ورود

View Full Version : Vista Skin برای VB6

adaman
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 02:08 صبح
http://i10.tinypic.com/2lv1l54

h_sadeghynejad
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 14:20 عصر
Adaman جان خیلی خیلی متشکرم خیلی عالی هست فقط میخوام بدونم که اگه ویندوز Viena هم اومد باز هم ما باید با Vb6 برنامه بنویسیم و فقط شکل برنامه خودمون رو مثل ویندوز جدید بکنیم

adaman
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 16:37 عصر
چه اشکالی داره تحت شرایط خاصی کارمون به VB6 هم میوفته.
دوچرخه هم یه جاهایی به درد می خوره خب ، با وجود ماشین.:چشمک:
اینم در نظر بگیرین که بعضیا پروژه هایی دارن با VB که دوباره کاریش با یه چیز دیگه کار کاملا بیهوده اییه

senator_aka
شنبه 18 فروردین 1386, 11:04 صبح
Adaman جان خیلی خیلی متشکرم خیلی عالی هست فقط میخوام بدونم که اگه ویندوز Viena هم اومد باز هم ما باید با Vb6 برنامه بنویسیم و فقط شکل برنامه خودمون رو مثل ویندوز جدید بکنیم

من هم بسیار ممنونم .

اما در مورد این دوست عزیز باید بگم چه اشکالی داره اگه ما از vb6 در سال 2020 هم استفاده کنیم. مهم این هست که برنامه ما هیچ اشکالی نداشته باشه؟!!!

و مهم تر این هست که ما با چه برنامه ای می توانیم راحتر کار کنیم.

حالا درست که امکانات vb.net و vb2005 بیشتر هست اما vb6 چیز دیگه ای !! :قلب: :قهقهه:

seeker
یک شنبه 19 فروردین 1386, 11:12 صبح
اما در مورد این دوست عزیز باید بگم چه اشکالی داره اگه ما از vb6 در سال 2020 هم استفاده کنیم. مهم این هست که برنامه ما هیچ اشکالی نداشته باشه؟!!!
و مهم تر این هست که ما با چه برنامه ای می توانیم راحتر کار کنیم.

به نظر من GWbasic و QuickBasic از همه اینها راحت تر هستن من پیشنهاد میکنم با gwbasic برنامه بنویسین اصلا مهم نیست در چه دوره ای از IT قرار داریم یا در سال 2020 هستیم مهم اینه که ما راحت باشیم. کاربر بیچاره که قراره از برناممون استفاده کنه که مهم نیست اصلا یا اینکه دیگه برنامه های تحت داس رو ویندوز درست کارنمیکنن مهم نیست یا اینکه یواش یواش اگه برنامه ها تحت دات نت فریم ورک نباشن دیگه از طرف سیستم عامل ساپورت نمیشن مهم نیست. مهم اینه که ما چطور راحتیم

h_sadeghynejad
یک شنبه 19 فروردین 1386, 16:12 عصر
دوچرخه هم یه جاهایی به درد می خوره خب ، با وجود ماشین.:چشمک:

البته این هم هست که ماشین نسخه پیشرفته دوچرخه نیست هر چند که عامل جابجایی هستن چون همونطور که دنیا پیش میره هم ماشین پیشرفته تر میشه هم دوچرخه حالا شما میرید سوار ماشین ژیان بشید چون اون موقع که سوارش میشدید کار باهاش راحت بود خوب نه دیگه وقتی ما یه کم شجاعت داشته باشیم و با نسخه جدید کار کنیم و فقط به این توجه نداشته باشیم که یک برنامه بتونه امکاناتی که ما میخوایم رو برامون فراهم کنه شاید یه چیزهایی وجود داشته باشه که باعث بشه برنامه ما کاربر پسند تر باشه، سرعتش بیشتر بشه و با سیستم عامل بهتر راه بیاد

