View Full Version : Managment Studio
behnosh59
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 12:00 عصر
سلام
دوستان می شه راجع به sql server managment studio برای من توضیح بدین ؟ چه کارایی انجام می ده؟
با سپاس
iman_22a
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 12:27 عصر
سلام
sql server management studio ابزاری هست که از اون برای اتصال به بانک اطلاعاتی Sql server استفاده میشه و برای مدیریت روی سیستم بانک الاعاتی و سرویس های Sql به کار میره . برای متصل شدن به وسیله آن به نام کاربری که دارای سطح دسترسی لازم می باشد و رمز عبور ، نام سرور یا Ip آن مورد نیاز است . کارهایی که می شه باهاش انجام داد ، بطورخلاصه :
ایجاد ، ویرایش و حذف بانک های اطلاعاتی به صورت دستی
ثبت ، ویرایش و حذف اطلاعات این بانک ها بصورت دستی
پیشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات بانک ها
ساختن تریگرها و کوئری ها برای جدول خاص
اجرای دستورات T-SQL بصورت مستقیم روی بانک
و کلی کارهای دیگر که اینها ساده ترینش بود
Microsoft SQL Server Management Studio includes the following general features:
Supports most administrative tasks for SQL Server 2005 and SQL Server 2000.
A single, integrated environment for SQL Server Database Engine management and authoring.
New management dialogs for managing objects in the SQL Server Database Engine, Analysis Services, Reporting Services, Notification Services, and SQL Server Mobile, that allows you to execute your actions immediately, send them to a Code Editor, or script them for later execution.
Non-modal and resizable dialogs allow access to multiple tools while a dialog is open.
A common scheduling dialog that allows you to perform action of the management dialogs at a later time.
Exporting and importing SQL Server Management Studio server registration from one Management Studio environment to another.
Save or print XML Showplan or Deadlock files generated by SQL Server Profiler, review them later, or send them to administrators for analysis.
A new error and informational message box that presents much more information, allows you to send Microsoft a comment about the messages, allows you to copy messages to the clipboard, and allows you to easily e-mail the messages to your support team.
An integrated Web browser for quick browsing of MSDN or online help.
Integration of Help from online communities.
A tutorial on SQL Server Management Studio to help you take advantage of the many new features and become more productive right away. To take the tutorial, go to SQL Server Management Studio Tutorial.
A new activity monitor with filtering and automatic refresh.
Integrated Database Mail interfaces.
behnosh59
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 13:33 عصر
سلام
خیلی کلی توضیح دادین میشه بگین چه جوری می شه به اون دسترسی پیدا کرد ؟
سپاس
iman_22a
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 14:05 عصر
شما Sql Server 2005 نصب شده روی سیستمتون دارید ؟
behnosh59
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 15:02 عصر
خیر من sql server 2000 بر روی کامپیوترم دارم
iman_22a
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 19:33 عصر
Sql Server management Studio از ابزار های مربوط به Sql Server 2005 ولی برای Sql 2000 باید از Enterprise Manager استفاده کنید که تقریبا همین کارهایی رو که گفتم بجای 2005 با 2000 انجام میده .
iman_22a
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 20:22 عصر
برای آشنایی با Enterprise manager در همین تالار جستجو کنید ، مسایل بسیاری قبلا مطرح و پاسخ داده شده اند . برای نمونه این تاپیک ها را نیز ببینید :
تفاوت sql server2000 با sql server2005 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=63118&highlight=enterprise+manager)
ورود به برنامه enterprise manager با یوزر و پسورد (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=58937&highlight=enterprise+manager)
نحوه ایجاد Database در SQL Server (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=56861&highlight=enterprise+manager)
طریقه Attach کردن دیتابیس در SQL Server (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=55939&highlight=enterprise+manager)
مشکل در وصل شدن از راه دور به sql server (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=47405&highlight=enterprise+manager)
طراحی یک دیتابیس (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=39738&highlight=enterprise+manager)
کمک فوری در مورد enterprise manager (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=23816&highlight=enterprise+manager)
نحوه نوشتن یک query (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=23572&highlight=enterprise+manager)
SabaSabouhi
یک شنبه 26 فروردین 1386, 00:33 صبح
با سلام
من Management Studio Express Edition رو از سایت مایکروسافت دریافت کردم، مشکلى که باهاش دارم اینه که هر بارکه اجرا مىکنمش یه پنجره باز مىکنه که: "به کدوم Server مىخواهى Connect بشى؟"
فکر مىکنم این مشکل به دلیل Express بودنش باشه.
یه DVD از بازار رضا تهیه کردم که تمام Editionها توشه متاسفانه DVD خراب بود، باید دوباره برم تهیه کنم، پرسشم اینه که آیا تو نسخههاى غیر Express یه Management Studioى به درد بخور داره یا باید اون رو هم جداگانه تهیه کنم؟
صبا صبوحى
DonetKarvb
یک شنبه 26 فروردین 1386, 00:52 صبح
این که مشکل نیست؟؟؟:متفکر: شاید شما جند Instance روی سرور داشته باشید و هر بار بخواهید بخواهید به یکی از اونها کانکت بشید اگر هنگام ورود این پنجره نیاد چی؟ یا بحث اصلیش که همان امنیت است چی میشه پس؟
توی SQL Server 2000 در بخش QA هم همن حالت وجود دارد.
mangement Studio برای همشون یکیه. فرق نمیکنه.
