ورود

View Full Version : طـرح دادن برای ساخت بازی برای کودکان

mehdi_RM
سه شنبه 21 فروردین 1386, 11:40 صبح
سلام
من می خواستم یه بازی ساده ولی شیک و جذاب برای برنامه کودکان در برنامه تلویزیونی استانی مون بسازم
دنبال طرح بازی و چجور بازی باشه می گردم
اگه دوستان طرحی دارن بگند؟!!!!
و بگید با چه نرم افزارها ای کار کنم بهتر
تا حالا هم بازی نساختم
منتظر نظرات کارسازتان هستم!!(__)

jeus
سه شنبه 21 فروردین 1386, 11:54 صبح
من یک طرح خوب برای بازی های داخل صدا و سیما دارم و اگر عملی بشه تحولی تو این بازی ها ایجاد میکنه
هر بازی که طراحی میشه با این شیوه است که شخص باید داده مورد نظر را از طریق شنیداری منتقل کند و شخص اپراتور در صدا و سیما این داده را وارد کامپیوتر میکند و این شیوه باعث کند شدن روند بازی شده و موجب میشود که بازی ها در سطح پایینی عرضه شده که داده های ورودی کمی مانند چپ و راست یا بالا و پایین دارد
حال شیوه پیشنهادی من ترکیب تلفن گویا و بازی است که شخص بازی کننده توسط زدن کلیدهای گوشی این بازی را انجام می دهد و مزیت هایی مانند سرعت و راحتی کار را در بر دارد و استرس کمتری نسبت به به شیوه بیانی دارد
ما این نرم افزار را آماده کرده ایم و به خوبی کار میکند و بر روی هر نوع بازی نصب میگردد و احتیاج به ایجاد بازی مختص به خود ندارد و با شبیه سازی کیبورد برای بازی کار میکند و میتواند هر سیگنال را برای کلید دلخواه شبیه سازی کنید .

mehdi_RM
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 09:16 صبح
یه مشکلی که هست تداخل زمانی صدا و تصویر که تصویر زود تر از صدا می رسه
این مشکل مشکلی رو تو سیستمی که طراحی کرید پیش نمی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jeus
شنبه 25 فروردین 1386, 12:37 عصر
نه هیچ خللی ایجاد نمیکند
چون در هر صورت وقفه هست و در این سیستم به دلیل حذف نفر دوم (اپراتور) سرعت به نسبت بالاتر است .