View Full Version : برگرداندن exe در vb به source
iman_chaboki
یک شنبه 26 فروردین 1386, 16:40 عصر
سلام
چطور می شود اطلاعات فایل exe در vb را به source برگرداند
vahab_vb
یک شنبه 26 فروردین 1386, 17:20 عصر
با نرم افزاری به اسم VB REFORMER قیمتش 50 یورو هستش. منم هنوز کرکشو پیدا نکردم ولی تمام فرمهاتون رو باز میکنه و مثل آب خوردن دوباره ذخیره میکنه. ولی فک کنم ماژول ها رو بر نمیگردونه. اگر خواستید پیغام بدید براتون بفرستم.
C.c0d3r
یک شنبه 26 فروردین 1386, 17:27 عصر
سلام دوست خوب .
خوب فکر میکنم یک مقداری این مسئله مشکل ساز باشه !!!
چرا چون خیلی برنامه مورد نظر باید از لحاظ reverse قوی باشه .
vbreformer رو من هم دارم ولی بعید میدونم بتونه به سورس بر گردونه .
دنبال یک نرم افزاری باشین که reverse engineering اون خیلی قوی باشه ... این کار فکر میکنم از vbreformer بعید باشه .
در ضمن با یک سرچ ساده هم میتونین پیداش کنین .
vahab_vb
یک شنبه 26 فروردین 1386, 17:32 عصر
پس شما اگر پیدا کردید ما رو هم خبر کنید لطفا این مهمه ... ممنون
vb_nima
یک شنبه 26 فروردین 1386, 17:59 عصر
به نظر من امکان برگردوندون سورس به همون شکلی که در وی بی نوشتیم وجود نداره (این نظر منه). چون برنامه به کد ماشین ترجمه میشه.
ولی اگر بخواهیدفرمهای برنامه را تغییر بدید یا فارسیش کنید. (برنامه با هر زبانی که نوشته شده باشد.) می توانید از برنامه Resource hacker استفاده کنید.
RamezanBeik
یک شنبه 26 فروردین 1386, 18:31 عصر
اگه پیدا کردید ما رو بی نصیب نذارید!!!!:خجالت:
mehran8
دوشنبه 27 فروردین 1386, 13:43 عصر
سلام
اگه بخوای بفهمی از کدوم توابع API در برنامه استفاده شده ...
می تونی یک کپی از روی فایل اجرایی بگیری و اون رو تبدیل به txt کنی
بعد بشینی فایل txt رو بخونی . اون وسط مسطاش می تونی توابع رو پیدا کنی . البته مقادیری که در ریجستری استفاده شده اند رو هم می شه مشاهده کرد .
من از همین راه فهمیدم ویروس new folder چه طوری کاری می کنه که تایتل پنجره ها ادرس اکسپلورر رو نشون بدن . (ترفند رجیستری)
vahab_vb
دوشنبه 27 فروردین 1386, 14:42 عصر
عالیه، ولی میشه همه رو برگردوند با همون vb_reformer کار ساده ایه منم بلدم . یعنی انجام دادم خودم.
codelover
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 19:24 عصر
آقا جون به زور که نمی شه چون کامپایلر برنامه رو به زبان ماشین ترجمه می کنه و ممکنه دو برنامه که شباهت زیادی هم به هم ندارن ترجمشون به ذزبان ماشین یکی بشه
vahab_vb
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 19:38 عصر
فقط فایلهای exe ای رو که به زبانهای vb5 و یا vb6 هستش بر میگردونه ... تازه کدها رو هم بجاشون حالت pascal اونا رو میده ولی خب از هیچی که بهتره. تازه دوباره میشه تغییرش داد و به exe کامپایلش کرد. اینی که میگم مثل این نرم افزارهائی که سورس رو باز میکنن و تغییر میدن نیست. این خیلی متفاوته. نسخه C++ اونم فک کنم هست یکی از دوستانم داره. احتمالا ...
من نمیدونم چرا همش کاربرهای تازه وارد به این تاپیک جواب میدن ؟؟!! اَی بابا ...
khodeti
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 22:11 عصر
مگه کار برهای تازه چشونه ؟ آقای کاربر دائم !!!
vb_nima
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 15:51 عصر
ببخشید کاربر تازه وارد بودن چه ایرادی داره.
