PDA

View Full Version : مشکل provider در کانکشن استرینگ OLE DB



icmaster
جمعه 17 فروردین 1386, 13:13 عصر
سلام.
من در برنامه ام برای پاک کردن یک سطر از دیتانیس از کد زیر استفاده کردم:


string iserial = textBox31.Text;
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
string sqldel = "delete from dastgah where serial='" + iserial + "'";
oleDbConnection1.Open();
cmd.CommandText = sqldel;
cmd.Connection = oleDbConnection1;
cmd.ExecuteNonQuery();


که connection string هم بصورت زیر است:



string cstr = "Provider=SQLNCLI.1;Data Source=localhost;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=VC-cc"


حالا این برنامه روی سیستم خودم بخوبی کار میکنه ولی وقتی اونو روی لپ تاپم میبرم میگه که پرووایدر "SQLNCLI.1" روی این ماشین رجیستر نشده.
.NET Frame work هم بر روی لپ تاپم نصب هست.
به نظر شما مشکل از کجاست؟

ممنون.

Asad.Safari
جمعه 17 فروردین 1386, 13:21 عصر
من هم این مشکل رو با لپ تاب داشتم ;

من روی یه سیستم دیگه امتحان کردم و جواب گرفتم ولی روی لپ تاب نتونستم از ole db جواب بگیرم ; از SqlClient استفاده کردم ;

موفق باشید

icmaster
جمعه 17 فروردین 1386, 13:45 عصر
من هم این مشکل رو با لپ تاب داشتم ;

من روی یه سیستم دیگه امتحان کردم و جواب گرفتم ولی روی لپ تاب نتونستم از ole db جواب بگیرم ; از SqlClient استفاده کردم ;

موفق باشید

خوب نفهمیدی علتش چیه؟؟؟

Asad.Safari
جمعه 17 فروردین 1386, 23:41 عصر
خوب نفهمیدی علتش چیه؟؟؟

گفتم که , نتونستم با OLE DB روی لپ تاب نتیجه بگیرم و منصرف شدم ;

موفق باشید

icmaster
شنبه 18 فروردین 1386, 00:59 صبح
آخه میشه بفرمایید شیوه اتصال به دیتابیس چه ربطی به لپ تاپ بودن یا نبودن سیستم داره؟!؟!؟!؟

دوستان دیگه راه حلی به ذهنشون نمیرسه؟؟؟؟

ali_kolahdoozan
شنبه 18 فروردین 1386, 01:04 صبح
اولن کانکشن استرینگ شما غلطه
دوما یا access یا jet4 provider رو روی سیستمت نصب کن

icmaster
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 15:54 عصر
اولن کانکشن استرینگ شما غلطه
دوما یا access یا jet4 provider رو روی سیستمت نصب کن

اولا میشه بفرمایید کانکشن استرینگم کجاش غلطه!!
این کانکشن استرینگو خودم ننوشتم بلکه ویزارد ویژوال استدیو نوشته.

دوما من بانکم sql server 2000 هست و فکر نمیکنم نیازی به access داشته باشم.


؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Asad.Safari
جمعه 24 فروردین 1386, 18:06 عصر
شما که دیتابیستون sql server هست , چرا از sqlClient استفاده نمیکنید ؟؟؟

موفق باشید