PDA

View Full Version : افزودن محیط Office Word به فرم



Mehrafrooz
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 23:31 عصر
همونطور که تو بعضی برنامه ها خصوصا برنامه های اتوماسیون اداری دیدید محیط word رو به فرم اضافه می کنند و کاربر از داخل فرم برنامه به امکانات برنامه word دسترسی داره .
کسی منبع ، مثال یا راهنمایی سراغ داره .
ممنون .

hdv212
جمعه 17 فروردین 1386, 03:41 صبح
این لینک رو ببین :
http://www.codeproject.com/office/csautomateword.asp

Mehrafrooz
جمعه 17 فروردین 1386, 04:06 صبح
ممنون . ولی چیزی که من میخوام اینه که خود محیط word رو در داخل یکی از فرمهام قرار بدم و کاربر از داخل برنامه من بتونه فایلهاش رو ویرایش کنه . بدون نیاز به خود word .
این لینکی که شما دادید فایل رو در محیط خود word باز می کنه و باید word رو سیستم نصب باشه .

mohssen_mz
جمعه 17 فروردین 1386, 04:27 صبح
ممنون . ولی چیزی که من میخوام اینه که خود محیط word رو در داخل یکی از فرمهام قرار بدم و کاربر از داخل برنامه من بتونه فایلهاش رو ویرایش کنه . بدون نیاز به خود word .
این لینکی که شما دادید فایل رو در محیط خود word باز می کنه و باید word رو سیستم نصب باشه .

این کار شما امکان پذیر نیست

Mehrafrooz
جمعه 17 فروردین 1386, 05:07 صبح
این کار شما امکان پذیر نیست
ولی من این مورد رو تو یکی از برنامه های اتوماسیون دیدم . البته به زبان دلفی نوشته شده بود .

benyamin_pc
جمعه 17 فروردین 1386, 05:48 صبح
اون چیزی که شما دیدین شبیه سازی محیط ورد بوده
ضمنا" زبان برنامه نویسی ربطی به مدل برنامه نداره شما با اسمبلی یا Qbasic هم هر کار بخواهین می تونین بکنین چه بسا از Delphi بهتر!!

Mehrafrooz
جمعه 17 فروردین 1386, 05:58 صبح
اون چیزی که شما دیدین شبیه سازی محیط ورد بوده
ضمنا" زبان برنامه نویسی ربطی به مدل برنامه نداره شما با اسمبلی یا Qbasic هم هر کار بخواهین می تونین بکنین چه بسا از Delphi بهتر!!
فکر نمی کنم شبیه سازی بوده باشه چون همه امکانات محیط word رو داشت ( تا جایی که من دیدم ) .

reza.palang
جمعه 17 فروردین 1386, 10:48 صبح
منظورت اینه که 1 محیط ویرایش کلمه (word processor) داشته باشی
که فایل هایی باپسوند doc.* بهت بده؟ دقیقا شبیه کاری که Open Office با file های word انجام میده؟

a_golabpur
جمعه 17 فروردین 1386, 14:40 عصر
در cd چهارم و پنجم دات نت این ویژگی قرار دارد شما باید ابتدا این دو cd را نصب کنید و سپس می توان word را به فرم خود اضافه کنید.
Msdn.net

mohssen_mz
شنبه 18 فروردین 1386, 12:54 عصر
در cd چهارم و پنجم دات نت این ویژگی قرار دارد شما باید ابتدا این دو cd را نصب کنید و سپس می توان word را به فرم خود اضافه کنید.
Msdn.net
ایا این امکان در دلفی وجود داره.اگر وجود داره راهنمایی لازمه را بفرمائید.

arash1360
شنبه 18 فروردین 1386, 13:35 عصر
در cd چهارم و پنجم دات نت این ویژگی قرار دارد شما باید ابتدا این دو cd را نصب کنید و سپس می توان word را به فرم خود اضافه کنید.
Msdn.net
میشه بیشتر نوضیح بدید من 2 تا CD بیشتر ندارم که اونم VS2005رو نصب میکنه

benyamin_pc
شنبه 18 فروردین 1386, 16:18 عصر
Visual studi.net 8 cd هست شما مجموعه کاملش رو باید بخری

Capitan zapoa 2000
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 08:57 صبح
khob dostan codi bezaran ke textbox eine matne Word beshe ghabelit inke ye tike matno fontesh avaz kone

benyamin_pc
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 14:55 عصر
Caption این کارو تو چندتا تاژیک دیگم کردی !!
لطفاً فارسی بنویس
همون فینگلیشتم تو یه تاژیک به قدری بد نوشته بودی که جملاتت درست معنا نمی دادند

Amir Oveisi
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 15:44 عصر
من که از رو DVD نصب میکنم چیکار باید بکنم؟

arash1360
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 09:00 صبح
دوستان سلام
این برنامه تو یه پنجره ویندوز یه فرم Word رو قرار میده
http://www.codeproject.com/office/wordml_template.asp

lomir
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 14:14 عصر
ّبرو در مورد VSTO تحقیق کن به نتیجه می رسی!