View Full Version : ScriptEvents در اینتراوب
ب- تات
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 20:11 عصر
با سلام
آیا کسی از دوستان میدونه ما که دلفی کار هستیم چطور میشه کد های جاوا اسکریپت را پیدا کرد و در ScriptEvents گذاشت. اصلا من نمیدونم چرا دلفی این کار رو کرده و Event هایی مثل OnClick و onChange و غیره رو در اینتراوب به این شکل درآورده؟ آیا منبعی هست که در این مورد کمکم کنه ؟
ثانیا : در اینتراوب یک Button روی فرم میذاریم . جه فرقی بین OnClick در قسمت Event و OnClick در قسمت ScriptEvents این دکمه میباشد !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
ghabil
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 22:25 عصر
تو یکبار اون مقاله من رو بخونی شاید خیلی از این سوالها و سوالهای قبلیت رو جواب بگیری ، اونجا با مثال توضیح دادم....
ب- تات
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 07:29 صبح
متشکرم از راهنمایی شما
اتفاقا مقاله شمارو که خوندم تشویق شدم بیشتر دنبال این مطلب برم . من در مقالتون نگفتین فرق بین Event های خود دلفی و کد های جاوااسکریپت در پروپرتی چی هست. توضیح بیشتری میخوام.
ghabil
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 10:25 صبح
Eventهایی که در دلفی مینویسید یک لوپ بک اتفاق میفته مثلا اینطوری در نظر بگیر که یکبار صفحه کاملا Refresh میشه و دوباره همه اطلاعات صفحه از سرور گرفته میشه ، اما ScriptEvent ها که جاوا اسکریپت هستند کلاینت اید اجرا میشوند یعنی همون لحظه بدون Refresh شدن و بازگشت به سرور انجام میشوند.
البته IW 9 به شکل بسیار جالب و هیجان انگیزی Ajax رو ساپورت کرده من خودم اولش باورم نمیشد اینقدر کار رو راحت کرده باشه ، انشاا... اگه وقت کنم اون مقاله رو برای IW9 و Ajaxکامل میکنم.
ب- تات
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 10:38 صبح
ممنون
البته برای اطلاع عموم من اینقدر این ور اون ور رفتم تا بلاخره یک لینک پیدا کردم که جالب بود تقریبا توضیحات خوبی داشت نگاش کنید:
http://www.atozed.com/intraweb/docs/
البته 100 در 100 در انتظار مقاله با ارزش شما هستم و پیشا پیش تشکر میکنم.
ب- تات
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 11:27 صبح
چطور میتونم در Script Event از Onkeydoen یا Onkeypress استفاده کنم . مثلا با فشردن کلید اینتر فلان دکمه فوکوس شود. آخه نمیدونم توی جاوا اسکریپت چطور از این دستور استفاده کرد.
ghabil
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 22:56 عصر
البته اینو باید توی فروم جاوا اسکریپت بپرسی :
var keynum
if(window.event) // IE
{
keynum = event.keyCode
}//بقیه netscapeی ها
else if(event.which)
{
keynum = event.which
}
if(keynum==13)
{
document.getElementById("IWCLEDIT1").focus();
}
فقط تستش نکردم اگر مشکلی داشت اول از همه کوچیک بزرگ بودن حروف رو تست کن
ب- تات
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 08:11 صبح
ممنون فقط در e.keyCode
e از کجا اومده؟
ghabil
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 13:49 عصر
ممنون ، تصحیحش کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.