ورود

View Full Version : نقشه در دیتابیس

حسین محمدی
سه شنبه 21 فروردین 1386, 20:30 عصر
آیا می توان در دیتابیس یک نقشه را به صورت یک دیتابیس ذخیره کرد؟ یعنی نقاط روی نقشه که توسط x, y مشخص می شوند را به صورت دیتابیس ذخیره کرد یا نه؟

whitehat
سه شنبه 21 فروردین 1386, 20:53 عصر
شما باید در ابتدا فرمت نقشه خود را مشخص کنید
شما می توانید نقشه را بصورت فایل(تصویر) در پایگاه داده ذخیره کنید یا با دخیره طول و عرض جغرافیایی و با استفاده از ابزار های GIS براحتی نقاط را در نقشه نمایش دهید

AminSobati
سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:20 عصر
این قصه سر دراز داره! پاسخ به سوال شما برمیگرده به اینکه چقدر تحلیل های GISی نیاز داشته باشید. نگه داری Point روی نقشه (تصویر) میتونه به سادگی X و Y خود پیکسلهای تصویر باشه تا استفاده از GeoDatabase. شما باید از یک برنامه نویس GIS راهنمایی بگیرین

حسین محمدی
شنبه 25 فروردین 1386, 07:51 صبح
شما می توانید نقشه را بصورت فایل(تصویر) در پایگاه داده ذخیره کنید یا با دخیره طول و عرض جغرافیایی و با استفاده از ابزار های GIS براحتی نقاط را در نقشه نمایش دهید

از راهنمایی شما تشکر می شود. لطفا در مورد ابزار های GIS بیشتر شرح دهید.
اینکه ابزارهای GIS چه هستند؟ و چگونه با دیتابیس ارتباط دارند.

این قصه سر دراز داره! پاسخ به سوال شما برمیگرده به اینکه چقدر تحلیل های GISی نیاز داشته باشید. نگه داری Point روی نقشه (تصویر) میتونه به سادگی X و Y خود پیکسلهای تصویر باشه تا استفاده از GeoDatabase. شما باید از یک برنامه نویس GIS راهنمایی بگیرین

ممنون از راهنمایی شما. خواهشمند است بیشتر در این مورد توضیح دهید.
در یک جدول می خواهم فیلدهایی را داشته باشم که یکی یا تعدادی از آنها برای ثبت مختصات باشد. مثلا در ثبت مختصات به صورت جغرافیایی دو عدد داریم به صورت N و E و در ثبت آن نقطه در سیستم UTM به صورتی دیگر است.
فعلا برای ثبت این نقطه در جدول آیا صحیح است که دو فیلد را به این منظور اختصاص دهم یا راه حل مناسبی دیگر نیز وجود دارد؟
در این صورت فیلد کلیدی را چه چیز انتخاب کنم؟ (آیا مناسب است همین دو فیلد را به منظور فیلد کلیدی انتخاب کنم؟)

در مواردی که بخواهم یک منطقه را (نه یک نقطه) در دیتابیس برای آن رکوردی ثبت گردد آیا این امکان وجود دارد؟ یا ثبت و معین کردن یک منطقه در نقشه، مثلا یک فرودگاه اصلا به دیتا بیس ربطی ندارد و به ابزارهای GIS بر می گردد؟

در این حالت فیلد ها را به چه شکل تعریف کنم؟

خواهشمند است بیشتر توضیح بفرمایید. ابزارهای .GeoDatabase چگونه اطلاعات را در SQL ذخیره می کنند؟ فکر می کنم ابزارهای GeoDatabase‌به منظور نمایش دیتاهای sql بر روی نقشه باشند. چنانچه این گونه باشد می توانید مرا بیشتر راهنمایی کنید؟

حسین محمدی
شنبه 25 فروردین 1386, 07:53 صبح

از راهنمایی شما تشکر می شود. لطفا در مورد ابزار های GIS بیشتر شرح دهید.
اینکه ابزارهای GIS چه هستند؟ و چگونه با دیتابیس ارتباط دارند.

ممنون از راهنمایی شما. خواهشمند است بیشتر در این مورد توضیح دهید.
در یک جدول می خواهم فیلدهایی را داشته باشم که یکی یا تعدادی از آنها برای ثبت مختصات باشد. مثلا در ثبت مختصات به صورت جغرافیایی دو عدد داریم به صورت N و E و در ثبت آن نقطه در سیستم UTM به صورتی دیگر است.
فعلا برای ثبت این نقطه در جدول آیا صحیح است که دو فیلد را به این منظور اختصاص دهم یا راه حل مناسبی دیگر نیز وجود دارد؟
در این صورت فیلد کلیدی را چه چیز انتخاب کنم؟ (آیا مناسب است همین دو فیلد را به منظور فیلد کلیدی انتخاب کنم؟)

در مواردی که بخواهم یک منطقه را در دیتابیس برای آن رکوردی ثبت گردد آیا این امکان وجود دارد که به صورت یک رکورد وارد گردد ؟ آیا ثبت و معین کردن یک منطقه در نقشه، (مثلا یک فرودگاه) اصلا به دیتا بیس ربطی دارد یا به ابزارهای GIS بر می گردد؟

در این حالت فیلد ها را به چه شکل تعریف کنم؟

خواهشمند است بیشتر توضیح بفرمایید. ابزارهای .GeoDatabase چگونه اطلاعات را در SQL ذخیره می کنند؟ فکر می کنم ابزارهای GeoDatabase‌به منظور نمایش دیتاهای sql بر روی نقشه باشند. چنانچه این گونه باشد می توانید مرا بیشتر راهنمایی کنید؟