PDA

View Full Version : کمک فوری در Encrypte ‌کردن فایل Exe‌ ویژوال فاکس

mehdi_doraghi
پنج شنبه 30 فروردین 1386, 15:57 عصر
با سلام به تمامی برنامه نویسان

برنامه‌ای با ویژوال فاکس 9 نوشته‌ام اما می خواهم فایل اجرایی آن در Encrypte ‌کنم که برنامه‌های نظیر Refox‌ آنها را به سورس بازیابی نکنند
لطفا نرم افزار یا راه حل جدیدی است که این برنامه تا یک سال آینده امنیت آن پیش بینی شود
با تشکر

kia1349
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 10:32 صبح
با خود ریفاکس میتونید

rezamim
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 15:46 عصر
ولی مواظب ضد ریفاکسها هم باشید:ناراحت:

mehdi_doraghi
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:23 عصر
با سلام و احترام
از راهمنایی شما بسیار سپاسگزارم لطفاً روش از استفاده از Refox‌جهت Encrypte ‌را قید بفرمائید
باتشکر

kia1349
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 16:40 عصر
اگر اشتباه نکنم باید یکی از روشهای brand کردن را در ریفاکس انتخاب کنید

rahro
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 06:56 صبح
فولدر پروژه خود را انتخاب میکنی فایل exe خود را به همراه vfp9r.dll و vfp9t.dll رو مارک دار میکنی ( کلید Ctrl رو‌پائین نگه میداری و با موس انتخابش میکنی ) حال گزینه brand رو انتخاب میکنی و یک مسیر برای Encrypte انتخاب میکنی (حتما مسیری غیر از مسیر جاری رو بده ) گزینه level II رو انتخاب کن و ok
وای چقدر کلمه "میکنی" !!:متعجب: :اشتباه: :خجالت: :گیج: :لبخندساده:
ولی زیاد مطمئن نباش کسانی مثل *b با سه سوت میتونن کلکشو بکنن فقط از دست امثال ماها راحت میشی . یکی نکته ای رو هم بگم اونها "بی نیازند"!!!!!!!!!!!!

mehran_337
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 08:21 صبح
من هم متوجه نشدم علی کیو می گه.؟!!!!
انشاالله ما هم یه روز با تلاش و پشتکار در زمینه برنامه نویسی بی نیاز خواهیم شد.

راستی بچه ها ! یادش بخیر دوران مدرسه ادبیات فارسی یادتونه صنعت ایهام؟!؟!؟!؟!؟

binyaz2003
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 10:14 صبح
منم اصلا متوجه نشدم.
اما با بند نوع دو حتی کسی هم که ریفاکس و نوشته نمیتونه بازش کنه.مطمئن باشید.

rezaTavak
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 12:39 عصر
البته کار نشد نداره ولی سخته.

اگر ریفاکس و برگردانیدن سورس مهم بود الان جاوا اینقدر طرفدار نداشت!

javad_hosseiny
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 17:58 عصر
اما با بند نوع دو حتی کسی هم که ریفاکس و نوشته نمیتونه بازش کنه
چرا باز می شود البته الزامی ندارد که اینکار توسط خود کمپانی تولید کننده ریفاکس باشد

البته ابزار برای این (کدکردن فایل اجرایی) منظور بسیار است
و بنده پیشنهاد می کنم به جای استفاده از این نرم افزار (ریفاکس) از دیگر ابزارهای امنیتی استفاده کنید (مخصوصا پکرها)
البته در این زمینه هم تا دلتان بخواهد ابزار ضدامنیتی و ... وجود دارد و معمولا کراکرها در صورت استفاده از پکرها عمومی و معروف به راحتی امکان باز کردن پک فایلهایتان را خواهند داشت راه حل مناسب و منطقی استفاده از ترکیب چند پکر (البته در صورت سازگاری) و یا کدکردن محدود بعد از پک کردن فایل اجرایی است
(در این زمینه می توانید به سری مقالات اینپرایز (موجود در بخش امنیت نرم افزار) مراجعه کنید)
----
والبته به طور کلی در این زمینه (بحث کد و دی کد) (امنیت و ضدامنیت) پیشنهاد می کنم که ابتدا سعی بر فعالیت در زمینه های کراک و ... داشته باشید (تا آشنایی اولیه و ابتدایی با بحث های امنیتی و حفاظت داشته باشید)
(در این زمینه هم می توانید از سری معرفی نرم افزارها و آموزش های موجود در انجمن unreal استفاده کنید) (البته این انجمن یک انجمن قدیمی است (از خیلی وقت پیش از مطالبش استفاده بسیار داشتم) ولیکن چندی قبل به دلایلی (مثل سایر انجمن های مشابه) تا مدتی تعطیل بود ولی مجددا (فکر کنم حدود 4 یا 5 ماهی باشه) شروع مجدد و خوبی داشتند)

Mohammad_Mnt
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 20:19 عصر
منم اصلا متوجه نشدم.
اما با بند نوع دو حتی کسی هم که ریفاکس و نوشته نمیتونه بازش کنه.مطمئن باشید.
من یه برنامه ی ایرانی داشتم که این کار رو می کرد

rahro
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 06:57 صبح
بیا و ببین!! حالا خورده بگیرین
نمونه هاش دارند خودشون رو میکنن !! تازه کجاشین بعدا" بهتون میگم !!

mehran_337
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 08:55 صبح
شاید من اشتباه می کنم و یا برنامه هام اونقدر بزرگ و مهم نبودند اما هیچوقت روی امنیت برنامه ام کار نکردم حتی با ریفاکس.
چون معتقدم کسی که برنامه نویس باشه تابیاد و از الگوریتم کارت سر در بیاره عمرش سر می رسه مخصوصا سورس های من که بعضی وقتها خودم هم نمی تونم ازشون سر در بیارم.
ولی اگه نحوه کد نویسی شما مثل بقیه باشه اونوقته که هر کسی هم می تونه از برنامه تون استفاده کنه.
راستی یه نکته :
وقتی از توابعی فقط در دیتابیس استفاده می شه (مثل تریگرها) قابل دستیابی هست؟؟؟؟ من نتونستم . شاید تلاشم کم بوده.
من خودم به شخصه سعی می کنم بیشتر توی دیتابیس کدبنویسم تا خود برنامه.

mehdi_doraghi
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 15:38 عصر
آقای حسینی باسلام
اگر ممکن است آخرین نسخه Refox را آپلود کن
با تشکر

mostafaalizadeh
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 00:34 صبح
به سلام به همگی
با توجه به این عکس که مشکل خطهای اضافه است .
لطفا" راهنمایی فرمایید