ورود

View Full Version : نوشتن در فایل ( EXE ) ...

Mahmood_M
دوشنبه 20 فروردین 1386, 23:59 عصر
سلام دوستان ...
من خیلی مدت هست که در مورد نوشتن اطلاعات در یک فایل اجرایی دنبال منبع یا مطلبی می گردم ولی هنوز چیز جالبی پیدا نکردم ...
راستش من میخوام یک سری اطلاعات رو از درون برنامم به یک فایل EXE بریزم و اون اطلاعات در فایلی که در اون ریخته شدن استفاده بشن ...
من در این مورد اصلا تجربه ای ندارم ...
من تقریبا یک چیزی مثل قسمت Edit Server مربوط به Trojan ها رو لازم دارم که بتونم یک آدرس ایمیل و یک سری اطلاعات دیگه رو درون فایل EXE ( که مثلا در Trojan ها همون Server هست ) بریزم و وقتی برنامه جدید رو اجرا می کنم ، بتونم از اونها استفاده کنم ... ( شاید این قسمت از حرفهام خلاف قوانین سایت باشه ، ولی دیگه مثالی بهتر از این نتونستم گیر بیارم )

راستش شاید سئوالم رو زیاد خوب بیان نکرده باشم ... ، چون همونطور که گفتم آشنایی زیادی ندارم ...
اگر کسی راهنماییم کنه یا منبعی برای یادگیری معرفی کنه ممنون میشم ...

با تشکر از همگی ...
موفق و پیروز باشید ...

Bahram0110
سه شنبه 21 فروردین 1386, 09:29 صبح
سلام

من کد آماده ای ندارم ولی می تونی اطلاعات رو به آخر فایل اضافه کنی (توسط Editor) و توسط خود فایل اجرایی اون اطلاعات رو از آخر فایل بخونی

orion188
سه شنبه 21 فروردین 1386, 19:47 عصر
اصولا نوشتن در فایل EXE با بقیه انواع فایل تفاوتی نداره.
چیزی که مهمه باید حواستون باشه که فایل اجرایی رو خراب نکنید (کد ها و اطلاعات دیگر رو دستکاری نکنید)
بعد هم اینکه چطور میخواید از چیزی که نوشتید استفاده کنید.

Mahmood_M
سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:49 عصر
سلام دوستان ...
با تشکر از جوابهاتون ...
راستش می دونم باید این کارها رو بکنم ولی با طریقه اون آشنا نیستم !
فرض کنید من یک برنامه دارم که باید باهاش یک E-Mial بفرستم ولی من آدرس ایمیل رو موقع ساخت بهش ندارم ، همراه برنامه من یک برنامه دیگه هست که ایمیل رو توی اون می نویسم ، و حالا باید ایمیل نوشته شده رو یک جوری به داخل اون برنامه اول بفرستم تا از اون آدرس استفاده کرده و براش پیغام بفرستم ...
90% شبیه به برنامه Edit Server مربوط به Trojan ها ...
طریقه استفاده از ایمیل وارد شده در برنامه اول و طریقه وارد کردن ایمیل یا ... از برنامه دوم به اول را می خواهم ...
با تشکر از همگی ...
منتظرم ...
موفق و پیروز باشید ...

Hamid_PaK
سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:53 عصر
یه تایپ تعریف کنید و اطلاعات رو در آن تعریف در در انتهای فایل اجرای ذخیره کنید ...
فقط طول داده ها رو می تونید در ابتدای تایپ با DWORD تعیین کنید که برای بازخوانی آن مشکلی برای دانستن طول داده نداشته باشید.

یا حق ...

Hamid_PaK
سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:59 عصر
این مثال رو چندی پیش دوست خوبم MAGIC منتشر کرده بود ...

یا حق ...

orion188
سه شنبه 21 فروردین 1386, 23:14 عصر
دوستان توضیح دادن.
من هم سعی میکنم با یه مثال براتون توضیح بدم. (فقط من چون c کار میکنم با c میگم)
فرض کنید همون مثالی که خودتون گفتید. شما یه آرایه کاراکتر (مثلا به نام S) در برنامه شماره 1 درست میکنید. این برنامه هنگام اجرا، از درون آرایه آدرس email رو میخونه و براش میلی ارسال میکنه.
حالا ما میخوایم از درون برنامه شماره 2 اون آدرس ایمیل رو عوض کنیم. خیلی ساده، فایل EXE رو باز میکنیم (مثل هر فایل binary دیگه). و درون اون جایی از فایل که محل ذخیره سازی رشته S هست، رشته جدید حاوی ایمیل دلخواه رو کپی میکنیم.

خوب احتمالا مشکل اصلی رو متوجه شدید: پیدا کردن آدرسی که S درون اون جا داره. ظاهرا سخته ولی با یه کلک خیلی ساده میشه این رو هم دور زد:
شما به صورت پیش فرض در برنامه 1 در S آدرس دلخواهی رو ذخیره کنید. مثلا":
Target@target.trg
حالا میتونید وقتی که فایل رو باز کردید، به دنبال این رشته بگردید و هر جا که پیداش کردید، ایمیل جدید رو کپی کنید.
به همین راحتی.
فقط باز هم یادتون نره که مواظب باشید چیزی رو خراب نکنید.
موفق باشید

tactools
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 09:24 صبح
دوست عزیز یه سرچ تو این سایت بزن مثال خوبی داره
http://www.iranvig.com