View Full Version : بستن یک پروسه در task manajer
asfs110
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 15:55 عصر
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان بنده چند ماهی است که به دنبال راه حل این مشکل هستم ولی تا کنون کسی به من جواب نداده . مشکلم این است که یک فایل ویروسی بر روی سیستم من لود شده و در task manajer وجود دارد ولی هر کار می کنم این پروسه end task نمی شود. از یکی از دوستان شنیدم می توان در دلفی چنین بر نامه ای را درست کرد که پروسه مورد نظرت رو ببنده .خواهش می کنم اگر کسی بر نامه ای داره یا سورس کدی در دلفی برای این کار داره به من بده.
متشکرم
Hamid_PaK
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 16:07 عصر
اگر TaskManager قادر به بستن پروسه نیست ، پس دلفی نیز شانسی ندارد ولی به هر حال ...
یا حق ...
m-khorsandi
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 17:56 عصر
میشه توضیح بدی چرا این تاپیک رو به همه پرسی گذاشتی؟
Developer Programmer
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 19:57 عصر
اگه واقعا ویروسی شدی، میتونی startup رو دستکاری کنی. یا با safe mode بالا بیای
DAMAVAND
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 20:08 عصر
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان بنده چند ماهی است که به دنبال راه حل این مشکل هستم ولی تا کنون کسی به من جواب نداده . مشکلم این است که یک فایل ویروسی بر روی سیستم من لود شده و در task manajer وجود دارد ولی هر کار می کنم این پروسه end task نمی شود. از یکی از دوستان شنیدم می توان در دلفی چنین بر نامه ای را درست کرد که پروسه مورد نظرت رو ببنده .خواهش می کنم اگر کسی بر نامه ای داره یا سورس کدی در دلفی برای این کار داره به من بده.
متشکرم
سلام
این یکی خیلی قوییه!!!!
همه نوع پروسسی رو میبنده!!!
حتی انتی ویروس ها و پروسس های سیستمی ویندوز رو!!!
هیچی نمیتونه از دستش فرار کنه!!!!
shobair
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 23:15 عصر
متشکرم
سلام
چه ربطی به دلفی داره؟!!!
از برنامه Process Explorer شرکت SysIntenals استفاده کنید. مجانی و فوق العاده قدرتمند.
ظاهراً SysInternals بتازگی توسط مایکروسافت خریداری شده.
لینک دانلود (http://download.sysinternals.com/Files/ProcessExplorer.zip)
شبیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.