View Full Version : خطا هنگام اتصال به SQL 2005 با یوزر Sa
sm
جمعه 24 فروردین 1386, 06:17 صبح
فقط میتونم Windows Authentication وصل بشم و برای حالت Sql Authentication این خطا رو میده
ضمنا SQL and windows authentication mode هم هست
AminSobati
جمعه 24 فروردین 1386, 12:01 عصر
از طریق Configuration Manager، پروتکل Named Pipe رو غیر فعال کنین تا فقط TCP/IP بمونه، بعد مجددا سعی کنین Connect بشین (این تغییر ممکنه نیاز داشته باشه سرویس رو Restart کنین)
MM_Mofidi
شنبه 25 فروردین 1386, 12:54 عصر
منم مشکل مشابه دارم Windows Authentication نمیتونم وارد بشم در حالی که کاربر عضو گروه Administrators هست و SQL and windows authentication mode هم فعاله.
DonetKarvb
شنبه 25 فروردین 1386, 12:59 عصر
منم مشکل مشابه دارم Windows Authentication نمیتونم وارد بشم در حالی که کاربر عضو گروه Administrators هست و SQL and windows authentication mode هم فعاله.
از ویندوز ویستا استفاده میکنید؟
sm
شنبه 25 فروردین 1386, 13:35 عصر
یه سوال دیگه ... من وقتی میخوام با یه بانک اطلاعاتی کار کنم، حتما باید با اون یوزری که برای بانک ساختم وارد بشم؟
مشکل من اینه که وقتی میخوام یه یانک رو Attach کنم مثل 2000 ازم سوال نمیکنه که میخوای که میخوای Owner اون کی باشه؟ خودش همیشه اون یوزری رو که باهاش به SQL،وارد شدیم رو میزاره Owner بانک... با این کار بعدا که برنامه رو Setup می کنیم و می بریم جای دیگه مشکل بوجود میاره
MM_Mofidi
شنبه 25 فروردین 1386, 13:42 عصر
نه ویندوز win Server 2003 + Sql 2000
AminSobati
شنبه 25 فروردین 1386, 13:45 عصر
یه سوال دیگه ... من وقتی میخوام با یه بانک اطلاعاتی کار کنم، حتما باید با اون یوزری که برای بانک ساختم وارد بشم؟
مشکل من اینه که وقتی میخوام یه یانک رو Attach کنم مثل 2000 ازم سوال نمیکنه که میخوای که میخوای Owner اون کی باشه؟ خودش همیشه اون یوزری رو که باهاش به SQL،وارد شدیم رو میزاره Owner بانک... با این کار بعدا که برنامه رو Setup می کنیم و می بریم جای دیگه مشکل بوجود میاره
شاید Login مربوطه عضو sysadmin نیست (یا اصلا شاید اون Login وجود نداره در مقصد)
AminSobati
شنبه 25 فروردین 1386, 13:48 عصر
1) دقیقا همون پیغام خطا رو میگیرین؟
2) با SQL Authentication میتونین وصل بشین؟
AminSobati
شنبه 25 فروردین 1386, 13:51 عصر
ضمنا این رو آزمایش کنین. روی سرور یک فولدر Share کنین و از روی کلاینت اون فولدر رو Browse کنین، قائدتا باید Username و Password بدین. بعد از Browse کردن این فولدر، مجددا از QA سعی کنین با Windows Authentication وصل بشین.
نکته مهم: اگر Domain ندارین، باید نکات خاصی رو در Authentication داخل Workgroup رعایت کنین. مشخصات شبکه شما چیه؟
MM_Mofidi
شنبه 25 فروردین 1386, 14:00 عصر
اصلا ارتباط شبکه ای رو فراموش کنید.
من دو تا کاربر دارم عضو administrators گروه windows
یکی با با windows Authentication میتونه وصل بشه یک ینه
هر دو با با SQL Authentication میتونن وصل بشن
من با remote desktop به سرور وصل میشم.