SabaSabouhi
یک شنبه 26 فروردین 1386, 19:07 عصر
با سلام
اما Enterprise Manager در SQL Server 2000 اینطورى نیست، یعنى اگه من حتا 4 تا Server رو Register کنم تا وقتى که Registeration اون رو حذف نکنم هر بار که Enterprise Manager رو اجرا کنم تمام Serverهاى Register شده رو نشون مىده.
اما تو Management Studio اینطور نیست و هر بار باید این کار رو تکرار کرد مثل Query Analyzer که اصلاً جالب به نظر نمىرسه.
صبا صبوحى
reza_rad
دوشنبه 27 فروردین 1386, 09:11 صبح
با سلام
اما Enterprise Manager در SQL Server 2000 اینطورى نیست، یعنى اگه من حتا 4 تا Server رو Register کنم تا وقتى که Registeration اون رو حذف نکنم هر بار که Enterprise Manager رو اجرا کنم تمام Serverهاى Register شده رو نشون مىده.
اما تو Management Studio اینطور نیست و هر بار باید این کار رو تکرار کرد مثل Query Analyzer که اصلاً جالب به نظر نمىرسه.
این امکان در Management studio هم وجود داره!
از اینجا:
منوی بالای Management studio
گزینه View
و بعد Registered Servers
حالا توی این پنجره هر چندتا سرور خواستید رجیستر کنید.
SabaSabouhi
سه شنبه 28 فروردین 1386, 14:10 عصر
این امکان در Management studio هم وجود داره!
از اینجا:
منوی بالای Management studio
گزینه View
و بعد Registered Servers
حالا توی این پنجره هر چندتا سرور خواستید رجیستر کنید.
با سلام
من این کار رو کردم، اما تو اجرای بعدی خبری ازش نیست و باز باید ....
صبا صبوحی
reza_rad
سه شنبه 28 فروردین 1386, 14:16 عصر
من این کار رو کردم، اما تو اجرای بعدی خبری ازش نیست و باز باید ....
ولی برای من این مشکل وجود نداره.
وقتی این پنجره باز میشه Connect میشین به سرور ها یا اینکه اول register شون می کنید؟
راست کلیک روی Database engine
بعد new
بعد Server Registeration
همین کار رو می کنید؟
اگه دفعه دوم که Management Studio رو باز می کنید دوباره برید و registered servers رو انتخاب کنید باز هم سرورهایی که قبلا رجیستر کردید رو نشون نمیده؟
DonetKarvb
سه شنبه 28 فروردین 1386, 22:43 عصر
ایشون منظورشون چیز دیگری است.
هرکاری کنیم هر چقدر هم سرور رجیستر کنیم باز هم هنگام ورود اولیه پنچره لوگین نمایش داده میشه. ایشون میخواهند این پنجره لوگین نشون داده نشه.
خانم صبوحی اگر اینگونه که شما میگید باشه اونوقت بحث امنیت و دسترسی کاربران چی میشه؟ اونوقت هرکی که پشت سیستم ادمین بشینه به سادگی لوگین میکنه.
SabaSabouhi
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 18:30 عصر
ایشون منظورشون چیز دیگری است.
هرکاری کنیم هر چقدر هم سرور رجیستر کنیم باز هم هنگام ورود اولیه پنچره لوگین نمایش داده میشه. ایشون میخواهند این پنجره لوگین نشون داده نشه.
خانم صبوحی اگر اینگونه که شما میگید باشه اونوقت بحث امنیت و دسترسی کاربران چی میشه؟ اونوقت هرکی که پشت سیستم ادمین بشینه به سادگی لوگین میکنه.
با سلام
اولاً آقاى صبوحى
دوماً اگه یه Admin اجازه بده که هر کى از راه رسید بشینه پشت کامپیوترش بهتره بره شغلش رو عوض کنه.
صبا صبوحى
DonetKarvb
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 21:15 عصر
با سلام
اولاً آقاى صبوحى
دوماً اگه یه Admin اجازه بده که هر کى از راه رسید بشینه پشت کامپیوترش بهتره بره شغلش رو عوض کنه.
صبا صبوحى
به نظر من اصلا" خوب نیست. حالا ادمین نه و یک یوزر یا یک کامپیوتری باشه که یوزر های مختلف پشتش میشنند. میخوان کوئری بگیرند حذف کنند اضافه کنند. اون چه جوری باید بشه؟ به نظر من این بخش حتما" باید باشه. حتمانطور که در QA 2000 بود. چون در SQL Server 2005 دو بخش Enterprise Manager و Query Alnalayzer باهم یکی شده اند و Managment Studio رو تشکیل داده اند.
ببخشید آقای صباصبوحی(به خدا تو این فروم مردیم از بس آقا خانم کردیم. یه جا میگم آقای/خانم نیلو فر میگه از اسمم معلومه که دخترم یه جا میگیم خانم صبا صبوحی یا خانم نسیم نسترن سریع میگن ما آقا هستیم والا قصد و غرضی در کار نیست.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.