ورود

View Full Version : آپلود بانک پر از اطلاعات

nokhod
سه شنبه 21 فروردین 1386, 07:48 صبح
سلام.

من اطلاعات بانک رو چون زیاد بود local وارد کردم و حالا می خوام اونا رو آپلود کنم. از Generate Script استفاده کردم ولی فقط جداول رو درست کرد و اطلاعات رو وارد نکرد. چطوری اطلاعات رو بفرستم؟

پیشاپیش ممنون.

reza_rad
سه شنبه 21 فروردین 1386, 07:54 صبح
نمی تونید بکاپ رو بدید براتون restore کنند؟

AminSobati
سه شنبه 21 فروردین 1386, 09:54 صبح
یا Export کنین

nokhod
سه شنبه 21 فروردین 1386, 11:51 صبح
آخه بدبختی من اینه که این هاست خیلی مشکل داره.:عصبانی++:

من با UserName(مثلا TestUser) و Passwordای که در Control Panel ایجاد کردم به DataBase وصل میشم. توی DataBaseهای سرور چندین DataBase مربوط به بقیه ی کاربران وجود داره(مثلا Other). حالا موقعی که Finish میزنم به من میگه که
Server User 'TestUser' is not a valid user in database 'Other'.
در حالی که من DataBase خودم رو انتخاب کرده ام نه Other رو!

شما نظری برای این مشکل ندارید؟

Pioneers
سه شنبه 21 فروردین 1386, 12:15 عصر
excuse me for eng typing!
first remove your user, then export your db to server. after successfull export, you have a db with complete structure and data. now you can add your user.

iranhost db system is such that.

nokhod
یک شنبه 07 مرداد 1386, 10:59 صبح
آقای Pioneers اگه من User را Delete کنم، اون وقت چطور موقع Export به سرور وصل شوم؟

البته ناگفته نماند که من دادم به اونا که restore کنن اما ماشاالله درست حسابی که این کار رو انجام ندادن و وقتی تو سایت می رم این ارور رو میده:

SELECT permission denied on object 'tblTradition', database 'Chest', owner 'dbo'.

تو ادمین سایت که نگاه کردم، دیدم که User dbo به هیچ Table, View And Stroed Procedureای دسترسی حتی Select رو هم نداره. اگه دستوری هست که بااون بتونم به این Uesr دسترسی بدم، ممنون میشم که بگید.

اگه تاریخ سؤال رو نگاه کنید می بینید که این سؤال رو فروردین 86 پرسیدم. الان مرداد 86 هست و هنوز منه بیچاره گیر اینم!!! دیگه داره اشکم در میاد! خواهش می کنم یه راه کارساز بگید.

marzban
سه شنبه 09 مرداد 1386, 00:18 صبح
من یه مطلبی تو اینجا دیدم بنام replication آیا با این نمیشه این مشکل رو برطرف کرد

RezaKia
سه شنبه 09 مرداد 1386, 01:45 صبح
سلام،

برنامه های Export Manager رو امتحان کردی؟

چیزایی مثل SQL Fast Backup و یا SQL Scripter؟

هر دو اینها کل DB رو به تعداد زیادی فایل Script از نوع Unicode تبدیل میکنند که با اجرای اونا به ترتیب شماره ها شون کل DB و داده ها و خصوصیات ها به مقصد اضافه میشند.

کل اطلاعات از جمله سطوح دسترسی، ارتباطات، Jobs و .... رو هم منتقل میکنند.

RezaKia
سه شنبه 09 مرداد 1386, 01:57 صبح
سلام،

از کدوم Host استفاده میکنی که اینقدر مشکل داری؟

یه راه حل که همیشه جواب میده، و صد البته فقط تو شرایط خاص باید مصرف بشه، تقاضای حذف پایگاه داده و ساخت مجدد اون توسط Host هستش.
این طوری تمام تنظیمات بر میگرده به حالت قبل ولی طبیعتاً کل اطلاعات هم از دست میره.
واسه جایی خوبه که از اطلاعات پشتیبان داشته باشیم یا اصلاً مهم نباشند.

یه راه دیگه که بعد از راه بالا حتماً جواب میده، البته شرایط اجراش یکی هستش، حذف کلیه اطلاعات پایگاه داده، ارسال داده ها و ساختار توسط Export خود SQL و در نهایت اجرای Script های احتمالی باقیمانده در صورت وجود.

تو 2005 اکثراً چیزی باقی نمیمونه ولی تو 2000 و ماقبل باید بعد از ارسال داده ها، کلیه ارتباطات و ... را هم ارسال کنید.

کلاً، میدونم تو چه مخمصه ای افتادی. تسلیت میگم :لبخند:

nokhod
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:39 صبح
منم به خودم تسلیت می گم!
این کارا رم کردم ولی بازم درست نشد.
مثل این که این مشکل حل شدنی نیست. میرم یه هاست دیگه می گیرم.
از همتون که جواب دادین ممنونم.

بازم به خودم تسلیت عرض می کنم!!!!!!

AminSobati
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 19:52 عصر
من حدس میزنم username شما عضو db_owner نیست. از Admin هاست بخواین که این کار رو براتون انجام بده. مشکل Security برای Export قائدتا باید حل بشه

RezaKia
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 21:49 عصر
منم به خودم تسلیت می گم! :بامزه:

سلام،

غم اخرت باشه. انشا الله اون یکی هاست که میگیری این جوری نباشه.

یک راه دیگه هم داری، اونم اینه که بدون در نظر گرفتن شرایط سمت سرور، رو کامپیوتر خودت User رو که برای اتصال به DB و ساخت Table و SP و ... مصرف میکنی از نوع db_DataReader وdb_DataWrite باشه.
بعد که میخوای به سرور وصل بشی از همون روشی که تو بالا که گفتم استفاده کن.