin کار کنه تا اجازه دسترسی به اون Profile رو داشته باشه. در این حالت وقتی کلید Test رو کلیک میکنین باید پیغام Success بگیرین
arash1360
دوشنبه 20 فروردین 1386, 07:41 صبح
من تمام موارد بالا را رعایت کردم ولی بازم همون ارور سابق رو میده ممکنه اشکال از نسخه SQlserver باشه که من نصب کردم (Evaluation) آخه با پروفایل ایمیلم می تونم هم ایمیل بفرستم هم دریافت کنم(پس این قسمت درسته). تو قسمت Services ویندوز هم نکته بالا رو که شما گفته بودید هم چک کردم , هم سرویس MSSqlserver وهم سرویس Agentتحت همون حسابی بود که من با اون حساب وارد ویندوز می شم.فقط وقتی پروفایل MAPIرو وارد SQLServer میکنم ارور میده
AminSobati
دوشنبه 20 فروردین 1386, 11:25 صبح
میتونین همین مراحل رو روی کامپیوتر دیگه آزمایش کنین؟ اگر جواب داد، پس روش شما درسته و اشکال در کامپیوتر اولی بوده، اگر نه پس کار شما جایی اشکال داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.