آیا جز عضو کردن کاربر جدید در administrators گروه windows کار دیگری باید بکنم؟
MM_Mofidi
شنبه 25 فروردین 1386, 14:22 عصر
:بامزه: :بامزه: :بامزه:
سوتی دادم اساسی خودم ورداشته بودم Server Access را برای Buildin\Administrators برابر Denay کرده بودم حال یکی رو بگیرم حال خودم گرفته شد.:اشتباه:
AminSobati
شنبه 25 فروردین 1386, 14:41 عصر
ضمنا این رو آزمایش کنین. روی سرور یک فولدر Share کنین و از روی کلاینت اون فولدر رو Browse کنین، قائدتا باید Username و Password بدین. بعد از Browse کردن این فولدر، مجددا از QA سعی کنین با Windows Authentication وصل بشین.
نکته مهم: اگر Domain ندارین، باید نکات خاصی رو در Authentication داخل Workgroup رعایت کنین. مشخصات شبکه شما چیه؟
sm
سه شنبه 28 فروردین 1386, 15:40 عصر
آقا حسابی قاط زد!!!
من با همون یوزری که همیشه وارد میشدم Builtin\Administrator وارد شدم... توی یه تاپیک خونده بودم که باید این یوزر رو پاک کنم! وقتی پاکش کردم دیگه بهم اجازه نمیده که به بانکم دسترسی داشته باشم. آقا من هر کاری کردم نتونستم کاری بکنم که بانکم وابسته به یوزر خاص نشه
خیلی گیج کننده شده... میشه کامل توضیح بدین؟
فعلا چیکار کنم بتونم اون یوزر رو اضافه کنم؟
sm
سه شنبه 28 فروردین 1386, 16:03 عصر
همینطور نمیتونم با یوزر sa وصل بشم!!!
توی حالت عادی گزینه network protocol اون روی default هست.
وقتی میزارم روی TCP/IP این خطا رو میده(1)
روی Shared memory هم این خطا رو میده (2)
روی Named Pipe هم این خطا رو میده (3)
Behrouz_Rad
سه شنبه 28 فروردین 1386, 21:34 عصر
برادر، بگذار راحتت کنم...
این خطاهایی که گذاشتی سر دراز دارند و دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه... و هنوز علما در مورد علت دقیق بروز این خطا به نتیجه ای نرسیدند!
ممکنه نام Instance Server رو اشتباه داده باشی، ممکنه مجوز Windows Authentication نداشته باشی، ممکنه به جای Initial Catalog نوشته باشی Data Source !!! ممکنه...
موفق باشید.
DonetKarvb
سه شنبه 28 فروردین 1386, 23:05 عصر
آقا حسابی قاط زد!!!
من با همون یوزری که همیشه وارد میشدم Builtin\Administrator وارد شدم... توی یه تاپیک خونده بودم که باید این یوزر رو پاک کنم! وقتی پاکش کردم دیگه بهم اجازه نمیده که به بانکم دسترسی داشته باشم. آقا من هر کاری کردم نتونستم کاری بکنم که بانکم وابسته به یوزر خاص نشه
با سلام.
ما دو یوزر داریم که عضو رول SysAdmin هستئ. یکیش Sa و یکیش هم Builtin\Administrator . توسط یوزر دوم شما به صورت Win Authentication میتونید لوگین کنید و وقتی این یوز وجود نداشته باشه باید با sa که SQL Authenticaon است لوگین کنید.
یعنی دیگر توانایی ندارید شما با به صورت ویندوزی کانکت شید. مگر اینکه یوزری تعرف کرده باشید که اونم با لوگین خودش وارد ویندوز و بعد وارد SQL Server بشه.
این کار که میگن این یوزر رو پاک کنیم کار بسیار خوبیه ولی برای سیستم هایی که نیاز به امنیت آنچنان نداره پیشنهاد نمیشه.
پس به این نتیجه رسیدیم که دیگه شما نیمتونید به صورت ویندوز لوگین کنیدو این یوزر هم برگشت پذیر نیست. و فقط تنها راه لوگین کردن با کاربران SQL Server است و برای دسترسی کامل تنها sa و یا کاربرانی که عضو رول sysadmin هستند.
