PDA

View Full Version : تغییر فونت

tonato
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 11:20 صبح
سلام

فونت یک field در یک report(اعم از parameter or other fields)رو میشه از طریق متد applyfont تغییر داد,اما اگه بخواهیم این کارو از طریق selection formula انجام بدیم,syntax اون تو c# چطوریه؟
کسی میدونه؟
کلا کسی منبعی داره که ازSyntax کلیه توابع مربوط به selection formula بشه آگاهی ÷یدا کرد,من در MSDN ÷یدا نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر

tonato
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 12:33 عصر
مشکل حل شد.

sm
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 13:19 عصر
خدا رو شکر... خوب اینجا هم بزارین بقیه استفاده کنند.

موفق باشید

tonato
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 07:46 صبح
البته مشکل کا مل حل نشد ولی لیست تقریبا کاملی از توابع و sample هایی برای اونها در MSDN2005 وجود داره, ولی اون تغییر فونت رو من نتونستم ÷یدا کنم,در ضمن دیدم کسی علاقه ای به جواب دادن نداره,فکر کردم موضوع جالبی رو مطرح نکردم,چون من واسه خودم تمرین می کنم و ÷یدا کردنش حیاتی نبود,در ضمن از طریق ApplyFont نیز قابل حل بود.

sm
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 08:02 صبح
من هم یه بررسی کردم... نمیشه فونت رو در زمان اجرا عوض نمود ولی برخی از ویژگی های دیگه رو میشه.
البته یه چیزی که توی کریستال دیدم وجود داره CSS Class هست... اگه مثل وب باشه فکر کنم از این طریق نیز بشه تغییراتی رو داد.

موفق باشید

tonato
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 08:46 صبح
سلام

من در یکی از sample های MSDN در مورد Crystal Parameter دیدم که خطی که ÷ارامتر رو ست میکرد, بعد از خط انتساب Report Document به Crystalreportviewer بود, مگه میشه,اول ReportSource رو تنظیم کرد بعد تازه ÷ارامتر رو به Crystal ارسال کرد,و Report رو با ÷ارامتر های ارسالی دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترتیب خطوط مهم نبود و برنامه اجرا شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

کسی میدونه چرا؟

sm
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 10:51 صبح
نه... اول باید پارامترها رو ست کرد وبعد Report Source رو تنظیم کرد. چراکه بمحض Set کردن RS گزارش نمایش داده میشه.

tonato
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 06:43 صبح
بله, در توضیحات MSDN هم گفته باید ترتیب رعایت بشه, ولی خودش تو Sample خودش این کارو نکرده و جالبه که منم یه کد نوشتم که توش ترتیب رو رعایت نکردم ولی جواب داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!:گیج: