View Full Version : Distributed Database
mahak_f
شنبه 25 فروردین 1386, 11:40 صبح
سوال من در باره نحوه پیاده سازی Distributed Database هستش. مطالب تئوری در اینباره توی سایت خوندم. اگر ممکنه درباره پیاده سازیش راهنمایی کنید . اگر کتاب یا document مفیدی سراغ دارید لطف کنین.
راستش سیستم مورد نظر من یه سرور داره و حدود 10 کلاینت که از این سرور اطلاعات میگیرند یا اطلاعات وارد میکنند البته همه توی یک سازمان (محل)هستند اما برای برقراری ارتباط از اینترنت استفاده میکنند.
Keramatifar
شنبه 25 فروردین 1386, 12:25 عصر
سلام
یک سیدی E-Book تخصصی دیتابیس هست که هرچی در مورد دیتابیس بخوای توش پیدا میشه
می تونی برام Mail بزنی تا راهنمائیت کنم چجوری تهیه کنیش
DonetKarvb
شنبه 25 فروردین 1386, 12:26 عصر
سوال من در باره نحوه پیاده سازی Distributed Database هستش. مطالب تئوری در اینباره توی سایت خوندم. اگر ممکنه درباره پیاده سازیش راهنمایی کنید . اگر کتاب یا document مفیدی سراغ دارید لطف کنین.
راستش سیستم مورد نظر من یه سرور داره و حدود 10 کلاینت که از این سرور اطلاعات میگیرند یا اطلاعات وارد میکنند البته همه توی یک سازمان (محل)هستند اما برای برقراری ارتباط از اینترنت استفاده میکنند.
با سلام
میتونم بپرسم منظور و هدفتون از ایجاد Distributed Database اونم برای فقط 10 کلاینت در یک سیستم چیه؟
(این سوال رو پرسیدم شاید راه های بهتری برای رسیدن به هدف شما وجود داشته باشد)
AminSobati
شنبه 25 فروردین 1386, 14:46 عصر
Distributed Database مربوط میشه به اینکه شما بانک اطلاعاتیتون در بیش از یک نقطه قرار داشته باشه. برای داشتن چنین سیستمی به تناسب نیازتون راه حلهای مختلفی وجود داره. شاید تصمیم بگیرید با Replication اطلاعات رو در یک نقطه متمرکز کنید یا شاید ترجیح بدین با Distributed Partitioned View به اطلاعات در چند نقطه دسترسی پیدا کنین.
mahak_f
یک شنبه 26 فروردین 1386, 11:14 صبح
بانک اطلاعاتی سیستمی که پیاده میشه در بیش از یک نقطه قرار داره. درسته که همه در یه سازمان هستند ولی کامپیوترها در بخشهای مختلف سازمان پراکندن و فاصله فیزیکی از هم دارن. در اینصورت به بانکهای نامتمرکز نیاز نیست؟
منبعی برای مطالعه تئوری بیشتر در این زمینه رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
DonetKarvb
یک شنبه 26 فروردین 1386, 11:40 صبح
بانک اطلاعاتی سیستمی که پیاده میشه در بیش از یک نقطه قرار داره. درسته که همه در یه سازمان هستند ولی کامپیوترها در بخشهای مختلف سازمان پراکندن و فاصله فیزیکی از هم دارن. در اینصورت به بانکهای نامتمرکز نیاز نیست؟
منبعی برای مطالعه تئوری بیشتر در این زمینه رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
یعنی شما نمیتوانید یک شبکه ایجاد کنید که ارتباط سرور و کلاینت داشته باشه؟
یا به عبارتی مشکل اصلی شما اینکه که شبکه ندارید؟
AminSobati
یک شنبه 26 فروردین 1386, 23:09 عصر
اگر شبکه وجود داره، میتونین اطلاعات همه بانکها رو Replicate کنین روی سرور اصلی
mahak_f
دوشنبه 27 فروردین 1386, 13:06 عصر
سیستمها به هم شبکه هستند. با این حساب لزومی به استفاده از Distributed Database نیست؟
Replicate کردن بانکها روی سرور اصلی یعنی چی. میشه بگین کجا دربارش بخونم؟
DonetKarvb
دوشنبه 27 فروردین 1386, 13:59 عصر
سیستمها به هم شبکه هستند. با این حساب لزومی به استفاده از Distributed Database نیست؟
Replicate کردن بانکها روی سرور اصلی یعنی چی. میشه بگین کجا دربارش بخونم؟
به نظر من حتی نیاز به استفاده از Replication هم نیست.
اگر شبکه دارید شما SQL Server رو روی سرور نصب کنید و روی کلاینت ها هم فقط برنامه.
همه کلاینت ها میتونند به سرور وصل بشند و اطلاعات رو بخونند.
یه سوال. برای ارتباط از اینترنت استفاده میشه یا اینترانت؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.