View Full Version : طریقه استفاده از DBRadioGroup یا DBChechBox
mahboob
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 14:09 عصر
با سلام
من می حواهم رکورد های یکی از فیلدهای جدول مورد نظرم رو در یک فرم نمایش دهم تا با انتخاب هر رکورد یکسری کارهایی انجام شود آیا به کمک DBRadioGroup میتوان انجام داد اگه میشه طریقه استفاد ؟ و اگه نمیشه راه حل ؟ با تشکر:لبخند:
m-khorsandi
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 15:03 عصر
تا جایی که من میدونم DBRadioGroup، کامپوننتی برای نمایش خودکار اطلاعات از جدول نیست و مثل DBGrid کار نمیکنه. گزینههایی که میخوای نمایش بدی رو به صورت دستی یا با کد به DBRadioGroup اضافه میکنی و DataField مربوط به DBRadioGroup، تعیین میکنه که چه گزینهای باید علامت داشته باشد.
چه کاری میخوای انجام بدی و به چه شکل؟
mahboob
شنبه 18 فروردین 1386, 07:35 صبح
جناب خرسندی سلام
من در برنامه ام یک جدول دارم که مشخصات یکسری سرویس برای مشترکین داده میشه و مشترکین یا تیک زدن هر کدام از این سرویسها این امکانات را در برنامه در اختیار میگیرند . این سرویس ها ممکن است تغیر هم بکنند حالا در برنامه میخوام مثلا در فرم مربوطه این سرویس ها نمایش داده بشه که مشترک با مشاخده اون بتونه انتخاب داشته باشه چون این سرویس ها تغییر میکنند و تعدادشون زیاده میخواستم ببینم راهی غیر از کد نویسی مثلا component ی وجود داره . در ضمن کار با DBRadioGroup رو هم بلد نیستم یعنی کاربردشو دقیق نمیدونم قبلا از DBlookup استفاده کردم ولی در این صورت یک انتخاب بیشتر نمی تونستم داشته باشم در ضمن می خوام این اطلاعات با باز شدن فرم قابل رویت باشه(در ضمن بانکم SQL)
m-khorsandi
شنبه 18 فروردین 1386, 09:23 صبح
میتونی از DBGridهایی که فیلدهایی رو با قابلیت Checkbox در اختیارت میگذارند، استفاده کنی.
TDBGridEh component (http://www.ehlib.com/)
InfoPower (http://www.woll2woll.com/InfoPower.html)
mahboob
سه شنبه 21 فروردین 1386, 07:22 صبح
جناب خرسندی میشه نحوه استفاده رو هم بگین ممنون میشم (یک مثال)
m-khorsandi
سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:31 صبح
InfoPower و DBGridEh هر دو کامپوننتهای خارج از دلفی هستند که باید تهیه و نصب کنید، من با
InfoPower کار کردم، مثال تقریباً کاملی داره، میتونید از همون استفاده کنید و اگه سئوالی
پیش اومد بپرسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.