ورود

View Full Version : سرعت خواندن از پورت موازی

aliasghar
یک شنبه 02 فروردین 1383, 12:22 عصر
با سلام
اول سال نو را به همه شما خوبان تبریک میگم و...

مشکل من سرعت خواندن از پورت موازیه
من بخاطر طراحی یک سخت افزار مجبور شدم یکسری داده را از 8051 به پورت موازی بفرستم و داده ها را در دلفی بگیرم و نمایش بدم ولی سرعت کار میکرو 12 مگا هرتز است برای خوندن از 2 روش استفاده کردم
اول یک ttimer که مشکلش اینه که حداکثر در میلی ثانیه یک کار را انجام میده نه در میلیونیوم ثانیه
دوم یک حلقه while بینهایت که عملکرد اون بهتره ولی باز هم بسیاری از داده ها را نمیرسه بخونه و در نتیجه گم میشن

حالا شما چه راهی را به من پیشنهاد میکنید
mer30

Behzad_Asharkhan
سه شنبه 04 فروردین 1383, 10:39 صبح
سلام

اگه کلاک کریستال 12 مگاهرتز باشه هر سیکل کاری میکروکنترولر شما میشه 12/1 کلاک یعنی یک میکروثانیه و هر دستورالعمل یک یا چند سیکل طول میکشه. یک لوپ خیلی سریع که هیچ پردازشی نداره دست کم 10 میکروثانیه طول میکشه که خروجی روی پورت میکرو میشه 100 کیلو بایت در ثانیه.

من سرعت پورت موازی نمیدونم. ولی مشکل شما با دونستن سرعت پورت حل نمیشه. بهتره در هر ارتباط بین دو سخت افزار از handshake استفاده بشه. سرعت یه خورده کم میشه ولی قطعا اطلاعات از دست نمیره. در ارتباط بدون handshake حتی اگه سرعتها یکی باشند باز هم ممکنه اطلاعات از دست بره. مثلا به دلیل فاز نامناسب سیکلهای خواندن و نوشتن دو دستگاه.

آیا شما واقعا به چنین سرعتی نیاز داری؟ اگر نه، کار کردن با پورت سریال خیلی راحته.

فعلا با تغییرات کمی در سخت افزار، میتونی دوتا سیگنال جدید علاوه بر 8 خط داده درگیر کنی و با منطقی مشابه سیگنالهی RTS و CTS از اونها استفاده کنی.

موفق باشی 8)

s-morteza
پنج شنبه 06 فروردین 1383, 12:36 عصر
سلام
با عرض معذرت جوابی نیست بلکه ممنون میشم if روش کار با parallel port رو برام بفرستی
shojaeddini@hotmail.com

aliasghar
جمعه 07 فروردین 1383, 10:16 صبح
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم
ولی من خودم از PDF های که در سایت http://www.beyondlogic.org بود (در قسمت Parallel Port Interfacing) استفاده کردم و به غیر از سئوال بالا این PDF ها به همه سوالاتم جواب دادند

reza_electronic2007
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 18:00 عصر
با سلام
اول سال نو را به همه شما خوبان تبریک میگم و...

مشکل من سرعت خواندن از پورت موازیه
من بخاطر طراحی یک سخت افزار مجبور شدم یکسری داده را از 8051 به پورت موازی بفرستم و داده ها را در دلفی بگیرم و نمایش بدم ولی سرعت کار میکرو 12 مگا هرتز است برای خوندن از 2 روش استفاده کردم
اول یک ttimer که مشکلش اینه که حداکثر در میلی ثانیه یک کار را انجام میده نه در میلیونیوم ثانیه
دوم یک حلقه while بینهایت که عملکرد اون بهتره ولی باز هم بسیاری از داده ها را نمیرسه بخونه و در نتیجه گم میشن

حالا شما چه راهی را به من پیشنهاد میکنید
mer30

بهتره کل کارتو توضیح بدی تا راحت تر بشه راهنمائی کرد
موفق باشی :لبخندساده:

DAMAVAND
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 18:08 عصر
سلام
به تاریخ پست توجه کردید???????
فکر کنم تا الان دیگه......