View Full Version : ایجاد مشکل برای VB6 موقع باز کردن پروژه
A.Farzin
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 21:31 عصر
با سلام
نمیدونم چی شده که وقتی پروژهام را در محیط IDE وی بی 6 باز میکنم، اگر به View Object هر فرمی بروم، کرسر ماوس روی فرم به حالت + در میآید و اگر روی فرم کلیک کنم با این پیغام مواجه میشوم که ویژوال بیسیک با یک مشکل مواجه شده و باید بسته شود و ...
Visual Basic has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
این مشکل فقط در View Object واقع میشود و در View Code هیچ مشکلی ندارم.
تازه اگر قبل از رفتن به View Object یکبار پروژه را Run کنم و End نمایم دیگر از این مشکل در View Object هیچ فرمی اثر نخواهد بود و مشکل فوق پیش نخواهد آمد.
فکر میکنید علت چه باشد.
و چگونه آنرا میتوان برطرف کرد.
ممنون
CodeMasterX
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 00:22 صبح
شاید شما توی فرم هاتون از آبجکت های اکتیوایکسی استفاده کردی که وی بی نمیتونه اونا رو پیدا کنه.شاید مشکل از این باشه.مشکل بزرگ VS6 اینه که توضیحات کافی برای خطاهای ایجاد شده نمیده.
A.Farzin
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 05:41 صبح
با سلام و تشکر
مشکل از آنجا شروع شد که من دو فرم را با کدهای آن از یک پروژه دیگرم به این پروژه Add کردم. در آنها هم از ActiveXهایی که تاکنون در پروژه نداشته باشم استفاده نکردهام. جالب اینکه حالا وقتی این 2 فرم را از پروژه Remove میکنم باز هم همین مشکل را دارم.
البته یک کپی از پروژه قبل از تغییرات فوق دارم و مشکلی ندارد ولی چون اصلاحات زیادی در کدهای پروژه دادهام خیلی راغب به برگشت روی آن کپی نیستم.
در هر پروژه حداکثر تا چند فرم میتوان داشت. پروژه من 30 فرم دارد.
همچنین اگر برای کانکشنها از DE استفاده نمائیم، حداکثر تا چند connection و در هر connection تا چند command میتوان داشت.
در ضمن من این مشکل را هم داشتم و دارم. آیا نمیتواند به این موضوع ربط داشته باشد.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=65625
ممنون
CodeMasterX
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 13:57 عصر
آره دوست عزیز سرعت کامپیال و لو شدن پروژه به این هم ربط داره.
شما اگه تو برنامه از کنترل هایی استفاده میکنی که بصورت فایل های UserControl هستن توصیه میکنم اونا رو بصورت OCX کامپایل کنی و بعد به پروژه استفاده کنی.اینجوری سرعت لود شدن پروژه و کامپایل کردنش بیشتره و دیگه این مشکلات خطاها در فایل های Log رو هم نخواهی داشت.
Hossein Bazyan
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 18:27 عصر
سلام
من بارها این مشکل را داشته ام و هر بار هم نتوانسته ام آنرا از بین ببرم . وی بی را کامل Uninstall کرده ام و دوباره نصب کرده ام . حتی بعد از Uninstall تمام فایلها و مسیرها را هم عوض کرده ام و دوباره نصب کرده ام اما نشد و هر بار مجبور شدم کل ویندوز را از او نصب کنم
اگر راهش رو یافتی به ما هم بگو
CodeMasterX
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:39 عصر
یه مشکل دیگه که امکان وجودش هست اینه که شما از کنترلی که در برنامه استفاده کردین تغییر کرده.مثلا شما از کنتل X با نسخه 1 استفاده کردین ولی الان نسخه 2 روی سیستم نصب هست.و بعد از اون اینکه کنترل ها درست رجیستر نشده باشن و کد شما نتونه درست روی کنترل ها اعمال بشه.از طرفی فایل های Log فرم هاتون رو چک کنید و ببینید چه خطاهایی رو ثبت کرده.اونا رو اینجا بنویسین تا ببینیم مشکل چیه ؟
A.Farzin
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 18:46 عصر
شاید شما توی فرم هاتون از آبجکت های اکتیوایکسی استفاده کردی که وی بی نمیتونه اونا رو پیدا کنه.شاید مشکل از این باشه.مشکل بزرگ VS6 اینه که توضیحات کافی برای خطاهای ایجاد شده نمیده.
بله حق با شما بود.
دریکی از فرمهای اضافه شده به پروژه از MSFlexGrid استفاده شده بود حال آنکه من فکر میکردم در تمام فرمها از MSHFlexGrid استفاده کردهام و فقط این کامپوننت را به پروژه ام اضافه کرده بودم.
در هر حال از همه دوستان ممنونم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.