View Full Version : فیلدهایی که طول آن در بانک زیاد است چگونه در کریستال ریپورت طراحی شود؟
hamidyha
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 08:50 صبح
با سلام
فیلدی در بانک اطلاعاتی دارم یک طول آن زیاد است مثلاً فیلد آدرس که ممکن است در یک رکورد حداکثر 10 کاراکتر باشد و در رکورد جدید بیش از 100 کاراکتر. حال چگونه در کریستال ریپورت آن فیلد را طراحی کنم که اگر فیلد در یک خط چاپ شود یا بیشتر فضای اضافی حذف شود. با تشکر
sm
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 09:11 صبح
براحتی میتونید روی فیلدی که توی گزارش قرار داده اید راست کلیک کنید و از قسمت مشخصات اون گزینه Can Grow رو تیک بزنید. درصورتیکه مقدار آنرا صفر قرار دهید خودش بصورت اتوماتیک هرچندتا خط باشه بزرگ میشه و یا میتونید بهش عدد دلخواه بدید که تا اون تعداد خط بزرگ بشود.
موفق باشید
hamidyha
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 16:23 عصر
با سلام
ممنون از اینکه مشکل منو حل کردید اگر ممکن است راهنمایی کنید که چگونه فیلدی که طول آن زیاد است و میخواهم در گزارش بصورت مرتب باشد یعنی تمام خطوط هم تراز باشد آنرا ست کنم چون وقتی justify را انتخاب میکنم خطوط برابر میشود ولی خط آخر از سمت چپ تراز میشود در صورتی که باید سمت راست باشد.
با تشکر از لطف شما دوست عزیز
sm
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 07:11 صبح
از مسیر زیر عمل کنید:
Format Field ---> Paragragh ---> Righ To Left
موفق باشید
hamidyha
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 08:32 صبح
سلام
فیلدی که از نوع bit است (yes,no) در بانک اطلاعاتی 0و1 ذخیر میشود میخواهم در گزارش بصورت علامتی خاص مثلاً ضربدر داخل مربع باشد یا به صورت چک مارک نشان داده شود. اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید. از محبت شما سپاسگزارم.
sm
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 08:47 صبح
برای اینکار باد یک Formula Field ایجاد کنید و داخل اون بگویید اگر فیلد دیتابیس True بود یک کاراکتر را نشون بدهد و اگر False بود یک کاراکتر دیگه رو ... کاراکترهاییکه باید نشون بدهید را از مسیر زیر انتخاب کنید:
Start--->All Program--->Accessories--->System Tools--->Character Map
توی این قسمت، طبق عکس ضمیمه فونت رو Windings قرار بدهید و اول کاراکتر تیک رو انتخاب کنید، کپی و بعد توی فرمولا برای قسمت True کپی کنید. یه کاراکتر عجیبی نشون میده، اما درسته و بعد همین کار رو برای کاراکتر ضربدر انجام بدهید.
نهایتا از این فرمولا بجای اون فیلد دیتابیس استفاده کنید. فقط فونت اون رو باید حتما Windings قرار بدهید تا درست عمل کند. خوبی این کار اینه که توی همه ی ویندوز ها این فونت وجود داره و مشکلی پیش نمیاد. رنگش رو هم میتونید برای تیک، سبز و برای ضربدر، قرمز درنظر بگیرید که شکیلتر باشه.
موفق باشید
hamidyha
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 11:39 صبح
1- چگونه این فرمول رو بنویسم از دستورات If استفاده کردم ولی خطا گرفت ؟
2- در صفحات گزارش در قسمت page footer اطلاعاتی رو از یک بانک استخراج میکنم که دارای چند رکورد است چگونه آنها را در این قسمت نمایش دهم؟
با تشکر
sm
جمعه 14 اردیبهشت 1386, 13:48 عصر
شما توی Formula Field اگر دقت کرده باشید میتوانید توی دو فرمت کریستال و vb کدهاتون رو بنویسید. توی حالت VB کدهای زیر رو بنویسد و امتحان کنید.
البته بجای کاراکتر t , f باید از همون کاراکترهاییکه که بالا بحث کردیم استفاده کنید.
if reportfield=true then
formula="t"
else
formula="f"
end if
راجع به اون موردی که گفتید میخواین اطلاعات رو توی Page Footer نمایش بدهید، فکر کنم ساختاری که میخواین استفاده کنید اشتباه باشه، چونکه فقط توی قسمت Detail Section هست که شما میتونید رکوردهای خروجی یک فیلد رو نشون بدهید.
بیشتر توضیح بدهید.
موفق باشید
hamidyha
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:05 صبح
1- توی Formula Field دستوراتی را که گفته بودید امتحان کردم پیغام خطای The formula result must be a number نمایش داده شد.
دستورات شما را اینگونه نوشتم
if {test.yes}=true then
formula="þ"
else
formula="ý"
end if
2- منظورم این بود که مثلاً از دو جدول اطلاعاتی را استخراج میکنم که جدول اول بدنه گزارش را در بر میگیرد که همان Detail Section است ولی جدول دوم را میخواهم در اخرین صفحه نمایش دهد بطور مثال صورتجلسه ای تنظیم شده از که اطلاعات صورتجلسه در 2 یا 3 یا بیشتر درج میشود و امضا کنندگان صورتجلسه که ممکن است چند نفر باشند با ذکر عنوان سازمانی در آخرین صفحه گزارش قرار داده شود.
با تشکر
sm
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:39 صبح
به این شکل دقت کنید... با این تنظیمات نباید مشکلی داشته باشید.
موفق باشید
reza_rad
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:48 صبح
چند بحث در یک تاپیک!
hamidyha لطف کنید و برای بحث های جدید تاپیک های جدید ایجاد کنید.
hamidyha
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 09:04 صبح
متاسفانه جواب نمیدهد
http://www.barnamenevis.org/forum/C:\Documents and Settings\Hsh\My Documents\My Pictures\cr.jpg
hamidyha
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 09:09 صبح
دقیقاً مشابه تصویر اقدام کردم ولی همان پیغام خطا تولید میشود لازم ببه ذکر است که بانک اطلاعاتی من SQL و گزارش نویسی Crystal Reports 11 است. نمی دانم کدام فوت استادی شما را ندیده ام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.