View Full Version : مشکل در گزارش گیری خاص
mahdighasemi
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 10:45 صبح
به نام خداوند متعال
سلام خدمت همکاران گرامی
من می خواهم نوعی گزارش گیری خاص طراحی کنم اما هرچه فکر کردم نتوانستم
گزارشی می خواهم که به صورت ذیل می باشد
ردیف نام نمره ردیف نام نمره
1 علی 12.5 4 زهره 20
2 رضا 17.5 5 کریم 18
3 حسین 15.45 6 سیما 13
در گزارش فوق در قسمت یک فیلد یکسانی دوبار تکرار شده است ؟
cross - tab چطور در 2003 راست به چپ چینده می شود؟
sm
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 16:22 عصر
شما برای اینکه بتونین ستونها رو تکرار کنید باید روی قسمت Detail Section توی گزارشتون راست کلیک کنید سپس از قسمت Section Expert گزینه Format With Multiple Columns رو تیک بزنید تا در قسمت Layout به همین بخش اضافه بشود
در مرحله بعد هم میتونید تعداد سطر و ستونها و فواصل آنها از یکدیگر رو مشخص نمایید
در مرحله آخر نیز شما برای یکبار ستونها رو طراحی می کنید و بقیه رو خود کریستال انجام میده.
موفق باشید
mahdighasemi
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 19:41 عصر
خیلی با حال بود ممنونم ولی من هر کاری کردم ست نشد اگر ممکن است بیشتر راهنمائی بفرمائید
sm
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 07:06 صبح
شما بگین مشکل کجاست؟ چطور حل نشد؟
mahdighasemi
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 09:24 صبح
خدمت شما من همه مراحل بالا ولی تغییری در رگزارش من ایجاد نشد فکر کنم این قسمت رو در مرحله بعد هم میتونید تعداد سطر و ستونها و فواصل آنها از یکدیگر رو مشخص نمایید خوب انجام نداددم چون در قسمت Layout فقط پهنای گزارش و فاصله ستونها از یکدیگر بود و من نمی دانستم چه اعدادی رو بگذارم و هر عددی که گذاشتم بازهم انجام نشد ولی گزینه ای تحت عنوان تعداد سطر ها و ستون ها پیدا نکردم با تشکر فراوان
sm
جمعه 24 فروردین 1386, 00:00 صبح
شما توی اون قسمت تنظیماتتون رو انجام بدین و گزارش رو اجرا کنید. نتیجه کار مطمئنا همونی هست که میخواین. توی حالت Design فقط شما یک ستون رو می بینید نه کل نتیجه گزارشی رو که میخواین.
فاصله افق و عمودی رو هم فعلا 5/ بزارین، بعد که نتیجه رو دیدید میتونید تغییر بدهید.
موفق باشید
mahdighasemi
شنبه 25 فروردین 1386, 09:46 صبح
ببخشید این گزارش من انجام شد فقط مشکلی که وجود دارد چطور می شود ستون ها رو راست به چپ چیند یعنی شروع کار از سمت راست باشد نه چپ.
sm
شنبه 25 فروردین 1386, 13:28 عصر
فکر نمی کنم بشه این مشکل رو حل کرد...تستش کردم، نتونستم
اگه دوستان راه حل رو میدونند اینجا بگن تا همه استفاده کنند.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.