ورود

View Full Version : استخراج اطلاعات از فیلد فیلد general

پدرخوانده
دوشنبه 27 فروردین 1386, 20:50 عصر
جدولی دارم که در حقیقت از یک فایل اکسس آن را به محیط فاکس انتقال داده ام
در جدول اکسس جدولی است که دارای یکسری آیکون هست که این آیکونها به صورت ole فایل در جدول ذخیره شده اند و خوب بعد از انتقال به فایل فاکس به صورت فیلد general تغییر یافته
(البته محتوایش فرقی نکرده)
ولی خوب به هرحال نه در محیط اکسس و نه در محیط فاکس نتوانستم از این فیلد استفاده کنم
به هنگام دابل کلیک هشدا مبنی بر عدم وجود active-x یا اصلاحا آبجکت نمایش دهنده موردنظر را می دهد
البته یقین دارم که محتوی فیلدها یکسری آیکون هست می خواستم ببینم چگونه می توانم این آیکون را از این فایل استخراج کنم

mehdi_doraghi
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 16:35 عصر
با سلام
اطلاعات موجود در فیلد general شما کاملا در جدول fox پرو import نشده‌اند

binyaz2003
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 20:17 عصر
راه حل چیه؟

rezaTavak
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 12:37 عصر
راه حل استفاده از خواندن و نوشتن سطح پایین با استفاده از استراکچر dbf و قایلهای FPT .

mehran_337
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 13:24 عصر
من تو توابع سطح پایین همیشه تجدید می شدم . اگه می شه آقای توکل توضیح فوق را اینجا ذکر نمایند.

پدرخوانده
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 17:47 عصر
اطلاعات موجود در فیلد general شما کاملا در جدول fox پرو import نشده‌اند
چرا کامل اینکار انجام شده است
البته همین مشکل را نیز در محیط اکسس داشتم

راه حل استفاده از خواندن و نوشتن سطح پایین با استفاده از استراکچر dbf و قایلهای FPT .
اگر منظور خواندن محتوی فیلد و ذخیره در یک فایل جداگانه است که اصلا به هنگام فراخوانی نام فیلد در محیط فاکس با مشکل مواجه می شویم.
اما اگر منظور باز کردن خود فایل dbf (از طریق توابع سطح پایین) و پیدا کردن آدرس فیلد جنرال متناسب در فایل fpt می باشد . تنها مشکل نحوه پیدا کردن این آدرس در فایل dbf می شود (حتی متناسبا با فیلد اول که یک فیلد عددی است نیز سعی کردم ولی موفق نشدم)

rezaTavak
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 20:20 عصر
خب اینکار احتیاج به یک تکه برنامه داره که فعلا تا سه ماه دیگه نمی تونم بنویسم

اگر بعدا عمری بود چشم