View Full Version : نمایش یک پیغام بعد از 30 کلیک
HADEE_16
سه شنبه 14 فروردین 1386, 19:34 عصر
سلام چه طوری میشه کاری کرد که مثلا کاربر بعد از اینکه 20 یا 30 بار کلیک کرد توی سایت یه پنجره براش باز بشه و یک پیغام بده و زیرش یه جا برای بستن پیغام باشه به نظر اساتید این کار با کوکی مناسبه؟ ممنون
tabib_m
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 18:34 عصر
اگه منظورت از کلیک ، کلیک کردن روی لینک و تغییر صفحه باشه ، به نظر من آره ، استفاده از کوکی مناسبه ، نظر اساتید رو نمیدونم.
موفق باشید.
razeghi_loved
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 23:32 عصر
نه کوکی خوب نیست چون طرف وقتی بفهمه براش پاک کردن کوکی راحت هست می تونی از کوکی در مواردی استفاده کنی که زیاد مسله ات حاد نباشد اما اگر حاد هست می تونی ثبت نام بزاری اگر این طوری بهتر هست البته یه راه دیگر هم هست مثل ثبت کردن ای پی که زیاد کاربردی نداره اما همون ثبت نامه بهتر هست
tabib_m
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 11:33 صبح
نه کوکی خوب نیست چون طرف وقتی بفهمه براش پاک کردن کوکی راحت هست
خوب ، کوکی نشد ، سشن! ...
سشن دیگه کاری به کاربر نداره و اطلاعات رو سرور ذخیره میشه
HADEE_16
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 17:59 عصر
نه زیاد از لحاظ امنیتی مهم نیست
فقط وقتی طرف میاد تو سایت و 30 بار که کلیک کرد یه پیغام بده
کلا برای تبیلغ هست
اگه کسی ادسنس کار کرده باشه میدونه که نمیشه تو صفحه نوشت آقا لطفا روی تبلیغات کلیک کنید غیر قانونیه و اکانت تبلیغتو میبدن و بهت پول نمیدن
برای همین من میخوام مثلا طرف وقتی 10 یا 20 یا 30 بار که کلیک کرد یه پیغام بهش بده
حالا اساتید بفرمایید
آیا راهی هست که مثلا از کاربر این تقاضا خواسته بشه و کاربر تا روی تبلیغ کلیک نکنه نتونه روی لینک های دیگه کلیک کنه یا مثلا روی اون ها کلیک کنه ولی لینک کار نکنه
به نظر خودم میشه با کوکی این کارو کرد
ولی باید طوری باشه که مثلا کوکی بعد از 30 تا کلیک که کاربر کرد یا مثلا 24 ساعت اکسپایر بشه و کاربر مجبور بشه دوباره روی تبلیغات کلیک کنه
اساتید ایده بهتری دارند؟
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.