PDA

View Full Version : مشکل در تبدیل DBFفاکس به Table در SQLServer

sahab555
یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 10:57 صبح
من می خواهم یک فایل DBF که داده های یک برنامه Foxpro تحت Dos را شامل می شود به یک Table در SQLServer 2000 منتقل کنم (تبدیل داده ها)
راه های زیر را امتحان کردم و به بن بست خوردم
1) Import Data در SQL Server
2) Datapump نرم افزار Delphi( این خطا را می دهد که فایل ایندکس MDX را پیدا نمی کند)
3) نوشتن یک برنامه در دلفی و انتساب فایل DBF به یک شی Table به منظور پردازش عملیات انتقال فایل (باز هم نمی توانم Table را open کنم و همین خطای ایندکس را می دهد)
4)در Database Desctop هم نمیتواند فایل را باز کند
البته من در مورد فایل های DBF قبلا از هر سه راه امتحان کرده بودم و بدون کوچکترین مشکلی جواب گرفته بودم ولی نمیدونم این فایل چه مشکلی داره که به هیچ صراطی مستقیم نیست
لازم به ذکر است این فایل در برنامه فاکس بدون مشکل کار می کند
لطفا منو راهنمایی کنید

rezaTavak
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 07:45 صبح
از برنامه آقای جواد حسینی استفاده کنید.

hamed_m
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 09:14 صبح
tools->wizards->upsizing

mehran_337
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:01 عصر
آفتابی بر ما نمی تابی !
آقا حامد بعد از مدتها چه عجب این ورا؟ ما که دلمو خیلی واست تنگ شده بود.
از اونور آب چه خبر؟؟
دوستای سایتتو فراموش نکن

kia1349
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 17:44 عصر
پس از تبدیل کدپیچ با برنامه های همین فروم باید ویژوال فاکس را نصب کنی و بعد هم طبق گفته دوستمون حامد عزیز از مسیر tools->wizards->upsizing کارتو ادامه میدی
به همین سادگی

راستی mehran_337 خودت هم خیلی پیدات نیست ها.نمایشگاه کتاب یادتون نره
به بخش گفتگو با مسئولین حتما سر بزنید تا از فیکس شدن قرار نمایشگاه مطلع باشید

kia1349
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 17:46 عصر
راستی mehran_337 خودت هم خیلی پیدات نیست ها.نمایشگاه کتاب یادتون نره
به بخش گفتگو با مسئولین حتما سر بزنید تا از فیکس شدن قرار نمایشگاه مطلع باشید

mehran_337
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 08:10 صبح
آقا رضا ! ما که همینجا چتریم بابا .

اگه امسال نمایشگاه قرار می خواهین بزارین حتما اطلاع بدید.

hamed_m
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 08:34 صبح
عرض ارادت مهران عزیز. سلام مخصوص برای همه دوستای برنامه نویس. ببخشید خارج از موضوعه.

kia1349
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 18:05 عصر
قرار نمایشگاه را از بخش گفتگو با مسئولین پیگیری کنید
تا حالا که روز 14 اردیبهشت ساعت 10 درب غربی مصلی تهران فیکس شده ولی شاید تغییر کنه

rmb_ali
دوشنبه 07 خرداد 1386, 13:20 عصر
دوست عزیز مشکل شما اینه که برای باز کردن اون فایل dbf به دلیل اینکه احتمالا اون فایل دارای ایندکس مرکب میباشد (فایل cdx ) ابتدا باید این لینک بین فایل اصلی و فایل ایندکس رو بشکونید برای اینکار فایلو تو یه فلدر کپی کنید و با foxprox تحت داس اونو use کنید که به شما یه ÷یغام میده که باید اونو Ignore کنید بعدش میتونید اونو تو دلفی باز کنید

rahro
سه شنبه 08 خرداد 1386, 06:42 صبح
دوست عزیز مشکل شما اینه که برای باز کردن اون فایل dbf به دلیل اینکه احتمالا اون فایل دارای ایندکس مرکب میباشد (فایل cdx ) ابتدا باید این لینک بین فایل اصلی و فایل ایندکس رو بشکونید برای اینکار فایلو تو یه فلدر کپی کنید و با foxprox تحت داس اونو use کنید که به شما یه ÷یغام میده که باید اونو Ignore کنید بعدش میتونید اونو تو دلفی باز کنید
سلام
نه دوست عزیز من این گفته فوق رو قبول ندارم و ربطی به ایندکس مرکب نداره چرا که فاکس به صورت اتوماتیک این ایندکس رو باز میکنه در ثانی دستوراتی برای از بین بردن ایندکس وجود داره و نیازی به انجام این روش نمیبینم حال اگر غیر از این است خوشحال میشوم توضیح دهید.

taghi_persian
سه شنبه 21 آبان 1387, 21:50 عصر
با سلام
اتفاقا من هم می خوام فایلهای فاکس رو که ایندکس مرکب دارن رو تو دلفی باز کنم ولی وقتی در ttable میخوام اکتیو رو true کنم پیغام خطا می دهد ولی وقتی که ایندکس را از بین می برم به راحتی باز می کنه
لطفا در این مورد من رو راهنمایی کنید که چطوری فایلهای ایندکس دار مرکب رو باز کنم و آیا می شه این بانکها رو با چیز دیگه ای به جز BDE در دلفی باز کرد؟ لطفا دقیق توضیح بدین اگه آموزش تصویری باشه که بهتره!!!!...
در ضمن کسی تابع مبدل رشته های فارسی تحت داس به ویندوز رو داره لطف کنه لینک بده که کارم خیلی گیره
با تشکر از همه دوستانی که درخواست ها رو بی جواب نمی زارن.