بعضی حرفها واقعا آدم را به فکر وا میداره.
لطفا به جای این حرفها بهتره به سوال دوستمون جواب بدیم.
vahab_vb
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 16:23 عصر
اِی بابا ... بابا ما اشتباه کردیم اصلا همتون جدیدید ... من باور کردم !!!
ادامه بدید لطفا ...
Peter Norton
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 16:55 عصر
امکان این تبدیل به خصوص در حالتی که به Native کامپایل شده تقریباً وجود ندارد. برنامه هایی مثل Vb Reformer هم می تونه برخی از علائم و دستورات (و بیشتر PCode ها) رو تبدیل کنه. اسامی متغیرها و به خصوص متغیرهای ByRef هم معمولاً وجود نداره.
به جستجون ادامه بده ولی خیلی امیدوار نباش چون هیچ نرم افزاری تا امروز امکان تبدیل 100% برنامه ها رو نداره.
majjjj
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:52 عصر
لطفا یک سری هم به برنامه vb decompiler 3 بزنید
CodeMasterX
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 19:22 عصر
ببینم حالا من یه سوالی برام پیش اومده.
چرا اینتقدر روی این تاپیک تاکید دارید ؟ منظورم اینه که حالا گیریم که سورس برنامه ها رو هم کامل و بدون نقص برگردوندین، میخواین چیکار ؟
البته از جنبه فنی شاید بشه استفاده های آموزشی و ... ازش کرد.
vahab_vb
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 19:34 عصر
برادر میخوایم مطمئن بشیم که برنامه هامون به همین راحتی ها هم کرک نمیشه !!! حتی شما ...
a_mohammadi_m
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 09:38 صبح
با سلام
من چند ماهی دنبال این قضیه بودم
ولی هیچ برنامه ای که بتونه کاملا Decompile بکنه پیدا نکردم
هر کدوم یک مشکلی داشت
من که قضیه رو ول کردم
اگه می خواهید برنامه هاتون کرک نشه باید به فکر ترفندهای نرم افزاری خود ساخته و پیچیده باشید
nkm
سه شنبه 05 تیر 1386, 21:43 عصر
de compiler کسی سراغ نداره؟
perfeshnal
سه شنبه 05 تیر 1386, 21:54 عصر
سلام
دوست من از اول این تاپیک فکر کنم دوستان چند تا نام بردند حالا نمی دونم این سوال شما برای چیه؟
nkm
چهارشنبه 06 تیر 1386, 06:58 صبح
آخه همه میگن فقط فرم بر میگردونه
ولی من سوال کردم ببینم چیز دیگه ای پیدا نشده که بتونه کد را هم برگردونه
shamsoft
چهارشنبه 06 تیر 1386, 14:00 عصر
برنامه ای که بتونه برنامه های وی بی 6 رو به سورس تبدیل کنه وجود نداره
چون شما وقتی پروژه ای رو کامپایل می کنید، برنامه کامپایل شده همون موقع Asseble میشه (به زبان ماشین ترجمه میشه) پس دیگه برای برگردوندن به سورس اولیه تقریبا هیچ راهی نیست. البته با Debugger ها میشه به سورس Asembly تبدیل کرد ولی به سورس وی بی 6 که یک زبان سطح بالاست هرگز
البته برای برنامه های دات نت این جوری نیست چون زمانی که کامپایل میشه به زبان ماشین ترجمه نمیشه و ... که بحث طولانی داره و فکر کنم تو بخش دات نت در موردش بحث شده
mojtaba-saleh
چهارشنبه 06 تیر 1386, 18:30 عصر
برنامه هایی که با vb کامپایل میشن جزء یکی از بد کرک ترین برنامه ها هستند و خیلی از کرکر ها زیر بار اون نمی رند ( به جز گروه آنریل که توی نیم ساعت خفن ترینش رو کرک میکنن)
من یک دی کامپایلر برای وی بی سراغ دارم ولی اونو به اسمبلی ترجمه میکنه . اگه خواستید بگید بذارمش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.