PDA

View Full Version : امکان دانلود گذاشتن بر روی فایلهای pdf

maral11645
جمعه 17 فروردین 1386, 05:11 صبح
سلام
من یک فایل چند صفحه ای
WORD
دارم که می خواهم اونو پی دی اف کنم و بعد در سایت بگذارم حالا سوال من اینه که وقتی کاربر روی اون فایل با حجم
زیاد کلیک می کنه اون فایل برای کاربر دانلود بشه یعنی صفحه دانلود برایش باز شود
در واقع من کد دانلود کردن را می خواهم
سایت من با فرانت پیج ساخته شده است

Pioneers
جمعه 17 فروردین 1386, 06:08 صبح
کد خاصی نداره. کافیه از تگ A استفاده کنی. کاربر که روی لینک کلیک کرد فایل آماده دانلود است

<a href='x.pdf'>Download</a>

maral11645
شنبه 18 فروردین 1386, 07:37 صبح
از جوابتون ممنون ولی من می خواهم پنجره مخصوص دانلود باز بشه

یه فایل مثلا pdf داریم که میخوایم کاربرای سایت دانلود کنن ولی این فایل در پنجره مرورگر باز نشه. و پنجره معروف open / save / cancel باز بشه. راهش چیه؟

maral11645
دوشنبه 20 فروردین 1386, 06:15 صبح
خواهش می کنم جوابمو بدهید من می خوام وقتی کاربر روی فایل پی دی اف کلیک کرد پنجره open/save/closeمربوط به دانلود باز شود

javad_hosseiny
دوشنبه 20 فروردین 1386, 15:26 عصر
با گذاشتن تگ <A برای هر فایلی (مثلا فایلهای صوتی یا pdf و یا ...) اگر بر روی سیستم نرم افزاری پیش فرض قادر به خواندن آن نوع از فایل باشد توسط مرورگر به آن فایل هدایت می گردد (مثلا در مورد فایلهای pdf برنامه acrobat reader در همان پنجره (محیط مرورگر) فایل موردنظر شما را باز می کند و ......)
برای دان لود کردن فایل (هر فایلی) شما باید از یکی از زبانهای برنامه نویسی تحت سرور (مثل php) استفاده کنید تا از طریق کدنویسی مدیریت دان لود را کنترل کنید تا مرورگر الزاما فایل را دان لود نماید نه اینکه آن را باز (پخش یا نمایش) کند.
نمونه سورس و توضیحات بیشتر را می تونید تو لینک ذیل پیدا کنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653
(البته لازم به ذکر است که نرم افزارهای همچون dap (download accelator plus و یا مشابه آنها نیز چنین عملکردی دارند (در صورتی نصب بر روی سیستم کاربر به هنگام فراخوانی هرکدام از این فایلهای مدیریت دان لود نرم افزار موردنظر فعال شده و فایل را دان لود می کند)

maral11645
سه شنبه 21 فروردین 1386, 06:46 صبح
برنامه با html نوشته شده اگر احتیاج به کدهای pdfیا ... برای مدیریت دانلود دارد لطفا کدهای آن را به من بدهید و همینطور اینکه در کجای و کدام قسمت کدهای html باید بنویسم
با تشکر

javad_hosseiny
سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:25 صبح
اگر احتیاج به کدهای pdfیا ... برای مدیریت دانلود دارد
عرض کردم زبانی مثل : php

لطفا کدهای آن را به من بدهید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653

همینطور اینکه در کجای و کدام قسمت کدهای html باید بنویسم
در هر کجایی که نیاز به دادن لینک دان لود هست (مثلا در جایی که به صورت تگ <a لینک فایل pdf خود را مشخص کردید)
ونحوه استفاده نیز با فراخوانی روتین موردنظر هست.
مثلا متناسب با سورس کد موجود در تایپیک فوق (کافی است تا روتین موردنظر (در پست شماره 4) را در یک فایل جداگانه (مثلا به نام download.php ذخیره نمایید) و سپس جهت استفاده از آن به صورت ذیل عمل نمایید.)

<a href="download.php?file=filename.pdf">لینک دان لود فایل pdf</a>

maral11645
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 06:44 صبح
بسیار ممنونم از راهنماییتون
فقط یک سوال اونم این که من کدهای php آدرس مورد نظر را شما فرمودید در یک فایل جداگانه بنویسم و بهد در کدهای htmlام اون فایل را صداکنم (البته اگه درست فهمیده باشم )
حالا سوالم اینه که من این کدهای php را می تونم در یک notepad بنویسم و با php ذخیره کنم یا نرم افزار خاصی می خواهد من تا حالا با کدهای phpکار نکردم و آیا اول اون همیشه ؟>می باشد و من کل کدهای تاپیک 4 را کامل فقط کپی بزنم در فایلم
چون من زبان php را آشنایی ندارم نمی دونم چه قسمتهاییشو باید تغییر بدهم
ممنون می شم اگه کمکم کنید

javad_hosseiny
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 09:11 صبح
(البته اگه درست فهمیده باشم )
درست متوجه شدید

من این کدهای php را می تونم در یک notepad بنویسم و با php ذخیره کنم
بله می توانید در محیط نوت پد این کدها را تایپ کرده و ذخیره نمایید (البته ide مناسب برای این منظور بسیار است که در تایپیکی در بخش php لیستی از آنها را می توانید ببینید) (پسوند فایل ذخیره موردنظر حتما باید php باشد)
نکته دیگر دقت نمایید که جهت اجرا این فایلها بر روی سیستم خودتان (کلاینت) حتما باید نرم افزار آپاچی بر روی سیستم نصب باشد (البته می توانید از نرم افزارهای همچون easyphp, wamp,... نیز استفاده کنید) و اگر بر روی سرور می خواهید آپلود کنید پیشنهادم سرورهای با سیستم عامل یونیکس بیس می باشد.

و آیا اول اون همیشه ؟>می باشد
بله الزاما در ابتدای کدهای php از علامت ?> و در انتهای آن از علامت <? استفاده می نمایید

چون من زبان php را آشنایی ندارم نمی دونم چه قسمتهاییشو باید تغییر بدهم
نیاز به تغییر خاصی ندارد البته پیشنهاد می کنم که اگر به دنبال طراحی صفحات وب هستید حتما به سراغ یکی از زبانهای برنامه نویسی تحت سرور (مثلا در اینجا بحث در رابطه با php هست) بروید.