(تو پرانتز اینو بگم که بهتره یه بار دیگه این SQL Server رو نصب کنید)
AminSobati
سه شنبه 28 فروردین 1386, 23:53 عصر
آقا حسابی قاط زد!!!
فکر میکنم اون تاپیک رو تا انتها نخوندین! چون همونطور که گفته Builtin\Administrators رو پاک کنین، در ادامه گفته "فقط برای کاربرهایی که نیاز دارند" Login بسازید. یعنی وقتی Builtin\Administrators رو حذف کردین، برای کاربری که از SQL Server استفاده میکنه (طبیعتا لاگین ویندوزیه خودتون) یک Login در SQL Server ایجاد کنین.
حالا من نمیدونم آیا شما اصلا امکان ورود به SQL Server رو با لاگینهای دیگه دارید یا خیر. اگر نه، پس باید با این Instance از SQL Server خداحافظی کنین! یک Instance جدید نصب کنین و دیتابیس رو به اون Attach کنین.
راه غیر متعارف اینه که اگر پسوورد sa رو میدونین، داخل Registry رو دستکاری کنین تا بلکه SQL Server شما حالت SQL Authentication رو ساپورت کنه تا بتونین با sa وارد بشین!
sm
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 07:46 صبح
فقط انتهای نوشته های امین خان امیدوارکننده بود!!!
خوشبختانه پسورد sa رو میدونم... اما اصلا وارد نمیشه
میشه بگین چیکار باید کرد؟
DonetKarvb
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 09:42 صبح
فقط انتهای نوشته های امین خان امیدوارکننده بود!!!
خوشبختانه پسورد sa رو میدونم... اما اصلا وارد نمیشه
میشه بگین چیکار باید کرد؟
ممکنه نحوه Authenticaion شما فقط روی win Authentication و اصلا" به SQL Authentication اجازه ورود نداده باشد....
AminSobati
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 19:28 عصر
اگر اجازه ورود در حالت SQL Authentication کار سخته! قبلا یک Article خونده بودم که پشتیبانی از SQL Authentication در Registry ثبت میشه. اگر اون رو تغییر بدین و سرویس SQL رو مجددا استارت کنین، شاید بشه با sa وارد شد (متاسفانه مقاله رو ندارم، باید در اینترنت جستجو کنین). حالا مشکل نصب یک Instance جدید چیه؟ چرا این کار رو انجام نمیدین؟
sm
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:40 صبح
ممنون ار جوابهای دوستان
مشکلی برای نصب مجدد نیست...
sm
جمعه 14 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر
از دوستان عزیز میخوام یه راهنمایی کلی در مورد security در Sql 2005 بزارن
من هنوز یکی از مشکلام حل نشده
وقتی بانکم رو Deattach می کنم و دوباره میخوام Attach کنم با اینکه با یوزر sa وارد شدم بهم اجازه نمیده!!!!!!!!!!
حتما باید برم با یوزر Administrator وارد بشم تا اجازه بده.... خیلی مسخره شده این 2005!!
شاید هم یوزر Administrator توی 2005 جای sa رو گرفته!!!!!
از دوستان ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنند.... بدجور گیر کردم
این Roleها رو هم میشه توضیح بدبد؟
ممنون
AminSobati
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 00:27 صبح
پیغام خطا؟!
sm
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 18:38 عصر
این خطا رو میده(1)
و وقتی روی لینک مربوطه کلیک می کنم این پیغام رو نشون میده(2)
sm
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 18:40 عصر
وقتی بر روی قسمت دیاگرام هم کلیک می کنم این خطا رو میده!
می خوام دیاگرام رو رسم کنم
AminSobati
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 20:29 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=37268
sm
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 00:46 صبح
این خطا رو میده(1)
و وقتی روی لینک مربوطه کلیک می کنم این پیغام رو نشون میده(2)
برای این مشکل، راه حلی نیست؟
AminSobati
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 02:40 صبح
من برخورد نکردم. مطمئن هستین فایل صدمه فیزیکی ندیده؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.