View Full Version : مشکل با KDTele
na3er-faraji
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 13:26 عصر
در حال درست کردن یک تلفن گویا با KDTele هستم . چون مودمم از Caller Id پشتیبانی نمیکرد . مودمو عوض کردم . اما الان در زمان لود فرم این خطا رو میده ( قبلا خطا نمیداد )یعنی زمانی که خط رو Active میکنم . کسی میدونه دلیل این خطا چیه ؟
vcldeveloper
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 09:07 صبح
اگر MediaMode مربوط به KDPhone را روی mmVoice تنظیم کرده باشید (که برای کار شما - تلفن گویا- باید روی همین تنظیم باشه)، باید مودم شما هم قابلیت ارسال و دریافت Voice داشته باشه. با یه نگاه به پشت مودم میشه دید که آیا سوکت هایی برای میکروفون و اسپیکر داره یا نه. اگر مودم شما همچین امکانی داره، ولی باز هم این پیغام را دریافت می کنید، احتمالا درایور مربوط به Voice مودم نصب نشده. سعی کنید این درایور را از دیسک همراه مودم یا سایت سازنده مودم پیدا کنید و نصب کنید.
ekhorasan
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 18:20 عصر
سلام
من در سایت برنامه نویس بدنبال مطالبی در زمینه تلفن گویا می گشتم که با مطالب عنوان شده شما برخورد کردم
خواستم قبل از شروع کار کمی از شما راهنمایی بخوام و بپرسم آیا کارتان با موفقیت همراه بود؟
در ضمن اگر ممکنه بنده رو کمی راهنمایی کنید
با سپاس
vcldeveloper
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 01:46 صبح
سلام
من در سایت برنامه نویس بدنبال مطالبی در زمینه تلفن گویا می گشتم که با مطالب عنوان شده شما برخورد کردم
خواستم قبل از شروع کار کمی از شما راهنمایی بخوام و بپرسم آیا کارتان با موفقیت همراه بود؟
در ضمن اگر ممکنه بنده رو کمی راهنمایی کنید
با سپاس
لازم نیست یک پست را در تمام تاپیک های مرتبط با KDTele بفرستید!
noorzadeh2004
یک شنبه 10 تیر 1386, 00:10 صبح
بچه ها من میخام که اگر شخصی تماس گرفت شماره اون رو دشته باشم و از اون شماره استفاده کنم
mohandese_javan
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 13:54 عصر
سلام
منم یه مدته با kdteleکار میکنم همین خطا رو داد. با سی دی مودم رو نصب کردم درست شد.
اما مشکل من اینه که اصلا تماس رو دریافت نمیکنه یعنی وقتی با خط مثلا از بیرون تماس گرفته میشه متد Answer اصلا کار نمیکنه انگار اصلا تماسی با خط گرفته نشده کسی نمیدونه مشکل چیه؟
ebrahimhoze
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 17:53 عصر
برین توی تاپیک من حتما پیدا میکنین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=75188
CATGAUDY
یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:53 عصر
سلام ...
اینم یه نمونه از تلفن گویا ... که ضمیمه شده... KDtele
....
...
..
بقیه اش زیاد بود نشود ضمیمه کنم .....
به این email تا بفرستم ..........
ae_afshin@hotmail.com (ae_afshin@hotmail.com)
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=570854#post570854
behzad.iut
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 09:44 صبح
سلام دوستان متاسفانه در استفاده از coponent KDTele به مشکل برخوردم.
من از kdtele 3.6 در محیط VS2008 در زبان C# استفاده می کنم و بعد نصب kdtele هنگامی که add refrence می کنم و می خوام component ها را در toolbox اضافه کنم این کارو انجام نمی ده. در toolbox ظاهر می شه ولی به صورت کم رنگ و غیر فعال . لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.