View Full Version : تقاضا در رفع یک مشکل
rahro
دوشنبه 27 فروردین 1386, 06:45 صبح
سلام
دوستان به فایلی برخوردم که متوجه نمیشوم مربوطه به فایلهای اطلاعاتی کدام زبان برنامه نویسیست ! هر چند برنامه نویس مربوطه پسوند فایلها رو dbf انتخاب کرده ولی مربوطه به دیتابیس فاکس نیست برای کانورت اطلاعات آن نیاز به راهنمایی شما دارم
نمونه یکی از فایل های مربوطه را در ذیل آپلود میکنم
در ضمن تا آنجایی که متوجه شدم برنامه نویس مربوطه از زبان C برای نوشتن برنامه استفاده نموده بود .
rezaTavak
دوشنبه 27 فروردین 1386, 09:24 صبح
باید بدانید که این چند فیلد دارد. با دستور
type mion.dbf | more
در داس قابل مشاهده است به شرطی که یه چیزی مانند sepand,vegaf,egaf فعال باشه.
من چون تعداد فیلدها را نمی دونم فقط عبارتها قابل نمایش است.
ساختار هدر ندارد. و ساده است. شاید هدر هم دارد و قبل از اجرا آن را به فایل می چسباند.
rahro
دوشنبه 27 فروردین 1386, 09:44 صبح
باید بدانید که این چند فیلد دارد. با دستور
type mion.dbf | more
در داس قابل مشاهده است به شرطی که یه چیزی مانند sepand,vegaf,egaf فعال باشه.
من چون تعداد فیلدها را نمی دونم فقط عبارتها قابل نمایش است.
ساختار هدر ندارد. و ساده است. شاید هدر هم دارد و قبل از اجرا آن را به فایل می چسباند.
سلام
متشکرم از لطفتون . ولی من هم تعداد فیلدها رو نمیدونم وبا اجرای فرمان بالا فکر کنم مشاهدات شما را دیدم !!! حال چاره چیه ؟؟
منظور شما این بود که اگر هر یک از برنامه های sepand,vegaf,egaf فعال باشه میتوان تعداد فیلدها رو مشخص کرد ؟؟؟؟؟ آن هم با تایپ دستور فوق در داس ؟
حال تعداد فیلدها رو پیدا کردم بعد چکار کنم ؟؟
آیا باید برای کانورت وبدست آوردن اطلاعات آن از توابع سطح پائین استفاده کنم؟
آیا فایلهایی که فرمان append from ساپورت میکنه شامل این فایل هم میشه ؟
rezaTavak
دوشنبه 27 فروردین 1386, 12:29 عصر
خب اول باید داس شما فارسی را درست نشون بده. برای همین اون برنامه ها یکیش باید فعال باشه.
اگر تعداد و نوع فیلدها را بدانید می فهمید که هر رکورد را چطوری بازیابی کنید.
در مورد فرمان append from فقط فرمتهای مهم را می شناسد.
rahro
دوشنبه 27 فروردین 1386, 13:04 عصر
خب اول باید داس شما فارسی را درست نشون بده. برای همین اون برنامه ها یکیش باید فعال باشه.
اگر تعداد و نوع فیلدها را بدانید می فهمید که هر رکورد را چطوری بازیابی کنید.
در مورد فرمان append from فقط فرمتهای مهم را می شناسد.
تمامی برنامه های ذکر شده شما رو دارم و تست کردم ولی متاسفانه نمی تونم تعداد فیلدها و نوع آنها رو تشخیص بدم !. آخه هیچ مشخصه واضحی نیست که مشخص بشه که ابتدای یک رکورد و فیلد با چه کارکتری آغاز میشه .!
راهکاری سراغ ندارید؟!:متفکر:
rezaTavak
سه شنبه 28 فروردین 1386, 07:43 صبح
منظورم اینه که از روی خود برنامه که داری بفهمی. من ۲ فیلد کاراکتری و ۲ فیلد عددی را یافتم که فکر کنم کد فیلدها باشد.
یعنی یک عدد long در سی فیلد کاراکتری ۳۴ بایتی و یک عدد long در سی و فیلد ۳۰ تایی. (البته فکر کنم.)
rahro
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 06:56 صبح
منظورم اینه که از روی خود برنامه که داری بفهمی. من ۲ فیلد کاراکتری و ۲ فیلد عددی را یافتم که فکر کنم کد فیلدها باشد.
یعنی یک عدد long در سی فیلد کاراکتری ۳۴ بایتی و یک عدد long در سی و فیلد ۳۰ تایی. (البته فکر کنم.)
هر چند مشکل رو حل کردم و توابع سطح پائین فاکس از روی فایل تکست گزارشات کل دیتابیس رو جمع آوری کردم ولی خیلی دوست دارم بدونم راه حل کلی این موضوع چی بود
اینکه جناب توکل گفتند عذاب آور بود:افسرده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.