View Full Version : فرق بین این سه تابع API
__siavash__
یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 22:23 عصر
سلام به همگی
من تو بعضی از سورسها که نگاه میکنم از این توابع زیر زیاد استفاده میکنند اما من فرق بین اینها رو نفهمیدم چون اون دو تا پایینی توضیحش حتی تو MSDN هم نبود !!!
SendMessage
SendMessageLong
SendMessagebystring
CodeMasterX
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:49 عصر
تا جایی که من میدونم دو تابع اول پیام های ویندوزی رو بصورت داده های long پاس میدن.مثلا فرض کنید شما هندل یه فرم رو دارید و میخواید عنوان فرم رو از داخل برنامه خودتون عوض کنید،اونقت باید از دو تابع اول استفاده کنید.
و تابع دوم هم همونطوری که از اسمش پیدا هست داده ها رو بصورت رشته پاس میده و برمی گردونه.این تابع هم برای چیزی مثل Hook کردن صفحه کلید استفاده میشه.
دیگه روش کار رو که بلدید ؟
__siavash__
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 20:33 عصر
تا جایی که من میدونم دو تابع اول پیام های ویندوزی رو بصورت داده های long پاس میدن.مثلا فرض کنید شما هندل یه فرم رو دارید و میخواید عنوان فرم رو از داخل برنامه خودتون عوض کنید،اونقت باید از دو تابع اول استفاده کنید.
و تابع دوم هم همونطوری که از اسمش پیدا هست داده ها رو بصورت رشته پاس میده و برمی گردونه.این تابع هم برای چیزی مثل Hook کردن صفحه کلید استفاده میشه.
دیگه روش کار رو که بلدید ؟
ممنون از توجهت
باید بگم که اصلا کار کردن با اینا رو بلد نیستم مخصوصا پارامترهای دوم و سومشونو چی باید بزارم
__siavash__
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 21:46 عصر
راستس یادم رفت بپرسم ، چرا این دو تایع تو MSDN نیستند و حتی تو API-Viewer هم نستند
CodeMasterX
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 23:02 عصر
ببین دوست عزیز در جواب کار با این توابع باید بگم که جتسجو کن لطفا چون قبلا توضیح داده شده.توی همین بخش یه جستجو بکن کار با تابع SendMessage گفته شده اگر هم چیزی پیدا نکردی یه تاپیک رو S_vb.max باز کرده به اسم "گرفتن آدرس وی سایت در آدرس بار" یه همچین چیزی.....!
و در مورد اینکه چرا تو MSDN حرفی از اینها زده نشده:
ببین دوست عزیز خیلی از توابع API و کنترل ها بعد از انتشار MSDN مربوط به VisualStudion 6 عرضه شدن که خود به خود توی راهنماهای قبلی موجود نیستن.برنامه زیر رو دانلود کن که تمام توابع API تا سال 2006 رو براس استفاده در وی بی 6 و دات نت داره:
http://www.activevb.de/rubriken/apiviewer/index-apiviewereng.html
__siavash__
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 13:52 عصر
ببین دوست عزیز در جواب کار با این توابع باید بگم که جتسجو کن لطفا چون قبلا توضیح داده شده.توی همین بخش یه جستجو بکن کار با تابع SendMessage گفته شده اگر هم چیزی پیدا نکردی یه تاپیک رو S_vb.max باز کرده به اسم "گرفتن آدرس وی سایت در آدرس بار" یه همچین چیزی.....!
و در مورد اینکه چرا تو MSDN حرفی از اینها زده نشده:
ببین دوست عزیز خیلی از توابع API و کنترل ها بعد از انتشار MSDN مربوط به VisualStudion 6 عرضه شدن که خود به خود توی راهنماهای قبلی موجود نیستن.برنامه زیر رو دانلود کن که تمام توابع API تا سال 2006 رو براس استفاده در وی بی 6 و دات نت داره:
http://www.activevb.de/rubriken/apiviewer/index-apiviewereng.html
ممنون از لینک اما تو این هم نبود فایل آپدیتشم دانلود کردم ولی مال سال 2004 بود آدرس فایل آپدیت 2006 رو نداری
__siavash__
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 14:57 عصر
اون تاپیکی رو که گفتی هم قبلا دیده بوده بودم و جزء همون هایی که میگفتم طزیقه ی استفاده رو بلد نیستم
در اصل من داشتم این سورسو بررسی میکردم که از همش سر در آوردم به جز آخرین مرحله که از همین تابع SendMessagelong استفاده کرده.
__siavash__
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
من API-Guide رو هم دانلود کردم ولی توابع بالا توش بنود این چه جوریه باید آپدیت بشه ؟
کسی لینک آپدیتشو نداره ؟
در ضمن کسایی که اون سورس بالا رو دیدن اگه میشه راجع به اون مرحله آخر که از تابع SendMessagelong استفاده کرده یه توضیحی بدن ممنون میشم !
__siavash__
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 12:25 عصر
Public Const WM_COMMAND = &H111
SendMessageLong X, &H111, 388, 1&
X = هندل بدنه اصلی یاهو
اینه اونی که من نفهمیدم چه طوری پارامتر هاش داده شده
اگه این نباشه Status تغییر نمیکنه
Peter Norton
پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 20:59 عصر
تابع اصلی همون SendMessage هست ولی برخی برنامه نویسها برای انجام مابقی کارها میان و Alias تعریف می کنن و نوع پارامتر رو Any تعریف می کنند که می تونه به جای Long استفاده بشه. چون وقتی پارامتر از جنس Long باشه دیگه نمیشه رشته بهش پاس کرد پس میان از نوع Any استفاده میکنن.
__siavash__
جمعه 07 اردیبهشت 1386, 17:12 عصر
کسی نمیدونه این عدد 388 تو این کد از کجا اومد
SendMessageLong X, &H111, 388, 1&
__siavash__
جمعه 07 اردیبهشت 1386, 21:49 عصر
خوب اصلا 388 رو بیخیال اون یک از کجا اومده ؟
__siavash__
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 12:28 عصر
کسی پارامتر های ورودی تابع رو نمیدونه ؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.