ورود

View Full Version : مشکل با عکس در کریستال ریپورت

rezadavodi
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:01 عصر
دوستانی که با عکس در کریستال ریپورت کار کردن لطفا کمک کنن
من یک سری عکس دارم که داخل کریستال نمایش داده میشه منتها بعضی از این عکسها ممکنه از اندازه صفحه بزرگتر باشه میخوام اگه بزرگتر بود به اندازه صفحه استرچ بشه. و مثلا معلوم باشه چند درصد کوچک شده. در غیر اینصورت که خودش رو نمایش بده. اگه کسی کمکی توی این زمینه میتونه بکنه خیلی ممنون میشم.

sm
سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 07:50 صبح
من به شما پیشنهاد میدم که با کدنویسی توی برنامه تون عکسها رو به همون سایز و حالتی که میخواین تغییر بدید و بعد ازشون استفاده کنید. چونکه کریستال زیاد توی زمینه عکس مثل دات نت قدرتمند نیست

موفق باشید

rezadavodi
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 14:20 عصر
دوست عزیز من با کدنویسی از داخل برنامه همانطور که گفته بودی اندازه عکسها رو تغییر دادم و توی دیتابیس ذخیره کردم. حالا توی گزارشم یه picture گذاشتم و وصلش کردم به فیلد مربوطه ولی بطور اتوماتیک با اندازه عکس کوچک و بزرگ نمیشه یعنی از can grow هم استفاده کردم ولی اندازه اش ثابت می مونه. چیکار باید کرد؟ کریستالو بذاریم کنار بریم سراغ active report یا stimul report ؟

sm
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 08:21 صبح
چیزی پیدا نکردم... مطمئنا خاصیت Can Grow بدرد کار شما نمیخوره...
منظورم از پست بالایی این بود که حالا که خاصیت Stretch توی کریستال نیست، شما بیا و همه ی عکسهایی رو که داری سایزشون رو به یک اندازه قرار بده و بعد برای نمایش دادن این عکسهای یکسان شده دیگه مشکل قبلی رو ندارید. مثلا همه رو سایزشون قرار بدید 300*400 یا هر سایز دلخواه

موفق باشید