ورود

View Full Version : refresh کردن فیلد autonumber

V60
یک شنبه 26 فروردین 1386, 00:54 صبح
دوستان سلام
من می خواهم بدونم ایا کدی وجود داره که یک فیلد autonumber را رفرش کنه
یعنی اگر 1000 تا رکورد داشته باشیم ویکی از میانش حذف بشه با اجرای ان دستور دوباره فیلد autonumber همون 999 رکورد را شماره گذاری کنه؟؟
دیتابیس من اکسس است. لطف می کنید اگر جواب بدهید هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
راستی بگم دنبال شما ردیف و از این حرفها هم نیستم ، ولی برای کاری به ان احتیاج دارم. متشکر.
البته خودم فکر می کنم به یک روش می شود این کار را کرد ولی ریسک دارد. روش این است که این فیلد را کلا حذف کنم و دوباره همان فیلدی با همان مشخصات بسازم ولی می ترسم که یک در هزار اشکالی پیش بیاید و بعد از حذف فیلد مورد نظر فیلد جدید ایجاد نشود ، بر فرض سیستم هنگ کند یا ریست شود یا هر چیز دیگر ، شما چه فکر می کنید؟

hr110
یک شنبه 26 فروردین 1386, 08:11 صبح
1- روشی که خودت پیشنهاد کردی زیاد کاربردی نیست.
2- یک فیلد غیر autonumber ایجاد کن و خودت مدیریتش کن.

shobair
یک شنبه 26 فروردین 1386, 08:36 صبح
دوستان سلام
من می خواهم بدونم ایا کدی وجود داره که یک فیلد autonumber را رفرش کنه
یعنی اگر 1000 تا رکورد داشته باشیم ویکی از میانش حذف بشه با اجرای ان دستور دوباره فیلد autonumber همون 999 رکورد را شماره گذاری کنه؟؟
دیتابیس من اکسس است. لطف می کنید اگر جواب بدهید هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
راستی بگم دنبال شما ردیف و از این حرفها هم نیستم ، ولی برای کاری به ان احتیاج دارم. متشکر.
البته خودم فکر می کنم به یک روش می شود این کار را کرد ولی ریسک دارد. روش این است که این فیلد را کلا حذف کنم و دوباره همان فیلدی با همان مشخصات بسازم ولی می ترسم که یک در هزار اشکالی پیش بیاید و بعد از حذف فیلد مورد نظر فیلد جدید ایجاد نشود ، بر فرض سیستم هنگ کند یا ریست شود یا هر چیز دیگر ، شما چه فکر می کنید؟

سلام
فیلد autonumber قابل مقداردهی نیست. مثلاً باید فیلدی از جنس مثلاً Integer داشته باشی، و بعد از پاک کردن یک رکورد، با استفاده از حلقه For اون رو به ترتیب مقداردهی کنی. لازم به دستکاری بقیه فیلدها و یا ساختن مجدد رکوردها نیست.

شبیر

MNosouhi
یک شنبه 26 فروردین 1386, 12:30 عصر
فیلد autonumber قابل مقداردهی نیست. مثلاً باید فیلدی از جنس مثلاً Integer داشته باشی، و بعد از پاک کردن یک رکورد، با استفاده از حلقه For اون رو به ترتیب مقداردهی کنی. لازم به دستکاری بقیه فیلدها و یا ساختن مجدد رکوردها نیست.
البته اگر از dbisam استفاده کنی ، فیلدهای AutoNumber رو میتونی مقداردهی کنی.

V60
دوشنبه 27 فروردین 1386, 18:37 عصر
چرا روشی که خودم گفتم به درد نمی خوره؟