PDA

View Full Version : تشخیص زنگ خوردن تلفن در صورت اشغال بودن ...

Mahmood_M
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 14:50 عصر
سلام
آیا با KDTele میشه برنامه ای نوشت که زنگ خوردن تلفن رو در صورت اشغال بودن نشون بده ؟! آیا KDTele این امکان رو داره ؟ مثلا فرض کنید به اینترنت هستیم و تلفن اشغاله ، حالا اگه کسی زنگ بزنه ، میشه به وسیله ابزار KDTele فهمید ؟!
اگه میشه ، ممنون میشم که راهنماییم کنید ...
و اگه نمی شه اگه ابزاری برای این کار معرفی کنید ممنون میشم ...

با تشکر ...
منتظرم و موفق باشید ...

shobair
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 21:38 عصر
سلام
آیا با KDTele میشه برنامه ای نوشت که زنگ خوردن تلفن رو در صورت اشغال بودن نشون بده ؟! آیا KDTele این امکان رو داره ؟ مثلا فرض کنید به اینترنت هستیم و تلفن اشغاله ، حالا اگه کسی زنگ بزنه ، میشه به وسیله ابزار KDTele فهمید ؟!
اگه میشه ، ممنون میشم که راهنماییم کنید ...
و اگه نمی شه اگه ابزاری برای این کار معرفی کنید ممنون میشم ...

با تشکر ...
منتظرم و موفق باشید ...

سلام
اگر خط تلفن اشغال باشه، سوئیچ مخابراتی برای کسی که تماس گرفته بوق اشغال پخش میکنه. پس اصولاً امکان پذیر نیست.

شبیر

پ.ن: " و اگه نمی شه اگه ابزاری برای این کار معرفی کنید ممنون میشم ..." اگه نمیشه که یعنی نمیشه! ابزار برای کاری که نمیشه بگیم؟!!!

Inprise
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 22:15 عصر
اگر خط تلفن اشغال باشه، سوئیچ مخابراتی برای کسی که تماس گرفته بوق اشغال پخش میکنه. پس اصولاً امکان پذیر نیست.

اصولا در مورد V.92 و Modem-on-Hold مطالعه کن .

من با KDTele تجربه زیادی ندارم ، اما TAPI چنین امکانی دارد ، پس طبیعی است که Wrapper هائی مانند KDTele و EXceletel هم چنین امکانی را فراهم کرده باشند . در صورتیکه مودم و سرویس شبکه این امکان را ارائه کنند ، میتوانی بسادگی از هر تعداد تماس هنگام اشغال بودن تلفن مطلع بشی و حتی تماسهای بعدی رو مدیریت کنی... . در TAPI این امکانات تحت عنوان Extended TAPI Functions معرفی شده اند .

اغلب ISP های خارج از کشور ، نرم افزاری در اختیار مشتریانشون میگذارند که در صورت اشغال بودن خط تلفن و تماس از خارج پیغام مناسبی به زبان محلی نمایش بده یا حتی در صورت عدم حضور کاربر پشت کامپیوتر ، تماس دریافت شده رو بصورت خودکار در صفحه شخصی وب کاربر ثبت کنه تا پس از بازگشت بتونه از وقایع مطلع بشه .

shobair
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 15:36 عصر
اصولا در مورد V.92 و Modem-on-Hold مطالعه کن .

.

سلام
شما سوال ایشون رو درست نخوندی. ایشون پرسیدن اگر "اشغال" باشه....
اگر سرویس Call Waiting فعال باشه، کسی که تماس میگیره بوق اشغال نمیشنوه، بلکه بوق متقاطع میشنوه، یعنی اصولاً نمیفهمه که تلفن اشغاله.
هیچ سیستمی در دنیا نیست که بتونه با وضعیت "بوق اشغال" این کار رو بکنه
V.92 هم از Call Waiting پشتیبانی میکنه، نه از اشغال بودن تلفن!

شبیر

Mahmood_M
جمعه 17 فروردین 1386, 04:22 صبح
سلام

سلام
شبیر

پس نرم افزارهایی مثل Phone Try DialUp از چه روشی استفاده میکنند ؟!!
آیا نمیشه سیستمی مثل گوشیهای دوخطه ( یعنی گوشیهایی که پشت خطی رو نشون می دن ) درست کرد ؟!
درضمن :

پ.ن: " و اگه نمی شه اگه ابزاری برای این کار معرفی کنید ممنون میشم ..." اگه نمیشه که یعنی نمیشه! ابزار برای کاری که نمیشه بگیم؟!!!
دوست من من منظورم این بود که اگه با KDTele نمیشه ، یک ابزار دیگه معرفی کنید که جناب " Inprise " زحمتش رو کشیدن ... ، و منظورم این نبود که اگه این کار شدنی نیست ابزاری معرفی کنید !! ( این نتیجه گیری با کمی فکر کردن بدست می اومد ) ...

اگر سرویس Call Waiting فعال باشه، کسی که تماس میگیره بوق اشغال نمیشنوه، بلکه بوق متقاطع میشنوه، یعنی اصولاً نمیفهمه که تلفن اشغاله
من نمی خوام اون کسی که زنگ می زنه بفهمه که اشغاله ، من می خوام اگه کسی زنگ زد ، برنامه من بفهمه و عکس العمل نشون بده ...
......................
جناب Inprise از توضیحات شما ممنونم ، TAPI رو پیدا کردم ...
با تشکر ...

از همه دوستانی که جواب دادند تشکر میکنم ...
موفق و پیروز باشید ...

Inprise
جمعه 17 فروردین 1386, 11:00 صبح
سلام
شما سوال ایشون رو درست نخوندی. ایشون پرسیدن اگر "اشغال" باشه.... سوال رو مرور کنیم :

سلام
آیا با KDTele میشه برنامه ای نوشت که زنگ خوردن تلفن رو در صورت اشغال بودن نشون بده ؟! آیا KDTele این امکان رو داره ؟ مثلا فرض کنید به اینترنت هستیم و تلفن اشغاله ، حالا اگه کسی زنگ بزنه ، میشه به وسیله ابزار KDTele فهمید ؟!سوال کننده مایل است در صورتیکه تلفن "اش" به امری مانند "اتصال به اینترنت" مشغول است ، در صورت دریافت تماس ، بوسیلهء خدمات TAPI مطلع شود ؛ که جوابش همانی است که من دادم ، یعنی بله امکان دارد . این سوال و جوابش به هیچ عنوان به فردی که در حال شماره گیری است ، و اینکه آیا صدای بوق را میشنود یا نمیشنود ، و اینکه مفهوم اشغال بودن دقیقا چیست ارتباطی ندارد .

shobair
شنبه 18 فروردین 1386, 09:13 صبح
سوال رو مرور کنیم :

سوال کننده مایل است در صورتیکه تلفن "اش" به امری مانند "اتصال به اینترنت" مشغول است ، در صورت دریافت تماس ، بوسیلهء خدمات TAPI مطلع شود ؛ که جوابش همانی است که من دادم ، یعنی بله امکان دارد . این سوال و جوابش به هیچ عنوان به فردی که در حال شماره گیری است ، و اینکه آیا صدای بوق را میشنود یا نمیشنود ، و اینکه مفهوم اشغال بودن دقیقا چیست ارتباطی ندارد .

سلام

اگر درست فکر کنم، شما اشغال بودن رو Busy بودن نمی دونید! تا اونجائی که من میدونم سرویس Call Waiting منجر به Busy شدن نمیشه. من با آقای سوال کننده تله پاتی ندارم که منظورشون رو اونطوری که شما میگید درک نکردم.

شبیر