View Full Version : قفل گذاری روی سی دی
sabair
جمعه 31 فروردین 1386, 23:46 عصر
به نام خداوند دوست
سلام
چگونه روی سی دی قفل گذاری کنیم که کسی نتواند روی آن کپی کند.
مثل سی دی های شرکت پویش
با تشکر
Armin62
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 00:14 صبح
اگه منظورتون قفل نرم افزاریست که مکان مشخصی در این انجمن داره .
و در مورد قفل نرم افزاری هم باید بگم که من تا کنون هیچ قفلی رو ندیدم که دوام داشته باشه(شکسته نشه) .
قبل از پست دادن جستجو کنید.
vb_nima
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 09:03 صبح
ببین یه روش وجود داره البته سخت افزاری نرم افزاریه.
توی برنامه ات وقتی میخواد لود بشه چک مثلا اگر فایل xxx.dat وجود نداره برنامه باز نشه.
حالا تو با نرو اول فایل xxx.dat را روی سی دی بریز. رایت باز هم بزن.
این فایل هیچ ارزشی نباید داشته باشه و الکیه.
بعد با استفاده از سوزن اون قسمتی که از سی دی رایت شده یه فشار کوچولو بده تا یه حالت خش ایجاد بشه.
حالا هر چی میخوای ادامه سی دی رایت کن.
اگر سی دی اصل باشه فایل در آن وجود دارد و اجرا میشه.
اگر سی دی را بخواند کپی کنند چه با کلون و چه با نرو اون فایل xxx.dat به علت اون خش کپی نمیشه. به همین دلیل برنامه اجرا نمیشه.
من خودم این روش را تا حالا انجام ندادم ولی در سایتهای مختلف دیدم.
امتحانش خیلی ارزانه (300 تومان).
شاید راحتترین روش باشه.
Armin62
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 09:58 صبح
در این روش اگه از کلون استفاده بشه کلون از سی دی ایمیج میگیره (کمی طول میکشه) ولی با ارور ولی باز هم فایل درون سیدی وجود داره پس برنامه اجرا میشه
و اگر فرض کنیم که فایل هم کپی نشه خود شخص میتونه یک فایل بیخود رو با نام xxx.dat درون سیدی قرار بده.
vb_nima
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 13:42 عصر
اولا فکر کنم کلون اگر تو یه فایل مشکل پیش بیاد اون را کپی نمی کنه.(اینطور که من شنیدم)
ثانیا کاربر از کجا میدونه این فایل بیخوده. این فایل همراه با دیگر فایلهای برنامه است.
Armin62
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 14:02 عصر
کلون روی فایل فقط Read Error میده ولی فایل رو کپی میکنه(منظور من کلون میتونه ایمیج بگیره)
کسی که کارش با رایت سیدی زیاد باشه اینطور چیزارو میدونه
ehsangfl
شنبه 26 خرداد 1386, 02:28 صبح
کلون تمام این چیزهارو کپی می کنه. کافیه کمی با اون کار کرده باشید.
یه سری تیک داره که باید برداشته بشه بعدشم error skip را باید ببرید بالا
حدود 15 دقیقه طول می کشه.:قهقهه:
این قفلها به هیچ دردی نمی خورن.
noorsoft
شنبه 26 خرداد 1386, 05:06 صبح
البته قفلهایی هم هستند که اجازه کپی شدن را میدن ولی اجازه اجرا را نمی دن من خودم یکی شونو دارم که تقریبا میتونم بگم تا حالا کسی نتونسته آونو بشکنه و قیمت اصل این نرم افزار در خارج کشور 5 میلیونه ولی در ایران با قیمت 30 هزار تومان فروش میره اگه علاقه داری بگو میل کنم
CodeMasterX
شنبه 26 خرداد 1386, 06:42 صبح
اون روش خش انداختن روی سی دی مزخرفه، اصلا نیازی به کلون و برنامه های جانبی هم نیست.اگر از قضا کاربر ما یکمی مخچه اش کار کنه میتونه فایل های سی دی رو تک تک کپی کنه که در این صورت همه فایل ها کپی میشن، روی این روش خودم یه بار ضرر خوردم دیگه تکرارش نکنید.
برای قفل گذاری سی دی ها در صورتی که از امکانات تولید و رایت سی دی های حرفه ای بی بهره هستین، یه روش خوب میتونه نرم افزاری باشه که یه فایل رو با حجم مثلا 1 گیگابایت به سی دی اتچ میکنه و اصلا اجازه کپی کردن حتی یک فایل رو هم از روی سی دی نمیده، ایمیج ها هم بی فایده خواهند بود.قبلا یه بجث های سطحی دربارشون شده ولی به جایی نرسیده که الگوریتمشون چیه.
بجای اینکار ها وقتتون رو بذارین روی تهیه قفل های سخت افزاری یا نرم افزاری که نستقیما با خود برنامه سر و کار دارن، سی دی مهم نیست خیلی.
Alireza0970
دوشنبه 15 تیر 1394, 14:08 عصر
سلام من یه سوال دارم
میخوام سی دی بدون پسورد بار بشه و قابل خوندن و اجرا باشه ولی نشه کپی کرد یا ناقص کپی بشه چیکار باید بکنم
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.