ورود

View Full Version : جابجا شدن متن فارسی و لاتین در کریستال

Armin62
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 14:09 عصر
در گزارشات کریستال وقتی که در فیلدی هم فارسی و لاتین استفاده شده باشد جای فارسی و لاتین رو عوض میکنه
مثلا
چاپگر Canon
میشه
Canon چاپگر

چطور میشه این مشکل رو حل کرد

sm
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 08:00 صبح
شما اگر اطلاعات رو مستقیم توی بانک اطلاعاتی وارد کرده باشید، مشکلتون با RTL کردن فیلد اطلاعاتیتون توی کریستال حل میشه. اما اگر اطلاعاتتون رو از برنامه های تحت داس به ویندوزی تبدیل کرده باشید، راه حلی نداره مگر اینکه مجدد اطلاعات رو وارد کنید. یا حداقل من تا حالا براش راه حلی پیدا نکردم.

موفق باشید

Armin62
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:20 عصر
منظورتون از RTL کردن اطلاعات چیه

sm
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 07:39 صبح
Right To Left ... توی مشخصات فیلدتون هست در بخش پاراگراف

nooshin_k
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 14:13 عصر
در گزارش من در crystal report وقتی به همراه داده فارسی کلمات انگلیسی قرار میگیرد بهم میریزد و کلمات را در هم نشان میدهد انواع فونتهای مختلف را هم امتحان کردم مثل tahoma فایده ای نداشته کسی هست راهنمایی کنه

In_Chan_Nafar
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 14:26 عصر
اگه نسخه کریستال شما از 9 به بعد است بر روی فیلد و یا شی که از نوع متن است کلیک راست و قستهای زیر را انتخاب کنید
Format Text/paragraph
و سپس Redio button مربوط به Righttoleft‌را انتخاب کنید

nooshin_k
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 14:32 عصر
من توی بانکم که SQL هم هست داده فارسی و انگلیسی درست نوشته شده اما تو گزارش بهم میریزه با RTL کردن هم درست نشد

nooshin_k
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 14:39 عصر
با تشکر از شما این کار را هم انجام دادم باز هم تغییری نکرده در بانکم هم که SQL هست درست هست اما در گزارش بهم میریزه

sm
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 07:31 صبح
شما داده ها رو مستقیم توی SQL وارد کردید یا اینکه داده ها رو از محیط داس به SQL کانورت کردید؟

sm
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 07:38 صبح
منظورتون از اینکه میگید هم میریزه، چیه؟ چطور هم میریزه؟
داده ها Convert شده هستند ؟

saaz84
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 11:40 صبح
سلام منم مدتهاست این مشکل رو دارم . تازه به غیر از حروف فارسی و انگلیسی علامت " - ؟ ... هم دارم که تو کریستال همش به هم میریزه. البته اطلاعات از vb به sql میریزد. توی vb اطلاعات درسته ولی توی sql جابجا می شود در نتیجه تو ی کریستال هم جابجا بشون داده میشه . تنظیم sql هم عربیه.

sm
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 12:04 عصر
اطلاعات رو از VB به SQL تبدیل می کنید؟ یعنی چی؟ چه ربطی بههم دارند؟

کلا توی این زمینه ممکن دوتا مشکل وجود داشته باشه
1- اگر داده ها رو از محیط داسی به ویندوزی کانورت کنید حروف انگلیسی بر عکس می شوند بطور مثال Book میشه kooB
2- حالت دیگه هم مربوط به فونتیست که استفاده می کنید. برای اینکه مطمئن شوید مشکل از فونت نیست ابتدا با فونت Tahoma امتحان کنید اگر بازهم مشکلی بود از داده هاست.

موفق باشید

saaz84
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 12:28 عصر
اینکه داده ها از vb به sql ریخته می شود . یعنی داخل textbox فرم vb داده ها درست هستند ,وقتی توی sql ذخیره می شوند جابجا میشن یعنی توی یه جمله اول فارسی ها می آیند بعد حروف انگلیسی و علامتها. توی crystal report هم همینطور. با tahoma هم امتحان کردم نشد.

sm
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 08:56 صبح
نوع داده ای که توی SQL برای ذخیره این فیلد در نظر گرفته اید چیه؟

saaz84
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 11:49 صبح
نوع داده ای Nvarchar

reza_Nazem
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 08:05 صبح
دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم و در نهایت مجبور شدم برای این فیلد ها formul بنویسم من کل متن را کارکتر به کارکتر جدا میکردم در ارایه قرار میدادم و دوباره بازسازی میکردم البته مشکل من نشان دادن کد کالا بود که در بین کد علامت _ به کار رفته بود و در گزارش کد کاملا خراب می شد

البته در نوشتن بخقئعم کمی دقت کن اگر زیاد پیچیده باشد گزارش را کند می کند

sm
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 08:27 صبح
روی فیلد موردنظرتون توی کریستال راست کلیک و گزینه Browse Data را انتخاب کنید، ببینید اطلاعات رو به شکل درست نشون میده یا اینکه نه؟
یه مقدار ترکیبی از کلمات انگلیسی و فارسی رو مستقیما و بصورت دستی توی SQL بریزید ببینید باز هم همین مشکل رو دارید؟
احتمال داره هنگام ذخیره سازی اطلاعات اشتباه عمل می کنید.

saaz84
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 14:04 عصر
ممنون از راهنماییهاتون حتما امتحان میکنم