View Full Version : جلوگیری از download
benyamin_pc
جمعه 17 فروردین 1386, 07:38 صبح
تو بعضی از سایت ها دیدم با php کاری می کنن که فایل فلشی که تو صفحه html هست دیگه تو temporary نمیره کسی در این باره چیزی می دونه؟
peyman1987
شنبه 18 فروردین 1386, 03:25 صبح
این کارها رو با PHP فکر نکنم انجام بدن با هدرهای HTTP انجامش میدن تا قابلیتهای cache رو غیرفعال کنن.
benyamin_pc
شنبه 18 فروردین 1386, 08:08 صبح
یه صفحه یادم باز کردم که با .php تموم میشد و یه swf تو صفحه بود اما تو Tempam نمیامد این http است یا php ؟هر کدوم هست از نحوه کلی کار میشه یکم توضیح بدین؟یا refi چیزی اگه دارین معرفی کنین ممنون می شم
Bahram0110
شنبه 18 فروردین 1386, 12:27 عصر
به نظر من می تونی از خود فایل های فلش استفاده کنی
یعنی یک Player با فلش بسازی بعد فایل های فلش رو از تو اون لود کنی
یه نمونهء خوب که دیدم تو این سایته : Http://www.pms-backup.com
peyman1987
دوشنبه 20 فروردین 1386, 00:20 صبح
یه صفحه یادم باز کردم که با .php تموم میشد و یه swf تو صفحه بود اما تو Tempam نمیامد این http است یا php ؟هر کدوم هست از نحوه کلی کار میشه یکم توضیح بدین؟یا refi چیزی اگه دارین معرفی کنین ممنون می شم
دوست عزیز PHP یه زبان برنامه نویسی هست ولی HTTP در واقع میشه گفت پایینترین سطح ارتباط مرورگر با سروره. درواقع PHP مثل زبانهای برنامه نویسی سطح بالا ( مثل C ) و HTTP مثل زبان اسمبلی کار میکنه. مرورگر یا حالا برنامه برای انجام هرکاری که به سرور مربوط بشه باید یه تقاضا در قالب دستورات HTTP براش بفرسته.
در ضمن میشه توی یه صفحه هم از PHP استفاده کرد و هم از هدرهای HTTP.
hamed_bostan
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 17:59 عصر
منهم دیدم که بعضی سایت ها حتی عکس هایی که باز می کنی ازشون یا فایل های فلششون روی سیستم کاربر ذخیره نمیشه . ممکنه کامل یه نفر توضیح بده؟
alireza_farshid
جمعه 24 فروردین 1386, 03:25 صبح
فقط میشه با غیر فعال کردن قابلیت کش کردن صفحان این کار رو انجام داد . یا اینکه میشه زمان رو برای کش کردن صفحات 0 کرد که با بسته شدن مرورگر یا صفحه مورد نظر فایلهای اون از کش کلاینت پاک بشه
benyamin_pc
جمعه 24 فروردین 1386, 09:50 صبح
کد همینی که گفتین رو دارین؟
hamed_bostan
شنبه 25 فروردین 1386, 09:07 صبح
کد همینی که گفتین رو دارین؟
ممنون میشم منم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.