adaman
یک شنبه 19 فروردین 1386, 23:06 عصر
البته این هم هست که ماشین نسخه پیشرفته دوچرخه نیست هر چند که عامل جابجایی هستن چون همونطور که دنیا پیش میره هم ماشین پیشرفته تر میشه هم دوچرخه حالا شما میرید سوار ماشین ژیان بشید چون اون موقع که سوارش میشدید کار باهاش راحت بود خوب نه دیگه وقتی ما یه کم شجاعت داشته باشیم و با نسخه جدید کار کنیم و فقط به این توجه نداشته باشیم که یک برنامه بتونه امکاناتی که ما میخوایم رو برامون فراهم کنه شاید یه چیزهایی وجود داشته باشه که باعث بشه برنامه ما کاربر پسند تر باشه، سرعتش بیشتر بشه و با سیستم عامل بهتر راه بیاد
فک کنم شما خیلی دوست دارین به این بحث دامن بزنین
میشه بگین از کدوم حرف من استنباط کردین که ماشین نسخه پیشرفته ی دوچرخه هست یا نیس ؟؟ من فک نمی کنم اینارو حتی به همدیگه ربط داده باشم

دوچرخه هم یه جاهایی به درد می خوره خب ، با وجود ماشین.

فک کنم اینو بیشتر توضیح بدم بهتره تا سو تفاهمی پیش نیاد
فرض کنید کوچه ایی داریم امکان استفاده از ماشین نیس درش. باریکه مثلا یا می خوایم ازش رد شیم کسی نفهمه . من از دوچرخه استفاده می کنم .(مثلا شرایط خاص منظورم این بود)
ربطش به برنامه نویسی و vb و یا هر چی ، چیه ؟
فرض کنید می خوایم یه تروجان بنویسیم ،با dotnet میشه ؟
بله میشه . ولی من ازش استفاده نمیکنم . میرم سراغ دلفی7 یا vb6 یا هر چی
چراشو فک کنم همه میدونن .
منظور شمام از پیشرفت و اینا حتما dotnet هستش نه ؟
فک نمی کنم هم vb6 یا برنامه هایی از همین دست اونقدرا کارایی خودوشون رو از دس داده باشن.
حتی هنوزم تحت شرایط خاص از فایلهای bat هم استفاده می کنم در برنامه هام
یادگاره dos خدا بیامرزه ، با اینکه فرق داره.
مثال هم نمی زنم براش چون به بحث ربطی نداره.
انتخاب نوع زبان برنامه نویسی هم بستگی به شرایط داره به نظر من ، نه اینکه حتما مجبوریم از یه زبان خاص اسفاده کنیم ، ربطی به شجاعت هم نداره.

amirhosein
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 08:49 صبح
من هم تا حد زیادی با نظر adaman موافقم.مشکل یه عده از ما اینه که برنامه زده (نسخه پیشرفته جو زده) میشیم یعنی هنوز vb6 رو یاد نگرفته میریم سراغ دات نت.البته یه عده دیگه هم مشکلشون اینه که یه زبان رو یاد میگیرن و دیگه هر مساله ای رو بهشون بدی با همون حل میکنن.یه برنامه نویس قابل باید همزمان با بروز کردن اطلاعاتش در موقع نوشتن برنامه ببینه که کدوم زبان یا تکنیک برای این کار مناسبتره حالا میخواد فاکس باشه یا دات نت.

a_mohammadi_m
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 13:26 عصر
با سلام
لطفا دعوا نکنید
من خودم تا وقتی برنامه هام در هر ویندوزی درست کار کنه و تمام امکانات مورد نیاز کاربر رو بهش بده فقط با VB6 کار می کنم اما اگه یک روز دیدم که نیاز کاربر رفع نمیشه حتما سراغ VB8 هم میرم
بقیه همش تعارفه
بی خیال شید
البته این رو هم بگم که در VB8 کار برنامه نویس تا حد خیلی زیادی راحتتر شده و البته یکم همت می خواد که شروعش کنید
موفق باشید

kmotavali
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 18:45 عصر
واقعا عالیه دستت دردنکنه
اینکه با vb6 کسی بتونه نرم افزاری با ظاهر ویستا بنویسه معلومه که این نرم افزار هنوز جا برای گفتن داره حتی اگه سال 2200 باشه